Κάποιες σκέψεις μου για τη ΧΑ....
Κόβω από το
συγκεκριμένο άρθρο ένα απόσπασμα το οποίο είναι κατά γενική ομολογία ο λόγος που ανεβαίνουν τα ποσοστά της ΧΑ.
Είναι το παρακάτω:
[FONT="]
"Όσο η κατάσταση στη χώρα μας παραμένει ρευστή και χαοτική, όσο η ανεργία αυξάνεται, οι τιμές ανεβαίνουν και οι πολίτες μουντζώνουν τη Βουλή και επιτίθενται στους πολιτικούς, τόσο η Χρυσή Αυγή θα ανεβάζει τα ποσοστά της. Όσο το έγκλημα εξαπλώνεται, οι αυτοκτονίες πολλαπλασιάζονται, οι κυβερνήσεις δεν είναι σταθερές και οι ιδεολόγοι ταραχοποιοί δρουν ανενόχλητοι, τόσο η Χρυσή Αυγή θα αποχτά νέους ψηφοφόρους. "[/FONT]
Θα δηλώσω καταρχήν ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα με βρίσκει κάθετα αντίθετη. Από σεβασμό και μόνο στον εαυτό μου δεν μπορώ να δεχθώ αυτό το επιχείρημα. Κι όμως, το παραπάνω αποτελεί μια γενική παραδοχή από πολλούς. Eίναι άποψη της πλειοψηφίας πλέον. Προσπαθώ να δω με τα μάτια της πλειοψηφίας και δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενική, αλλά και πάλι αυτή η θέση προσκρούει στη λογική μου και με ξαναγυρνάει στη μειοψηφία.
Κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Όσοι είστε οπαδοί της ΧΑ ή έστω ανεκτικοί με τη ΧΑ δεν είναι ένδειξη διαμαρτυρίας σε ένα βρώμικο πολιτικό παρελθόν του οποίου τα αποτελέσματα λουζόμαστε σήμερα....Η στροφή σας προς τη ΧΑ είναι το άλλοθί σας, κύριοι, γιατί μάλλον ξεχνάτε ότι όλοι μαζί χτίσατε αυτό το βρώμικο πολιτικό παρελθόν. Οι λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος εμφανίστηκαν μπροστά σας ξαφνικά και άρχισαν να σας χαστουκίζουν. Τα χάσατε. Πιαστήκατε από όπου μπορούσατε να πιαστείτε για να εκφράσετε την αγανάκτησή σας σε ένα ξεπουλημένο πολιτικό παιχνίδι του οποίου κι εσείς ήσασταν παίκτες.
Σε ποιον εκφράζετε την αγανάκτησή σας, κύριοι, όταν υποστηρίζετε τη ΧΑ; Στον εαυτό σας;
Και για να ξεπλύνετε την ντροπή σας που φτάσατε στο σημείο να στραφείτε σε ένα ναζιστικό κόμμα για να σας αντιπροσωπεύει στη βουλή κρύβεστε πίσω από το πρόσχημα του "πατριωτισμού". Για ποιον πατριωτισμό μιλάτε κύριοι όταν τόσα χρόνια δεν κουνήσατε το μικρό σας δαχτυλάκι και αφήσατε τη χώρα να ρημάξει; Σας πήραν το κοκό μέσα από τα χέρια ξαφνικά και θυμηθήκατε την πατρίδα; Ξέρετε πώς λέγεται αυτό; Μικροψυχία.
Αφού η ΧΑ είναι η απάντηση στα προβλήματά σας, γιατί δεν ψηφίζατε και παλιότερα ΧΑ; Δεν ήσασταν πατριώτες τότε;
Δεν ξέρατε ότι σας κυβερνούν λαμόγια τόσα χρόνια ή μήπως σας βόλευε κι εσάς αυτή η κατάσταση;
Αγαπητοί συμπολίτες αυτής της ονειρεμένης χώρας, ο ελέφαντας πίσω από το δέντρο δεν μπορεί να κρυφτεί. Αντί να βάλετε την ουρά κάτω από τα σκέλια σας ,να παραδεχθείτε τα λάθη σας και μετά να τα διορθώσετε , επιλέξατε την εύκολη λύση.
Η άνοιξη είναι ακριβή, κύριοι, και για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.
Με την ψήφο σας στη ΧΑ μη νομίζετε ότι έχετε τη συνείδησή σας ήσυχη κύριοι.
Σας είναι βολικό, όμως, να περιμένετε από κάποιον αλλον να αλλάξει την κατάσταση αντί να το κάνετε μόνοι σας.
Λογικό.
Έτσι μάθατε τόσα χρόνια.
Φάτε τώρα στη μάπα τη ΧΑ.
Αυτή σας αξίζει.
Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
[FONT="]
[/FONT]