Φυσικά, κυρίως οἱ τῆς Ν.Δ., ἀγνοοῦν ὅτι ἔτσι παίζουν τὸ παιχνῖδι τῶν ἀριστερῶν καὶ ταυτίζονται ὅλο καὶ περισσότερο μὲ αὐτούς. Τέτοια κάνουν καὶ θὰ ἀνεβάσουν τὴ Χ.Α. πάνω ἀπὸ 25% καὶ μετὰ θὰ κλαίγωνται καὶ θὰ ἀναρωτιοῦνται τί ἔκαναν λάθος...
Ψήνεσαι κι εσύ δηλαδή να ψηφίσεις Χ.Α?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
διυλίζουν Πάντζα και Σύριζα, προσπερνούν ΧΑ και Χίτλερ.
καλά λες Πατρέα, μπράβο, πάρε μια αγκαλιά τον Νεογέννητο τώρα.
υγ. το περιστατικό δεν αφορά μονάχα το "χάιλ Χίτλερ"...
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Αν βλέπατε το video θα διαπιστώνατε πως ακούγονται πολλά heil Hitler όχι μόνο ένα.
Ἀκριβῶς. Καὶ ὅλα εἶναι ἀπὸ βουλευτὲς τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
(Φυσικὰ αὐτοὶ δικαιοῦνται νὰ λένε ὅ,τι θέλουν γιατὶ εἶναι ἀγωνιστὲς τῆς «δημοκρατίας». Ἔχουν τὴ δημοκρατικὴ πιστοποίηση ISO.)
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Αλλά έχω να πω τούτο:
Η ΧΑ έχει ένα συνήθειο....να κάνει τις "βρωμοδουλειές" της και μετά να σφυράει κλέφτικα.
Δεν ήμουν εγώ...
Δεν είναι αυτό που νομίζεις....
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά....
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Εγώ δεν έχω δει καν το θέμα ούτε ξέρω τι έγινε. Γενικά βαριέμαι να διαβάζω πλέον ό,τι έχει σχέση με ΧΑ.
Αλλά έχω να πω τούτο:
Η ΧΑ έχει ένα συνήθειο....να κάνει τις "βρωμοδουλειές" της και μετά να σφυράει κλέφτικα.
Δεν ήμουν εγώ...
Δεν είναι αυτό που νομίζεις....
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά....
Δὲν εἶναι πρωτοπορία σὲ αὐτὸ ἡ Χ.Α. Ἔχουν ἤδη προηγηθεῖ παραδείγματα τῶν ἄλλων κομμάτων. Γι' αὐτὸ ἄλλωστε εἶναι τόσο ὑποκριτικὴ ἡ στάση τους.
Σ.σ.: Τί τιμωρία θὰ ἔπρεπε νὰ φάῃ ὁ βουλευτὴς τοῦ Κ.Κ.Ε. ποὺ πέταξε τὸ μνημόνιο στὴν ἕδρα τῆς βουλῆς; Δὲν εἶδα κανέναν νὰ ἐξανίσταται ἐκεῖ...
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Όπως έχω ξαναπεί,το ''Heil Hitler'' το τσίριξε ο Σαμαράς απο την Κίνα.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Δὲν εἶναι πρωτοπορία σὲ αὐτὸ ἡ Χ.Α. Ἔχουν ἤδη προηγηθεῖ παραδείγματα τῶν ἄλλων κομμάτων. Γι' αὐτὸ ἄλλωστε εἶναι τόσο ὑποκριτικὴ ἡ στάση τους.
Ναι μωρέ εντάξει. Απλά η ΧΑ το κάνει πιο κραυγαλέα. Τραβάει ένα πιστολίδι άμα λάχει και βγαίνει και διαψεύδει μετά.
Δε τρέχει και τίποτα. Σιγά.
Ούτε αυτό το ξέρω. Πρώτη φορά το ακούω.Σ.σ.: Τί τιμωρία θὰ ἔπρεπε νὰ φάῃ ὁ βουλευτὴς τοῦ Κ.Κ.Ε. ποὺ πέταξε τὸ μνημόνιο στὴν ἕδρα τῆς βουλῆς; Δὲν εἶδα κανέναν νὰ ἐξανίσταται ἐκεῖ...
Πάντως καλό μου ακούγεται.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Ναι μωρέ εντάξει. Απλά η ΧΑ το κάνει πιο κραυγαλέα. Τραβάει ένα πιστολίδι άμα λάχει και βγαίνει και διαψεύδει μετά.
Δε τρέχει και τίποτα. Σιγά.
Ἁπλῶς ἡ Χ.Α. δὲν ἔχει τὴν κάλυψη ἀπὸ τὰ Μ.Μ.Ε. ὅπως ἔχουν τὰ ἄλλα κόμματα οὔτε ἔχει τὸν ἀκροαριστερὸ Τρίμη πρόεδρο τῆς ΕΣΗΕΑ.
Ἐννοεῖται, αὐτὸ δὲν εἶναι καταπάτηση τοῦ κανονισμοῦ τῆς βουλῆς. Ἀφοῦ γίνεται γιὰ ἀγωνιστικοὺς λόγους ἀπὸ πιστοποιημένους ἀγωνιστὲς τῆς ἀριστερᾶς καὶ τῆς προόδου...Ούτε αυτό το ξέρω. Πρώτη φορά το ακούω.
Πάντως καλό μου ακούγεται.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Τηλεοπτική κάλυψη;Ἁπλῶς ἡ Χ.Α. δὲν ἔχει τὴν κάλυψη ἀπὸ τὰ Μ.Μ.Ε. ὅπως ἔχουν τὰ ἄλλα κόμματα οὔτε ἔχει τὸν ἀκροαριστερὸ Τρίμη πρόεδρο τῆς ΕΣΗΕΑ.
Εγώ από το πρωί ως το βράδυ τους βλέπω. Γι' αυτό έκοψα την τηλεόραση.
Εντάξει. Το μνηνόνιο πέταξε. Δεν πέταξε και κανά γιαούρτι.Ἐννοεῖται, αὐτὸ δὲν εἶναι καταπάτηση τοῦ κανονισμοῦ τῆς βουλῆς. Ἀφοῦ γίνεται γιὰ ἀγωνιστικοὺς λόγους ἀπὸ πιστοποιημένους ἀγωνιστὲς τῆς ἀριστερᾶς καὶ τῆς προόδου...
Γιατί σε χαλάει δηλαδή;
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Τηλεοπτική κάλυψη;
Εγώ από το πρωί ως το βράδυ τους βλέπω. Γι' αυτό έκοψα την τηλεόραση.
Ὅταν λέω «κάλυψη», ἐννοῶ τὴ δυνατότητα νὰ ὑπάρχουν μονίμως 2-3 δημοσιογράφοι πρωτοκλασάτοι οἱ ὁποῖοι θὰ δείξουν «κατανόηση» γιὰ τὸν ἀκτιβισμὸ τῶν ἀκροαριστερῶν τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καὶ γιὰ τὶς μονίμως προκλητικὲς καὶ ἀνθελληνικὲς θέσεις τους σὲ ζητήματα ὅπως ἡ μάστιγα τῶν μουσουλμάνων εἰσβολέων.
Εντάξει. Το μνηνόνιο πέταξε. Δεν πέταξε και κανά γιαούρτι.
Γιατί σε χαλάει δηλαδή;
Ἐμένα προσωπικὰ δὲ μὲ χαλάει τίποτα. Αὐτὸ τὸ ὁποῖο μὲ ἐνοχλεῖ εἶναι τὰ δύο μέτρα καὶ δύο σταθμά. Κάποιους τοὺς ἐνώχλησε πολὺ ὁ χαρακτηρισμὸς Mr. Tsipras γιὰ τὸν δηλωμένο φιλοαμερικανὸ πρόεδρο τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σὲ σημεῖο ποὺ νὰ διακόψουν τὸν Ἠλιόπουλο. Τὸ μόνο σίγουρο εἶναι ὅτι θὰ ἔπρεπε ὁπωσδήποτε νὰ ἐλεγχθῇ ὁ Δραγασάκης ἀπὸ τὸ προεδρεῖο τῆς βουλῆς καὶ νὰ ἐκπέσῃ τοῦ ἀξιώματός του γιὰ κατάχρηση ἐξουσίας. Ματαίως βέβαια ἀναμένω κάτι τέτοιο ἀφοῦ ὡς γνωστόν· «ὅμοιος ὁμοίῳ ἀεὶ πελάζει»...
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Ναι κατάλαβα τι εννοούσες. Αστειεύτηκα.Ὅταν λέω «κάλυψη», ἐννοῶ τὴ δυνατότητα νὰ ὑπάρχουν μονίμως 2-3 δημοσιογράφοι πρωτοκλασάτοι οἱ ὁποῖοι θὰ δείξουν «κατανόηση» γιὰ τὸν ἀκτιβισμὸ τῶν ἀκροαριστερῶν τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καὶ γιὰ τὶς μονίμως προκλητικὲς καὶ ἀνθελληνικὲς θέσεις τους σὲ ζητήματα ὅπως ἡ μάστιγα τῶν μουσουλμάνων εἰσβολέων.
Ο Δραγασάκης από το λίγο που είδα σε κανονισμό της βουλής στηρίχθηκε και τους απέβαλε.Ἐμένα προσωπικὰ δὲ μὲ χαλάει τίποτα. Αὐτὸ τὸ ὁποῖο μὲ ἐνοχλεῖ εἶναι τὰ δύο μέτρα καὶ δύο σταθμά. Κάποιους τοὺς ἐνώχλησε πολὺ ὁ χαρακτηρισμὸς Mr. Tsipras γιὰ τὸν δηλωμένο φιλοαμερικανὸ πρόεδρο τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σὲ σημεῖο ποὺ νὰ διακόψουν τὸν Ἠλιόπουλο. Τὸ μόνο σίγουρο εἶναι ὅτι θὰ ἔπρεπε ὁπωσδήποτε νὰ ἐλεγχθῇ ὁ Δραγασάκης ἀπὸ τὸ προεδρεῖο τῆς βουλῆς καὶ νὰ ἐκπέσῃ τοῦ ἀξιώματός του γιὰ κατάχρηση ἐξουσίας. Ματαίως βέβαια ἀναμένω κάτι τέτοιο ἀφοῦ ὡς γνωστόν· «ὅμοιος ὁμοίῳ ἀεὶ πελάζει»...
Mr. Tsipras...
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Ναι κατάλαβα τι εννοούσες. Αστειεύτηκα.
Ἀστειατόρισσα μᾶς βγῆκες κι ἐσύ...
Ο Δραγασάκης από το λίγο που είδα σε κανονισμό της βουλής στηρίχθηκε και τους απέβαλε.
Mr. Tsipras...
Τώρα μὴν πῶ τί εἶδους χαρτὶ ἔχουν κάνει τὸν κανονισμὸ στὴ βουλή... Ἔξτρα ἀποῤῥοφητικό. Ὅποτε τοὺς συμφέρει τὸν θυμοῦνται καὶ ὅποτε δὲν τοὺς συμφέρει τὸ κάνουν χάριν τῆς «δημοκρατίας».
Σ.σ.: Γράψε λάθος, Mr. Alexis, αὐτὴ ἦταν ἡ διατύπωση...
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Εδώ, ίσως θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δούμε, αν υπάρχουν βαθύτερες συνεργασίες της ευρύτερης αριστεράς, με τα εκάστοτε κυβερνώντα κόμματα και όχι μόνο της Ν.Δ. απο την έναρξη της επίθεσης σε κάθε τι που ήταν αμιγώς Ελληνικό. Οπως π.χ. οι επιχειρήσεις ΜΙΝΙΟΝ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ και μία ακόμα στον Πειραιά, που κάηκαν δίχως να ανακαλύψουν τους υπαίτιους...................... Φυσικά, κυρίως οἱ τῆς Ν.Δ., ἀγνοοῦν ὅτι ἔτσι παίζουν τὸ παιχνῖδι τῶν ἀριστερῶν καὶ ταυτίζονται ὅλο καὶ περισσότερο μὲ αὐτούς. Τέτοια κάνουν καὶ θὰ ἀνεβάσουν τὴ Χ.Α. πάνω ἀπὸ 25% καὶ μετὰ θὰ κλαίγωνται καὶ θὰ ἀναρωτιοῦνται τί ἔκαναν λάθος...
Μη φανταστείς οτι η σημερινή Ν.Δ. ανταποκρίνεται σε αυτό που πιστεύεις σαν ελληνικό κόμμα.
Εχει υποταχτεί προ πολλού. Βλέπε την παράσταση που έδινε, αν θυμάμαι καλά το 2007 με 08, όταν μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μας ανακοίνωσε, οτι οι Ελληνες θα χάσουν την Εθνική τους κυριαρχία.
Πώς να ψάξεις τις αιτίες της κρίσης;
Οταν τα φαινόμενα απατούν και φαίνεται ξεκάθαρα πλέον οτι δεν είναι κρίση αλλά καλοσχεδιασμένο σχέδιο.
Υ.Γ. όσο για το αν θα κλαίγονται, σε πληροφορώ οτι συμφωνώ μαζί σου.
Αλλά θα κλαίγονται όχι για την άνοδο της αριστεράς, αλλά για τα κουκιά που θα ελαττωθούν.
Εξ' άλλου, οι μεταγραφές που γίνονται στην πολιτική σήμερα, δεν αφήνουν περιθώρια για τον διαχωρισμό των πολιτευτάδων μας.
Πού ακούστηκε οτι το ΠΑΣΟΚ, θα συνεργαζότανε με την Ν.Δ. και το αντίθετο βέβαια.
Προκειμένου να μη χάσουν την καρέκλα τους, είναι σε θέση να συμμαχήσουν με όποιον υπάρχει μέσα στην βουλή.
Προσωπικά πιστεύω οτι ακόμα και μέσα στην Χ.Α. ίσως να υπάρχουν άτομα όπως οι χρυσές μεταγραφές που έγιναν απο τον Καρατζαφέρη στην Ν.Δ.
Απο το καταστατικό και μόνο των κομμάτων, μπορούμε να βγάλουμε ασφαλέστατα συμπεράσματα σχετικά με την στάση της Ν.Δ. που αναφερθήκαμε, αλλά και των άλλων.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ἀκριβῶς. Καὶ ὅλα εἶναι ἀπὸ βουλευτὲς τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
(Φυσικὰ αὐτοὶ δικαιοῦνται νὰ λένε ὅ,τι θέλουν γιατὶ εἶναι ἀγωνιστὲς τῆς «δημοκρατίας». Ἔχουν τὴ δημοκρατικὴ πιστοποίηση ISO.)
αυτή η σιγουριά σου με σκοτώνει
όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, είναι αποδεδειγμενο πλέον πως οι τύποι είναι ναζιστές, έχουν υποστηρίξει πολλές φορές το ναζισμό σε άρθρα τους, δε τους έχουν καταδικάσει ποτέ, ο Ηλιόπουλος ακόμη έχει κάνει tatoo με το Sieg Heil. Απλά κάτι τέτοια σκηνικά βοηθούν και στο να ανεβαίνουν τα νούμερα, για τι να λένε τα κανάλια στις ειδήσεις των 8, για τα νέα μέτρα; πολύ μπαναλ..
Rempeskes
Επιφανές μέλος
δηλαδή υπάρχουν και περιστατικά όπουΓια το περιστατικό καθαρά, τα πρακτικά κατέγραψαν ότι το χάιλ Χίτλερ το αναφώνησε ο Πάντζας του Σύριζα. Τώρα θα μου πεις "αυτό αναιρεί το γεγονός ότι δεν είναι ναζιστές;", εγώ θα σου πω "για το συγκεκριμένο περιστατικό μιλάμε".
δεν συμπεριφέρονται ως ναζιαρηδες.
Νταξ '
Εγώ πάντως μάγκες στεναχωρέθηκα με αυτή την επίθεση στην χρυσή αυγή
είναι ό,τι χειρότερο τους έχει συμβεί από επίσημο φορέα του Κράτους, από καταβολής Νεοναζισμού
borat
Επιφανές μέλος
Έχουν το μεγαλοδημοσιογράφο Γ. Τράγκα.Ἁπλῶς ἡ Χ.Α. δὲν ἔχει τὴν κάλυψη ἀπὸ τὰ Μ.Μ.Ε. ὅπως ἔχουν τὰ ἄλλα κόμματα οὔτε ἔχει τὸν ἀκροαριστερὸ Τρίμη πρόεδρο τῆς ΕΣΗΕΑ.
Ον τόπικ,
δεν είπε τίποτε περίεργο για το Χίτλερ ο Ηλιόπουλος ρε,
σοβαρευτείτε.
Δεν είναι τέτοιος.
τo "Sieg heil" στο μπράτσο του είναι απλά τυχαίο.
Στην εικόνα ο βουλευτής δίνει ελινικώ έμμα (αχ! έμμα!!! ) σε μία προσπάθεια να δώσει σε άλλους γνήσιο ελληνικό dna.
Isom1312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Andante
- Wonderkid
- nearos
- Μαυρίκιος
- Hased Babis
- giannhs2001
- johnsala
- Kate1914
- charmander
- Paragontas7000
- Memetchi
- Joji
- Fernando_A
- Scandal
- taketrance
- back2967
- touvlo
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- suaimhneas
- rafaela11
- Libertus
- bibliofagos
- Totreno
- AK-92
- epote
- borat
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- jj!
- Αλκίμαχος
- phleidhs
- Indiana Jones
- marww
- gmoutzour
- Γατέχων
- Re_Alexis
- fmarulezkd
- A350
- American Economist
- lindev
- brizoulis
- ]ifrit[
- eukleidhs1821
- Αρίκος
- Nina-nana
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- ΘανάσοςG4
- labs
- Giii
- Psychologist
- Giann779
- Jack of Spades
- SlimShady
- Thundergirl
- ggl
- azula
- Metalhead_4_life
- Mt73
- Unseen skygge
- Unboxholics
- T C
- tsiobieman
- constansn
- Cookie_Monster
- Mhtrogoal
- Νηματολάγνος
- Snoopy Doo
- uni77
- Alexandros36k
- harry akritas
- xux99
- Danaoula2020
- Johnny15
- fockos
- Vold
- fretoe
- kogba
- grtt
- louminis
- Γατόπαρδος.
- Μάρκος Βασίλης
- hirasawayui
- CiNeFiL
- Forgetit
- L_D
- Griff
- kastoras
- leo41
- Ryuzaki
- den antexw allh apotyxia
- Dreamer_SW
- Athens2002
- Arianara S3
- kiyoshi
- Dimitri1234
- Kostis-Palamas
- Εχέμυθη
- Βλα
- Hulk's
- Maraki4you
- Viedo
- Angelo27
- lnesb
- iminspain
- old man consequences
- Κλημεντίνη
- Xristinaqui
- Στεφανος56
- Pipitsa
- Katerinaki13
- Elena345
- Elama On Peli
- MarcoReus
- edweimaste
- challenger
- chris2799
- JohnGreek
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.