Πραγματικα,εχω πεθανει στα γελια με αυτα που διαβαζω απο καποιους.
Δεν ντρεπονται καποιοι (και εδω μεσα) να δηλωσουν αριστεροι και θα δηλωσουμε εμεις οτι υποστηριζουμε την Χρυση Αυγη ;
Το αλλο με τον τοτό το ξερεις;Οι αριστεροι,δεν ειναι παρανομοι.η ΧΑ ειναι εγκληματικη οργανωση .
Στο Συνταγμα πριν μια εβδομαδα,εγινε συγκεντρωση χιλιαδων υποστηρικτων,συγκεντρωση που ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ (το ''επισημα'' πρωτο κομμα) δεν μπορεσε να κανει.
Με τετοια κολπακια,δεν θα παρετε παραπανω ψηφαλακια,να εισαι σιγουρος για αυτο.Ματακια εχουμε και ειδαμε τις δεκαδες που ηταν.Χωρις το...χιλιαδες.
Αφου δεν ντρεπεστε καποιοι /ες εδω μεσα να κατηγοροτειτε τους ''αλλους'' για μη δημοκρατες,απολυταρχικους κλπ,και ταυτοχρονα να ''παρακαλατε'' και να ''πανηγυριζετε'' για πολιτικες διωξεις,φιμωμα,λογοκρισια κλπ ης ΧΑ,ε τι να πω ;
Φαρισαισμος.
Και υστερα.....ηρθαν οι μελισσες!

Καπως λαθος εχεις αντιληφθει την εννοια της δημοκρατιας.
Δημοκρατια δεν ειναι οι εγκληματιες να μην φυλακιζονται you know.Αυτος που διεπραξε και διαπραττει εγκλημα,πρεπει να λαβει και τα αναλογα.Οχου μωρε τα καημενα αθωα χρυσαυγιτακια.Που οι κακοι ανθρωποι τα διωκουν για τα πιστρευω τους και
οχι για τα εγκληματα,που εχουν διαπραξει!
Καμια αλλη γελιοτητα θα ακουσουμε;
Ω ναι..εχει και παρακατω!Τα καλυτερα!
Η Δημοκρατια ειναι ενα ''δυσκολο'' πολιτευμα.
Να το υποστηριζετε οχι μονο οταν σας συμφερει,αλλα και οταν ειναι εναντιων σας.
Οταν βριζετε για βλακες,αγραμματους κλπ,οσους ψηφιζουν την ΧΑ.
Οταν συμφωνειτε με αποκλεισμους,φημωσεις...
Ποση ξετσιπωσια χρειαζεται,να επικαλουνται οι ΧΑ την δημοκρατια,
οταν αυτο που θελουν ειναι η καταλυση της;Και οταν τα ιδεωδη της ειναι το ακριβως αντιθετο;Κανενα δικαιωμα δενε χει ΧΑγιτης να επικαλειται την δημοκρατια.Διοτι αυτην θελει να καταλυσει,και ακριβως επειδη υπαρχει αυτη τωρα,μπορει και μιλαει.Και δυστυχως δεν μιλαει.
.παραπληροφορει.
Δεν νομιζω να σου βουλωσε κανεις το στομα φιλτατε.Τα λες;;Δεν τα λες;Εκτος αν εννοεις οτι πρεπει να συμφωνουμε κιολας για να ειμαστε δημοκρατικοι!Αυτο εννοεις;Πεστο στεγνα.
Για να ειμαστε δημοκρατικοι πρεπει να συμφγωνουμε μαζι σου;Απαγορευεται να λεμε την αποψη μας για την ΧΑ;
Αποδεικνυεις περιτρανα τι ακριβως εστι η ΧΑ.
Και για να τελειωνει αυτο το παραμυθακι.
Θα το θεωρουσα πιο ντομπρο,να εβγαιναν οι ΧΑ και να ελεγαν
ΝΑΙ ,πιστευουμε στον ρατσισμο και στον ναζισμο.Ομως δεν το κανουν,γιατι ξερουν τι θα παρουν.
Αλλα τι κανουν;Χρησιμοποιουν την πολιτικη και κοινωνικη κατασταση που υπαρχει,για να περασουν στην κοινωνια τα δικα τους απεχθεστατα και σιχαμερα ιδεωδη.Εγω λοιπον σας λεω,οτι αν η κυβερνηση ηταν εναντια στο μνημονιο,και ο κοσμος υπερ του μνημονιου,
αυτοι θα ηταν υπερ του!Διοτι αυτο ακριβως κανουν.Αφουγγραζονται και εκμεταλευονται τον κοσμο,τις συγκυριες,την πολιτικη κατασταση..για να περασουν τον ναζισμο.
Οχι κυριοι,αν εχετε κοτσια ,βγειτε πειτε οτι ειστε ναζιστες!ΤΟ ΛΕΤΕ;
Εγω λοιπον σας προκαλω.Οποιος υποστηριζει την ΧΑ,να βγει και να το πει.
Ναι..ειμαι ναζιστης.
Για να σας δω τωρα!Για να δουμε,ποιος θα τολμισει να δειξει το
αληθινο του προσωπο;