Welcome to the twilight zone!

'Ανθρωποι με ενα επαρκες επιπεδο IQ,δεν χρειαζοντουσαν την δολοφονια του Φυσα για να καταλαβουν τι εστι ΧΑ.Οποτε,ας ξεκολλησουν απο αυτο.
Ματακια εχουμε ,ενα μυαλουδακι το διαθετουμε και βλεπουμε και ξεραμε ηδη τι εστι ΧΑ.
Βουλευτες επιπεδου κνωδαλου,ναζιστικες χαιρετουρες,εγερθητι...ξυλο σε λαικες αγορες και ολα τα υπολοιπα που τα ξερουμε ολοι πολυ καλα.
Και ω ναι!!Υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι κατά της βιας απο όπου και αν προερχετε!Τι;Δεν το ξερατε;;Δεν ειχε περασει ποτέ αυτο απο το μυαλο σας;

Ε να λοιπον που το μαθατε!Και ομως,υπαρχουν και ανθρωποι που
καταδικάζουν την βια απο οπου και αν προερχεται!Yes,its true!
Επισης αγαπημενοι μου φιλοι και φιλες,για μια ακομα φορα βλεπουμε το ιδιο σκηνικο.
Τι;;Δεν υποστηριζεις την ΧΑ;Ε..τοτε εισαι κομμουνιστης,συριζαιος,αναρχικος,αναρχοκουμουνι και παει λεγοντας.Κατι αλλο σαφως δεν παιζει!Δεν γινεται!Πως το λενε δηλαδη;

ή θα εισαι ΧΑυγιτης ή συριζαιοαναρχοκομουνιστης!Εννοειται και υποστηρικτης της 17 Νοεμβρη!Τερμα!Νορμαλ ανθρωπος που δεν του αρεσει ο ρατσισμος/ναζισμος ,η βια και εχει και ενα επιπεδο..δεν παιζει!Αδυνατον σας λεω..αδυνατον!
Τι;;Λες οτι εισαι εναντια στην ΧΑ;Ε..τοτε εισαι συριζαιοαναρχοκουμουνι!
Εννοειται βεβαια πως με το ζορι υποστηριζεις καποιο απο αυτα τα κομματα.Επισης εννοειται πως και εσενα σου αρεσει η βια!Ετσι..με το ετσι θελω!Εισαι ελεφαντας,γιατι ετσι το θελω εγω!Και για κατι αλλο.Γιατι;Μα για να δικαιολογησω αγαπη μου, την δικια μου υποστηριξη προς την βια και τον τραμπουκισμο.Ειναι τοσο απλο
!Και για να σου πω βεβαιως οτι δεν εχεις αλλες επιλογες.Οοοοχι.Δεν εχεις.Πρεπει να επιλεξεις ποια βια σου αρεσει περισσοτερο!
Λυπαμαι που θα σας στεναχωρησω,αλλα εχω.
Ε λοιπον καλα μου παιδακια,σημερα μαθαμε ,ανακαλυψαμε 2 πραγματακια!

1ον:Υπαρχουν σε αυτον τον πλανητη και ανθρωποι που δεν υποστηριζουν τη βια,
απο οπου και αν προερχεται,ειτε ειναι αριστερη,ειτε δεξια,ειτε απο την γιαγια μου που πασχει απο αλτσχαιμερ!
.Ναι...ειναι γεγονος!
2ον:Όποιος δεν συμφωνει με την ΧΑ δεν σημαινει οτι ειναι συριζαιος,ΚΚΕς,μπακουνιν,17 νοεμβρη ,Ξηρος και Κουφοντινας.Ναι...υπαρχουν και ανθρωποι που δεν τους αρεσει ο ναζισμος/ρατσισμος,χωρις να ειναι αναρχοκομμουνια!

ΥΓ.Φιλικη συμβουλη προς τα παπαγαλακια της ΧΑ γενικοτερα.Χειροτερο κακο κανουν με τετοια''επιχειρηματα''
.Ο δογματισμος/απολυταρχισμος φαινεται και λαμπει σε ολο του το μεγαλειο!Οποτε αν θελουν κανενα ψηφαλακι,μαλλον ας μην μιλουν καθολου.Διοτι οταν μιλουν...αστα να πανε!