Χρυσή Αυγή: η πορεία της ως πολιτικό κόμμα και εγκληματική οργάνωση

Συμφωνείτε με τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 135)
  • Ναι

Ψήφοι: 105 77,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 26 19,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 4 3,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    135
Ουτε που του σηκωνεται ρε μαν. Να ψωφισει περιμενει η αλλη η βιζιτου με τις περουκες για του παρει τα λεφτα. Ξυπνα ηλιαααα
Καλύτερα να του τα φάει η Γεωργία παρά ο αχάριστος γιος που προσκυνάει 24/7 το Ισραήλ.

Καλύτερα να του τα φάει η Γεωργία παρά ο αχάριστος γιος που προσκυνάει 24/7 το Ισραήλ.
Καλυτερα να του τα φαει μια βιζιτα που δεν βλεπει την ωρα να πεθανει , παρα ο γιος του? ωραιος εισαι μπραβο.

Καλυτερα να του τα φαει μια βιζιτα που δεν βλεπει την ωρα να πεθανει , παρα ο γιος του? ωραιος εισαι μπραβο.
Η βίζιτα δεν έχει κάποια σχέση μαζί του. Ο άλλος είναι γιος του και τον πρόδωσε, στεγνά τον αποκήρυξε δημόσια για τις πράξεις του για να έχει πολιτικό μέλλον. Ποιος είναι ο χειρότερος;

Ας τα δωσει σε φιλανθρωπικες οργανωσεις να πανε στο καλο εστω. Η βιζιτα δεν τον κοροιδευει νομιζεις? Ωραιο ειναι αυτο που κανει? Ειναι καλυτερη απο τον γιο του που τον προδωσε? Δεν ξερω
Η βίζιτα δεν έχει κάποια σχέση μαζί του. Ο άλλος είναι γιος του και τον πρόδωσε, στεγνά τον αποκήρυξε δημόσια για τις πράξεις του για να έχει πολιτικό μέλλον. Ποιος είναι ο χειρότερος;

Ας τα δωσει σε φιλανθρωπικες οργανωσεις να πανε στο καλο εστω. Η βιζιτα δεν τον κοροιδευει νομιζεις? Ωραιο ειναι αυτο που κανει? Ειναι καλυτερη απο τον γιο του που τον προδωσε? Δεν ξερω
Ε εντάξει, και εσένα τι σε πειράζει; Σάματις δικά σου είναι ή δικά μας; Αυτουνού είναι, οπότε ας τα κάνει ό,τι θέλει. Δε θα μας δώσει και λογαριασμό.

Ε εντάξει, και εσένα τι σε πειράζει; Σάματις δικά σου είναι ή δικά μας; Αυτουνού είναι, οπότε ας τα κάνει ό,τι θέλει. Δε θα μας δώσει και λογαριασμό.
Οχι απλα λεω επειδη το ανεφερε ο ηλιας πριν οτι γαμαει μοντελο ο γερος, ενω τον κοροιδευει η βιζιτα. Τον διορθωσα.

Όλοι είναι γενναιόδωροι και φιλάνθρωποι όταν επρόκειτο για τις τσέπες των άλλων...

δεν υπάρχουν ναζίδια εδώ πέρα απλά να πως τυχαίνει κάθε φορά βρε παιδί μου να μαζεύονται γύρω γύρω σαν τις μύγες στα σκατά σε κάθε ναζιστικό κόμμα/θρέντ/πράξη/πρόσωπο.

Αμέσως να τους βγάλετε ναζί, παλιογουόκ σανοφάγοι

Παρτα ναζιστικο εθνικιστικο σκουπιδι.

Παρτα ναζιστικο εθνικιστικο σκουπιδι.
Βάζεις όλες τις λέξεις τυχαία; Μόρφωση δεν έχεις; Άλλο ναζισμός, άλλο εθνικισμός.

Ούτε για φτύσιμο τα τσογλάνια...

Κάποτε που ήταν στις δόξες τους, όλοι αυτοί, το τί μαγκιά πουλούσαν δε λέγεται...

Έριχναν κλωτσομπουνίδια για πλάκα. Όσοι μένουν κέντρο Αθήνας και είναι κάποιας ηλικίας, καταλαβαίνουν τί εννοώ...

Στα κομμάτια, κι ακόμα παραπέρα...

Ένα συνθηματάκι που παίζει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι το εξής:

Ρουφιάνοι, προδότες και παρακρατικοί, ακόμα δεν γλιτώσατε από τη Χρυσή Αυγή.

Δυστυχώς στον χώρο υπάρχει αυτή η χαζομάρα με τη ΧΑ να μη βγάζει ανακοινώσεις στήριξης για τους αυτόνομους εθνικιστές και οι αυτόνομοι να μην ασχολούνται με τη ΧΑ. Αυτά για εμένα είναι ηλιθιότητες. Κανένας εθνικιστής στα χέρια της αστικής δικαιοσύνης. Λευτεριά στα δύο παιδιά της ΕΝΕΘ που είναι άδικα μέσα στα σίδερα της Δημοκρατίας και στους πολιτικούς κρατούμενους της ΧΑ.

Screenshot_20260304-191407.YouTube.png

Ούτε για φτύσιμο τα τσογλάνια...

Κάποτε που ήταν στις δόξες τους, όλοι αυτοί, το τί μαγκιά πουλούσαν δε λέγεται...

Έριχναν κλωτσομπουνίδια για πλάκα. Όσοι μένουν κέντρο Αθήνας και είναι κάποιας ηλικίας, καταλαβαίνουν τί εννοώ...

Στα κομμάτια, κι ακόμα παραπέρα...
δεν μένω στο κέντρο οπότε δεν τα εχω δει ιδιοις ομασσι, αλλα έχω δεί βίντεο που πήγαιναν με ρόπαλα και πέτρες σε σπίτια μεταναστών και έβλεπες τα κατατρομαγμένα βλέμματα των μικρών παιδιών.

να τους ξεβράσει το χώμα που θα θαφτούν τα σάπια κουφάρια τους

Ένα συνθηματάκι που παίζει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι το εξής:

Ρουφιάνοι, προδότες και παρακρατικοί, ακόμα δεν γλιτώσατε από τη Χρυσή Αυγή.

Δυστυχώς στον χώρο υπάρχει αυτή η χαζομάρα με τη ΧΑ να μη βγάζει ανακοινώσεις στήριξης για τους αυτόνομους εθνικιστές και οι αυτόνομοι να μην ασχολούνται με τη ΧΑ. Αυτά για εμένα είναι ηλιθιότητες. Κανένας εθνικιστής στα χέρια της αστικής δικαιοσύνης. Λευτεριά στα δύο παιδιά της ΕΝΕΘ που είναι άδικα μέσα στα σίδερα της Δημοκρατίας και στους πολιτικούς κρατούμενους της ΧΑ.

Screenshot_20260304-191407.YouTube.png
Κερνάς εγκεφαλικά απόψε ;

Νόμιζα ότι σαν σε "κατηγορούσαν" ότι τους υποστηρίζεις, το αρνιόσουν...

Οκ. Ό,τι θες κάνεις, προφανώς, χωρίς να δίνεις λογαριασμό...

Αλλά κομμάτι μπερδεύτηκα...
δεν μένω στο κέντρο οπότε δεν τα εχω δει ιδιοις ομασσι, αλλα έχω δεί βίντεο που πήγαιναν με ρόπαλα και πέτρες σε σπίτια μεταναστών και έβλεπες τα κατατρομαγμένα βλέμματα των μικρών παιδιών.
Ναι...οι σωτήρες. Έκαναν πολλά τέτοια. Πουλούσαν και τσαμπουκά αν βοηθούσες κάποιον στο δρόμο που δεν ενέκριναν ή αν επιδοκίμαζες την άθλια συμπεριφορά τους...Στην έλεγαν κανονικά, αν ήταν τριγύρω (σαν τα μανιτάρια ξεφύτρωναν, απ' το πουθενά...)...

Νταβατζήδες δεν είχαμε, νταβατζήδες αποκτήσαμε...

Τελευταία επεξεργασία:
Κερνάς εγκεφαλικά απόψε ;

Νόμιζα ότι σαν σε "κατηγορούσαν" ότι τους υποστηρίζεις, το αρνιόσουν...

Οκ. Ό,τι θες κάνεις, προφανώς, χωρίς να δίνεις λογαριασμό...

Αλλά κομμάτι μπερδεύτηκα...
Τι θα πει τους υποστηρίζω; Η ΧΑ έκανε πολλά αρνητικά για εμένα σε εκείνα τα χρόνια που ήταν στα πάνω της και δυστυχώς συνεχίζει τις ίδιες νοοτροπίες με ψηλή μυτούλα για το brand name παρά τον κατήφορο... Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τους υποστηρίξω στην επίθεση που δέχονται από το αστικό κράτος.

Τι θα πει τους υποστηρίζω; Η ΧΑ έκανε πολλά αρνητικά για εμένα σε εκείνα τα χρόνια που ήταν στα πάνω της και δυστυχώς συνεχίζει τις ίδιες νοοτροπίες με ψηλή μυτούλα για το brand name παρά τον κατήφορο... Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τους υποστηρίξω στην επίθεση που δέχονται από το αστικό κράτος.
Οι καταδίκες της Χρυσής Αυγής αφορούσαν ποινικά αδικήματα και εγκληματική οργάνωση .Δεν πρόκειται για πολιτικούς κρατούμενους. Για ποια επίθεση απο το αστικό κράτος μιλάς;

Τί σε νοιάζει τί επίθεση δέχονται, τέτοιοι πού είναι ;

Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν...

Οι καταδίκες της Χρυσής Αυγής αφορούσαν ποινικά αδικήματα και εγκληματική οργάνωση .Δεν πρόκειται για πολιτικούς κρατούμενους. Για ποια επίθεση απο το αστικό κράτος μιλάς;
Το ίδιο λέμε. Ποτέ δεν με ένοιαζε τι θα βρει να πει η αστική δικαιοσύνη.

Τί σε νοιάζει τί επίθεση δέχονται, τέτοιοι πού είναι ;

Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν...
Με νοιάζει διότι το 2020 δεν ήταν καταδίκη της ΧΑ, όπως έχουμε ξαναπεί τότε ήταν η de facto ποινικοποίηση του εθνικισμού ως ιδεολογία στην Ελλάδα. Είναι παράνομο να είσαι εθνικιστής.

Ευτυχώς που μπήκε φυλακή η Χ.Α. μιας και η Χ.Α.:

-χρεοκόπησε την Ελλάδα και φτωχοποίησε τον Έλληνα
-την έκανε τον μεγαλύτερο δυτικό τσάτσο
-άνοιξε τα σύνορα περισσότερο κι από πόδια πορνοστάρ
-Ξεπούλησε τη Μακεδονία
-έκανε τη διαφθορά εθνικό σπορ

... ευτυχώς που μπήκαν φυλακή και επιτέλους κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλά μιλάμε εξαιρετικά επιχειρήματα.
Αν αύριο μεθαύριο κατέβει και ενα κόμμα παιδεραστών να μην τους καταδικάσουν επειδή δε χρεωκόπησαν την χώρα και δεν ευθύνονται για τις ενέργειες άλλων.

τι διαβάζουμε ρε μλκ κλαίω απο τα γέλια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back