Χρυσή Αυγή: η πορεία της ως πολιτικό κόμμα και εγκληματική οργάνωση

Συμφωνείτε με τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 137)
  • Ναι

Ψήφοι: 107 78,1%
  • Όχι

Ψήφοι: 26 19,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 4 2,9%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    137
Καλα οσο και να αναρωτηθείς απάντηση δε θα πάρεις ειναι έκδηλο οτι 2-3 μέλη εδω μέσα σχολιάζουν πολιτικά και δεν έχουν λάβει υποψη καθόλου το ποινικό σκέλος της ΧΑ.
Μπορει οντως ;
Εχει αλλάξει κατι ;

Καλα κανουν και μιλανε να ξερουμε ποια ειναι τα φασιστομουρα εδω μεσα.
Ξέρουμε πολύ καλά, εννοια σου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλα οσο και να αναρωτηθείς απάντηση δε θα πάρεις ειναι έκδηλο οτι 2-3 μέλη εδω μέσα σχολιάζουν πολιτικά και δεν έχουν λάβει υποψη καθόλου το ποινικό σκέλος της ΧΑ.
Να τανε μονο αυτο το πρόβλημα τι καλά που θα ήτανε. Γιατι, στην υποθετική περίπτωση που η δικη ηταν στημένη, όπως καταλαβαίνεις αυτοι που δολοφονησαν τον Φυσσα οχι μόνο ειναι εξω, εχουν και στο τσεπακι τους ολο το δικαστικο συστημα. Φαντάσου λοιπόν, σε ενα τέτοιο συστημα, αν εσυ μπλέξεις και θες δικαιοσύνη, πόση θα βρείς. Εμενα αυτο με νοιαζει. Εσένα δεν σε νοιαζει;

Τελευταία επεξεργασία:
Την είδα τη συνέντευξη, προχθές. Αντιπολεμικό προφίλ, έξω οι βάσεις, δικαιοσύνη από τα κάτω και αποποίηση κάθε μορφής ατομικής βίας. Προσπαθεί να λανσαριστεί ξανά στην πολιτική σκηνή και είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει αφού το brand name που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια δεν χωράει κάτι άλλο.

Εξόφθαλμα θα μπορούσε κάποιος να συμφωνήσει, όμως γνωρίζουμε πόσο πονηρός αλλά και αντιφατικός είναι ο ναζισμός. Αποφατικός διαχωρισμός. Το πρότυπο του γενναίου στρατιώτη που θυσιάζεται, ο πλήρης διαχωρισμός έξω απ' τα όρια που θέτει το ιδεώδες. Ομοιομορφία, εσωστρέφεια, καθίστε στην πολυθρόνα που θα σας δώσω, κυνηγήστε τους αλλότριους, μην τους σκοτώνετε όμως, μόνο να τους μισείτε, θα τους αναλάβει το Κράτος.

Λέμε ξανά ΟΧΙ. Προβάλλουμε την καταφατική διασπορά που χτίζει την υγιή εξατομίκευση. Είμαστε όλοι ΕΝΑ. Ο άλλος είναι ο καθρέπτης του εαυτού μας. Προχωράμε ξεχωριστά, αγωνιζόμαστε μαζί. Συμπερίληψη. Για μας δεν υπάρχουν όρια στην ελευθερία γιατί απ' την πρώτη στιγμή σεβόμαστε τα όρια και τις ανάγκες του άλλου.

Εν ομονοία ομολογήσωμεν, χριστιανικά, αναρχικά κι ωραία. :cool2:

Το ότι οι Κασιδιάρης και Λαγός είναι οι μόνοι που παραμένουν στις φυλακές δείχνει ξεκάθαρα πως επρόκειτο για πολιτική κράτηση και όχι για ποινή. Όλοι έχουν βγει εκτός από τους μόνους που έχουν ακόμα λαϊκό έρεισμα. Στο τέλος μέχρι και ο Ρουπακιάς θα βγει πιο γρήγορα από αυτούς.

Την είδα τη συνέντευξη, προχθές. Αντιπολεμικό προφίλ, έξω οι βάσεις, δικαιοσύνη από τα κάτω και αποποίηση κάθε μορφής ατομικής βίας. Προσπαθεί να λανσαριστεί ξανά στην πολιτική σκηνή και είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει αφού το brand name που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια δεν χωράει κάτι άλλο.

Εξόφθαλμα θα μπορούσε κάποιος να συμφωνήσει, όμως γνωρίζουμε πόσο πονηρός αλλά και αντιφατικός είναι ο ναζισμός. Αποφατικός διαχωρισμός. Το πρότυπο του γενναίου στρατιώτη που θυσιάζεται, ο πλήρης διαχωρισμός έξω απ' τα όρια που θέτει το ιδεώδες. Ομοιομορφία, εσωστρέφεια, καθίστε στην πολυθρόνα που θα σας δώσω, κυνηγήστε τους αλλότριους, μην τους σκοτώνετε όμως, μόνο να τους μισείτε, θα τους αναλάβει το Κράτος.

Λέμε ξανά ΟΧΙ. Προβάλλουμε την καταφατική διασπορά που χτίζει την υγιή εξατομίκευση. Είμαστε όλοι ΕΝΑ. Ο άλλος είναι ο καθρέπτης του εαυτού μας. Προχωράμε ξεχωριστά, αγωνιζόμαστε μαζί. Συμπερίληψη. Για μας δεν υπάρχουν όρια στην ελευθερία γιατί απ' την πρώτη στιγμή σεβόμαστε τα όρια και τις ανάγκες του άλλου.

Εν ομονοία ομολογήσωμεν, χριστιανικά, αναρχικά κι ωραία. :cool2:
Ναι, προσπαθεί να χτίσει ένα άλλο προφιλ.

Πιο ήπιο και μη εθνικοσοσιαλιστικό, ούτε καν εθνικιστικό γενικά ανεξαρτήτως σοσιαλισμού.

Γι αυτό και έφερε τη Λεπέν ως παράδειγμα. Το απόλυτο παράδειγμα αστικής ήπιας ακροδεξιάς, νταξει θα καθαρίσουμε τον τόπο αλλά μην πολυανησυχείτε, θα παίξουμε καλά με τους Χαζάρους του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, τις ύαινες, τους τοκογλύφους. Απλά παίξτε μας κι εμάς.

Μη φοβάσαι, δε θα σε κυνηγησει ο Ναζισμούλης.

Καταφατική διασπορά; Εγω ξέρω το blood splatter απο τα θρίλερ και τον Dexter. Είμαστε όλα ΕΝΑ; Ε όχι φίλε το άτομο που πιστεύει στην θρησκεία της ειρήνης από την ανατολασία δεν είναι καθρέπτης του εαυτού μου. Και αν είμαστε ΕΝΑ όλα και όλες και όλοι και όλ@, πως αυτό τότε χτίζει μια εξατομίκευση; Πως ενοποιείς τα πάντα στο ΕΝΑ για να βρεις το άτομο; Ή το ένα θα κάνεις, δεξιά ατραπός, ή το άλλο που ειναι αριστερή ατραπός.

Άλλο αν ανακαλύπτεις το είναι σου, μέσω της ένωσης με το Ενα (τη μια Δυναμη, τον Αληθινό Θεο) και ταυτίζεται το άτομο με το ΕΝΑ, και άλλο να χρησιμοποιείς τη συλλογική συνείδηση και την ένωση με αυτήν, ώστε να εξατομικευτείς περισσότερο. Δεν κολλάει, είναι μαύρη μαγεία ο ατομικισμός, σκοτεινό μονοπάτι, απάρνηση του ΕΝΟΣ και παραδοχή της μη ανάγκης για το ΕΝΑ αλλα ολοκλήρωση μέσω της τελειοποίησης του Εγω.

Μάλλον θες να πεις κάτι όμορφο και ουμανιστικό, απο αυτο το είμαστε όλοι ίδιοι, που σκοτώνει ακριβώς αυτό που ευαγελλίζεστε στο τέλος, τη συμπερίληψη και τη διαφορετικότητα, γιατί στο τέλος τίποτα δεν θα είναι διαφορετικό απο εσάς ώστε να συμπεριληφθεί. Θέλετε αφομοίωση του διαφορετικού, στην παγκόσμια χύτρα και όχι αποδοχή της διαφορετικότητας των εθνών και των θρησκειών κλπ, καθώς αυτό θα προωθούσε τον εθνικισμό, την ανεξιθρησκεία κλπ. Οταν λες ειμαστε ολοι ενα και καθρέφτης ο ενας του άλλου, τίποτα δεν μενει που να ειναι διαφορετικό, δεν το καταλαβαίνεις; Εγω ειμαι πανομοιότυπος με εσένα.

Και για να στο πάω παρακάτω, ...αρα εαν εγω εκλείψω, δεν εχει καμία σημασία και αξία η απώλεια της ζωής μου, γιατί το σύστημα εξακολουθεί να έχει εσένα και άλλους μέσα, τους οποίους εξομοιώνει απολύτως με εμένα που θα απωλέσει. Άρα μιλάμε για έμμεση ασέβεια στην Θεική Πρόνοια που μας πλάθει ξεχωριστούς και ιδιαίτερους. Απομείωση της αξίας της ανθρώπινης ζωής.

Άλλο λοιπόν η ΜΙΑ και αδιαίρετη συλλογική συνείδηση, μυστικιστικά/υπερφυσικά ή οπως θέλεις πες το, κι άλλο ο μονολιθικής φύσης πανουμανισμός, όλοι ειμαστε ένα μέσα σε αυτα τα όρια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back