Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Είναι πάντος λυπηρό να μαζευόμαστε μια παρέα κοντά στα 30 και να συζητάμε για διάφορες ασθένειες που έχει ο καθένας, σε κάπιούς πιθανόν αυτο κάτι να θυμήζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Σοβαρά τώρα είναι γνωστό στους παντες πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη όμως εγώ δεν ανήκω στην ομάδα προσέχουμε για να έχουμε.Κοινώς ναι ζω μια ζωή γεμάτη καταχρήσεις(όχι άγχος όμως καθώς με ένα μαγικό τρόπο είμαι εκ φύσεως αναίσθητη σε τέτοια θεματα) ή μάλλον ένα όχι και τόσο ενδεδειγμένο μοντέλο ζωής

Νομίζω ότι το γεγονός αυτό καθώς και διαφορες άλλες μικρες μου συνήθειες πχ.ενώ στο γυμναστήριο δεν πατάω συνηθίζω να περπατάω αρκετά ειδικά εδώ που οι αποστάσεις είναι μικρότερες έχω ακινητοποιήσει το αμάξι μου, ισοσταθμίζουν κάτα κάποιο τρόπο(δεν το τεκμηριώνω επιστημονικά έτσι πιστεύω) τις "ασχημες συνηθειες μου".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Το έλκος τι άλλο πέρα από τον ξεκούραστο ύπνο μπορεί να στερήσει; Γιατρεύεται εύκολα;
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Είναι πολύ δύσκολο πάντως να σταματήσουμε να αγχωνόμαστε...αν βλέπουμε ότι το στομάχι έχει γίνει κόμπος από το άγχος, καλύτερα να ρηλαξάρουμε κανά μισάωρο, πίνοντας χαμομήλι ή γάλα...
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Θέλει πολύ προσοχή σε αυτό το κομμάτι και να δίνεις στον ευατό σου χρόνο να ηρεμεί. Πολύ καλό στο άγχος κάνει ένα επαγγελματικό μασάζ, σάουνα, η ακόμα καλυτερα μια σχολή που κάνει τάι τσι! Είναι στην κατηγορία πολεμικών τεχνών αλλα ηρεμεί φοβερά σώμα και πνευμα. Μην αφήνετε το άγχος να καταστρέφει τον οργανισμό σας. Α και κάτι τελευταίο, πέρα απο τις διαταραχές ύπνου το έλκος η γδάρσιμο έλκους όπως εμφανίζεται στην αρχή προκαλέι διαταραχές όρεξης, περιορισμό στο τι μπορείς να φας κτλ.
erodia
Δραστήριο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

cuto
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από cuto:το ελκος τι ακριβως ειναι κ απο τι προκαλειται?
Το έλκος είναι μια πάθηση που προσβάλει το στομάχι και κυρίως γίνεται απο άγχος. Αν φανταστείς ότι το στομάχι είναι μια σακούλα το έλκος είναι μια τρυπήτσα στο τοίχομα του.
Σε αρχικά στάδια γίνεται γδάρσιμο και εφόσον δεν το προσέξεις μπορεί να επεκταθεί. Τρόφιμα τα οποία είναι βαριά ή καυτερά προκαλούν σημαντικές ενοχλήσεις, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν φουσκώματα και διαταραχές ύπνου. Ο έντονος πόνος στο στομάχι βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη.
Το έλκος θεραπεύεται με την ανάλογη διατροφή και φαρμακευτική αγωγή, αλλα όσο μεγαλύτερη είναι η ζημιά τόσο δυσκολότερη είναι η θεραπεία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.