Ακου να δεις Χρηστακο, 8) επειδη εγω ειμαι στην ιδια σχεδον ηλικια-αλλα τωρα θα παω φοιτητρια ουσιαστικα και σε καταλαβαινω απολυτως-σου λεω αρχικα πως
δεν εισαι μονος σου! Πραγματικα, επειδη κανω αρκετη παρεα και με αγορια-ο κολλητος μου μαλιστα ειναι αγορι-εχουν ολοι σχεδον το ιδιο κολλημα και μη σου πω τωρα που θα πας φοιτητης θα "λυσσαξεις" ακομα περισσοτερο να βρεις κοριτσι! Θα δεις αν δε βρεις(χτυπα ξυλο!) εδω θα σαι και θα αναρωτιεσαι τι φταιει τωρα που απεκτησες θαρρος κλπ κλπ. Αρα λοιπον, μη σε ανησυχει, προσωπικα δε μου κανει καθολου εντυπωση το θεματακι σου, ειναι πιστευω της ηλικιας και το εχουν τα περισσοτερα αγορια,συνηθως χωρις πειρα. Επομενως πρωτο βημα: relax... χαλαρααα! Τωρα εσυ δε γινεται να μη το σκεφτεσαι, αυτο θελεις, νιωθεις πως το εχεις αναγκη, τι να σκεφτεις τωρα πια στη τελικη? Τωρα αυτα θα σε νοιαζουν, ειναι και καλοκαιρι, ποιος σε πιανει ε?

Αρα παμε παρακατω.
Λοιπον, το θεμα μας: Εσυ δε ξερεις πως ακριβως να προσεγγισεις μια κοπελα, 'η πιο σωστα δεν εισαι σιγουρος αν μπορεις με τους γνωστους τροπους και αυτους που σου προτειναν τα παιδια. Κοιτα, οπως ειναι λογικο, αν μπορεις να διευρυνεις τον κυκλο σου και τις παρεες σου πραγματικα θα ειναι το ιδανικο για ολους και ειδικα για σενα που εισαι ντροπαλος. Αν οχι, αλλα και καποια στιγμη ετσι κ αλλιως θα σου τυχει να "πρεπει" να πλησισεις μια αγνωστη αναγκαστικα επειδη σ αρεσε πολυ 'η δε ξερω κ εγω γιατι. Τωρα εδω δυσκολα λιγο τα πραγματα γιατι νταξει παιδια, κακα τα ψεμματα εχουμε γινει οι γυναικες τραγικες πια! Και ειδικα τα κοριτσακια τς ηλικιας μου την εχουμε ψωνισει ασχημα(ναι δε με βγαζω απ εξω). Ειναι πολυ δυσκολο να προσεγγισεις καποια αγνωστη και να μη σε πει λιγουρη! Πραγαματικα σχεδον απιθανο! Και ειδικα οι "ωραιες" κατευθειαν Χ, στο λεω εγω ρε παιδι μου με ακριβεια, το εχω κανει/δει-το κανω/ουν-θα το κανω/ουν-θα το βλεπω. Ελεεινες γυναικες ρε παιδι μου! Αλλα εσυ ως αντρας, ως κυνηγος κ μπλα μπλα μπλα θα επιμεινεις! Και μαλιστα αν σου αρεσει πολυ και νιωθεις πως αξιζει θα το κανεις και αυθορμητα! Δε το συζητω. Αυτο που λενε: Αν θες κατι που ποτε πριν δεν ειχες θα πρεπει να κανεις πραγματα που ποτε πριν δεν εκανες. Ε αυτο!
Επομενως κατα τη γνωμη μου το "μυστικο"(και καλα

) ειναι τα γνωστα υπομονη κ επιμονη! ΝΑ τη πλησιασεις και στη καφετερια, και στο μπαρακι που θα πιεις τη μπυριτσα σου(και ειδικα τωρα στα beach bar δε συμμαζευεται η κατασταση), στο κλαμπακι που θα πιεις το ποτακι σου και οπου θες! Θα παιξεις με τα γνωστα βλεμματακια-body language κλπ και αν βλεπεις οτι προχωραει πλησιαζεις ηρεμα, ομορφα και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ-ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, πιαστης τη κουβεντα(μην τολμησεις και πεις γεια τι κανεις? πως σε λενε? ποσο χρονων εισαι? ΟΧΙ 1 ΑΛΛΑ 3 Χ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ) Ξερω γω ρωτα αν της αρεσει η μουσικη, τωρα γινονται και τοσα event, πες κανα αστειακι (οχι κρυο, εχουμε τα air conditioner) ε κατι θα βρεις, αλλα ψαξτο και λιγο(δε σου λεω να αναλυσεις τη θεωρια της σχετικοτητας, αλλα κατι που να την κανει να πει α οκ! οχι λιγουρης-λαθος! ε δε θελει και πολυ μυαλο να τους ξεχωρισεις, ξερουν τα κοριτσια τι λεω) μα ουτως 'η αλλως δε σχεδιαζονται αυτα γιατι και να τα σχεδιασεις απλα δε θα τα κανεις! ΠΟΤΕ των ποτων τα σχεδια δεν εγιναν πραξη 'η και αν εγιναν δεν εφεραν το επιθυμητο αποτελεσμα!
Οποτε εσυ ακομα και με το αγχος σου, το οποιο σιγα σιγα θα ξεπερασεις(να εισαι σιγουρος γι αυτο), πηγαινε και οτι γινει! Πλησιασε με εναν ομορφο, διακριτικο τροπο, σοβαρος ρε παιδι μου οχι σα χαζο, εστω και ντροπαλος δεν εγινε τιποτα, αν μπορεις και με αυτοπεποιθηση θα βοηθουσε πιστευω και τους δυο σας και καντην να σου δωσει το νουμερακι 'η καντην να αλλαξει γνωμη για το λιγουρης everywhere! Στην τελικη αν της αρεσεις και θελει μην αγχωνεσαι μα θα βοηθησει κ η ιδια ειτε την 1η φορα που θα πλησιασεις ειτε την 2η, ειτε την 3η(να εισαι προετοιμασμενος και να επιμεινεις οταν βλεπεις οτι η αλλη ειναι ετσι λιγο πιο "δυσκολο επιπεδο" και γουσταρεις βεβαια. Εγω πχ αν δεν επιμεινει ο αλλος αρκετες φορες δεν ενδιδω με τιποτα και ριχνω Χ σ ολους αρχικα γιατι πολυ απλα ετσι ειμαι, οποτε εχε το στο νου σου)Αλλα στο κατω κατω αν δεν... ε δε θα σκασεις κιολας! Ε? Παρακατω, ολη η ζωη μπροστα σου ειναι! Απλα βρε αγορια ηρεμηστε λιγο πια! Ε μα θα βρειτε κοριτσια, αριθμους τηλεφωνων κ οτι αλλο ψαχνετε αλλα ηρεμα...τι στο καλο? Αντρα θελω τωρα τον εθελω ηξερα, οχι γυναικα! Κ εσυ Χρηστακο δεν ψαχνεις στο 11888! Ε? Χαλαρααα