Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.374 μηνύματα.

11-10-25

17:07
Ξεκινάω:
- ΕΠΑΚ
- aiwa με dolby pro logic
- Carrusel
- PC Magazine / Connecting
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.229 μηνύματα.

11-10-25

17:22
-Κασέτες
-Video club
-Θα είμαι αρκετά Swag με αυτά τα γυαλιά;
-Sugar boy
-Ποιον να κάνω οουν στις φωτό μου;
-Ρε είμαι από 0. δεν μπορώ να δω εικόνες.
-Video club
-Θα είμαι αρκετά Swag με αυτά τα γυαλιά;
-Sugar boy
-Ποιον να κάνω οουν στις φωτό μου;
-Ρε είμαι από 0. δεν μπορώ να δω εικόνες.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.374 μηνύματα.

11-10-25

17:24
Φωτογραφίες με κόκκινα μάτια
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.407 μηνύματα.

11-10-25

17:31
- Ουφάδικα
- Αρνητικό φωτογραφίας
- Νόκια 3310
- Πάναφον/τελεστέτ
- walkman
- γιογιό
- ιδιοκατοίκηση
- Αρνητικό φωτογραφίας
- Νόκια 3310
- Πάναφον/τελεστέτ
- walkman
- γιογιό
- ιδιοκατοίκηση
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.882 μηνύματα.

11-10-25

17:32
Friv
Φιδάκι στο κινητό με κουμπιά
Σκούντημα στο facebook
Φιδάκι στο κινητό με κουμπιά
Σκούντημα στο facebook
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.229 μηνύματα.

11-10-25

17:33
Ξέχασα το:
-Ρε άνοιξε το Bluetooth να σου στείλω ένα τραγούδι ή πιο παλιά "Βάλε υπέρυθρες ρε να σου στείλω κάτι".
-Ρε άνοιξε το Bluetooth να σου στείλω ένα τραγούδι ή πιο παλιά "Βάλε υπέρυθρες ρε να σου στείλω κάτι".
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.671 μηνύματα.

11-10-25

17:34
-Υπέρυθρες
- φωτογραφίες σε φιλμ
- φιδακι στο Νοκια
- περιοδικα με δωράκια
- 4 megapixel ουαου κάμερα κινητού.

- φωτογραφίες σε φιλμ
- φιδακι στο Νοκια
- περιοδικα με δωράκια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Χαίρομαι που δεν τις ξεχάσατεΒάλε υπέρυθρες ρε να σου στείλω κάτι".

Ωραίες εποχές. Που όλα τα κορίτσια είχαμε τρέλα με το παιχνίδι pet grooming salon
0.facebook για όσους το θυμούνταιΣκούντημα στο facebook

Chem2000
Διάσημο μέλος

11-10-25

17:36
Θα ξεχάσω που έπαιρνα το Sony Ericsson Walkman του πατέρα μου, που του το έπαιρνα στα κρυφά και έβγαζα φωτογραφίες;-Υπέρυθρες
- φωτογραφίες σε φιλμ
- φιδακι στο Νοκια
- περιοδικα με δωράκια
Χαίρομαι που δεν τις ξεχάσατε![]()

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.882 μηνύματα.

11-10-25

17:38
Και το stardoll όχι;Ωραίες εποχές. Που όλα τα κορίτσια είχαμε τρέλα με το παιχνίδι pet grooming salon

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.671 μηνύματα.

11-10-25

17:38
Το πρώτο κινητό της μάνας μου!! Είχε και ήχο κλήσης την έκτη αίσθηση της Κολέτσας. Ωραία χρόνια.Θα ξεχάσω που έπαιρνα το Sony Ericsson Walkman του πατέρα μου, που του το έπαιρνα στα κρυφά και έβγαζα φωτογραφίες;![]()
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙΚαι το stardoll όχι;![]()

Chem2000
Διάσημο μέλος

11-10-25

17:39
ΠΩ το ξέχασα... Ήμουν royalty πανάθεμα με... Πόσο λεφτά είχα φάει από τη μάνα μου με τις paysafeΚαι το stardoll όχι;![]()

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

11-10-25

17:41
Εγώ είχα πάει superstar μια φορά θυμάμαι με μια 5€ paysafeΠΩ το ξέχασα... Ήμουν royalty πανάθεμα με... Πόσο λεφτά είχα φάει από τη μάνα μου με τις paysafe![]()

Εγώ είχα πάει superstar μια φορά θυμάμαι με μια 5€ paysafeΠΩ το ξέχασα... Ήμουν royalty πανάθεμα με... Πόσο λεφτά είχα φάει από τη μάνα μου με τις paysafe![]()

Chem2000
Διάσημο μέλος

11-10-25

17:49
Τα ξεκατινιάσματα στα πάρτυ τα θυμάσαι;Εγώ είχα πάει superstar μια φορά θυμάμαι με μια 5€ paysafe
Εγώ είχα πάει superstar μια φορά θυμάμαι με μια 5€ paysafe![]()

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

11-10-25

17:57
Εννοείται!Τα ξεκατινιάσματα στα πάρτυ τα θυμάσαι;![]()
Και κάποιοι που τα "έφτιαχναν"

Επίσης τα freebies που έπρεπε να μπούμε με proxy για να τα παρουμε
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.515 μηνύματα.

11-10-25

17:58
ΦΡΙΣΤΑΙΛΑ ΓΟΥΑΚΑΜΑΚΑΦΟΝ ΦΡΙΣΤΑΙΛΑ ΤΟΥΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ
Μπαλάκια σε μηχάνημα με κέρματα
τυχερές σακούλες
Μπαλάκια σε μηχάνημα με κέρματα
τυχερές σακούλες
Scandal
Διαχειριστής

11-10-25

Θα φανεί κανένας 50ρης και θα μας ισοπεδώσει όλους 

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.515 μηνύματα.

11-10-25

Εγώ είχα 2 προφίλ ένα ανδρικό ένα γυναικείοΕννοείται!
Και κάποιοι που τα "έφτιαχναν"
Επίσης τα freebies που έπρεπε να μπούμε με proxy για να τα παρουμε

Scandal
Διαχειριστής

11-10-25

18:01
Φυσοκαλαμο
Chem2000
Διάσημο μέλος

11-10-25

18:02
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ρε τι ξέθαψες... Είχα βρει ενα σαιτ και έπαιρνα άπειρα πράγματα μέσω proxy δωρεάνΕπίσης τα freebies που έπρεπε να μπούμε με proxy για να τα παρουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.