rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.515 μηνύματα.

11-10-25

19:31
Εννοείται έχω ακόμα μια αθανατες!Θυμάται κανείς τα φουτεράκια Wesc?![]()
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 302 μηνύματα.

11-10-25

19:48
Πέρα από τις γνωστές κονσόλες (ps1, ps2, xbox κτλ) που ακόμα και αν δεν τις πρόλαβαν οι νεότερες γενιές νομίζω έστω και ονομαστικά σίγουρα θα τις ξέρουν, θυμάμαι σε σπίτια άλλες όπως NES (είχα παίξει mario σε αυτή με 2D γραφικά) και το nintento64. Έβγαζε και η SEGA κονσόλες μέχρι αρχές 00s αλλά δεν νομίζω να είχα δει ποτέ δια ζώσης.
Στην γενιά των xbox, playstation2 υπήρχε και το gamecube που τουλάχιστον από την εμπειρία μου σπάνια το συναντούσες σε σπίτια σε σχέση με playstation 2 και xbox. Έπαιρνε κάτι μικρότερου μεγέθους CD.
Όσον αφορά τις πιο γνωστές κονσόλες ίσως θα θυμούνται οι παλαιότεροι που φύσαγες τις κασέτες του gameboy για να παίξουν όταν κόλλαγαν
Επίσης υπήρχαν μαγαζία που μπορούσες να πας το playstation 1,2 ή xbox για να σου το "τσιπάρουν" ώστε να μπορεί να παίζει φθηνότερα αντεγραμμένα CD παιχνιδιών. Από την γενιά των xbox360/ps3 πρέπει να σταμάτησε εντελώς αυτό.
Στην γενιά των xbox, playstation2 υπήρχε και το gamecube που τουλάχιστον από την εμπειρία μου σπάνια το συναντούσες σε σπίτια σε σχέση με playstation 2 και xbox. Έπαιρνε κάτι μικρότερου μεγέθους CD.
Όσον αφορά τις πιο γνωστές κονσόλες ίσως θα θυμούνται οι παλαιότεροι που φύσαγες τις κασέτες του gameboy για να παίξουν όταν κόλλαγαν

Επίσης υπήρχαν μαγαζία που μπορούσες να πας το playstation 1,2 ή xbox για να σου το "τσιπάρουν" ώστε να μπορεί να παίζει φθηνότερα αντεγραμμένα CD παιχνιδιών. Από την γενιά των xbox360/ps3 πρέπει να σταμάτησε εντελώς αυτό.
amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα.

11-10-25

19:49
κλείσε το τηλέφωνο δεν έχω ίντερνετ
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 352 μηνύματα.

11-10-25

20:41
Να το κλείσω εγώ ή εσύ?κλείσε το τηλέφωνο δεν έχω ίντερνετ
amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα.

11-10-25

20:46
συνήθως φωνάζαμε στη μάνα μας που μιλούσε στο σαλόνιΝα το κλείσω εγώ ή εσύ?

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.671 μηνύματα.

11-10-25

20:47
Να τα κοντομανικα τους! Ακόμη έχω ένα, τέλεια η ποιότητα.Θυμάται κανείς τα φουτεράκια Wesc?![]()
Και τα emerson αντιανεμικα
amarelia
Επιφανές μέλος

11-10-25

20:48
ταμαγκότζι
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 352 μηνύματα.

11-10-25

20:49
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Όταν μιλούσαμε με κάποιον στο τηλέφωνο λέγαμε κλείσε εσύ ή εγώσυνήθως φωνάζαμε στη μάνα μας που μιλούσε στο σαλόνι![]()
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.229 μηνύματα.

11-10-25

20:50
Σουπερ μαρκετ ΤΡΟΦΟ για τους παλιούς 

amarelia
Επιφανές μέλος

11-10-25

20:51
γυρίζω την κασέτα απο την άλλη πλευρά για να ακούσω το υπόλοιπο άλμπουμ
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.246 μηνύματα.

11-10-25

21:39
Μιας και αναπνεω μεσα απο την μουσικη ας δειξουμε και μια μουσικη ξεχασμενη πλεον.
Ενα τραγουδι που εκφαζει εμενα.
Και ενα αλλο που λεει τι θελω να κανω.
Ενα τραγουδι που εκφαζει εμενα.
Και ενα αλλο που λεει τι θελω να κανω.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.090 μηνύματα.

12-10-25

09:03
FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.671 μηνύματα.

12-10-25

09:21
Activation codes δεν τα ξεχνάμε ποτέFCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.229 μηνύματα.

12-10-25

10:25
Τώρα θυμήθηκα τα 5ψήφια που στέλναμε για να πάρουμε ringtone 

Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος

12-10-25

10:26
Για το Windows 98 ήταν αυτό?FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8
Chem2000
Διάσημο μέλος

12-10-25

10:28
Α και το compact disc club

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.090 μηνύματα.

12-10-25

11:39
Windows XpΓια το Windows 98 ήταν αυτό?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.