Ψάχνω ένα τραγούδι ...

nex.

Νεοφερμένο μέλος

Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα.
Θέμα που δημιουργείται με σκοπό να μάθουμε ποίο ειναί επιτέλους αυτό το τραγούδι που πήρε το αυτί μας σε μια διαφημηση στη TV στο ραδιόφωνο ή οπουδηποτε αλλού ! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.018 μηνύματα.
Ξέρουμε αν το chatgpt μπορεί να βρει μελωδία ή τραγούδι που ψάχνουμε;

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.529 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.957 μηνύματα.
Λοιπόν, έχω σκάσει να ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και καιρό και δεν μπορώ με τίποτα να το βρω. Το θέμα είναι ότι δεν το ήξερα (μου το είχε βγάλει το youtube κάποτε σαν προτεινόμενο) αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε έναν στίχο. Παρόλα αυτά θυμάμαι τη μουσική του ξεκάθαρα. Πριν κάποιο καιρό άκουσα τη συγκεκριμένη μουσική σε μία διαφήμιση στο yt και αναγνώρισα το τραγούδι. Ψάχνοντας στην περιγραφή και στα σχόλια μήπως αναφέρουν το τραγούδι, μόνο κάπου έγραφαν ότι είναι δική τους δημιουργία. Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι έτσι, εκτός πια και αν έγινε κάνα glitch στο matrix και υπάρχει μόνο σε εναλλακτική πραγματικότητα.
Η διαφήμιση είναι αυτή:
Λέει σε κάποιον κάτι;

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.529 μηνύματα.
Λοιπόν, έχω σκάσει να ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και καιρό και δεν μπορώ με τίποτα να το βρω. Το θέμα είναι ότι δεν το ήξερα (μου το είχε βγάλει το youtube κάποτε σαν προτεινόμενο) αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε έναν στίχο. Παρόλα αυτά θυμάμαι τη μουσική του ξεκάθαρα. Πριν κάποιο καιρό άκουσα τη συγκεκριμένη μουσική σε μία διαφήμιση στο yt και αναγνώρισα το τραγούδι. Ψάχνοντας στην περιγραφή και στα σχόλια μήπως αναφέρουν το τραγούδι, μόνο κάπου έγραφαν ότι είναι δική τους δημιουργία. Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι έτσι, εκτός πια και αν έγινε κάνα glitch στο matrix και υπάρχει μόνο σε εναλλακτική πραγματικότητα.
Η διαφήμιση είναι αυτή:
Λέει σε κάποιον κάτι;
το shazam δεν μου βγαζει κατι . Η αρχη παντως μου θυμιζει κατι σε paint it black , my baby shot me down

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.373 μηνύματα.
Η διαφήμιση είναι αυτή:
Λέει σε κάποιον κάτι;
Σου συνιστώ να ρωτήσεις στο Reddit, συγκεκριμένα στο r/tipofmytongue. Οι τυπάδες πρέπει μη ειρωνικά να είναι detective

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.611 μηνύματα.
Η διαφήμιση είναι αυτή:
Λέει σε κάποιον κάτι;
Πάντως το android που ψάχνει και songs, μου έβγαλε αυτό :P

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.802 μηνύματα.
Και η εφαρμογή shazam σου βρίσκει ποιο τραγουδι είναι.

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.877 μηνύματα.
Δυστυχώς ούτε εγώ κατάφερα κάτι παρόλο που δοκίμασα ό,τι τεχνική ξέρω. Δε το αναγνωρίζει τίποτα.
@ilias90 ορίστε η μουσική απομονωμένη από vocals κλπ, αν σε βοηθήσει πουθενά:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.957 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια