bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Να πάρεις και ένα ειδικό που έχουν για τα νύχια τους γιατί θα σου τσακίσει τις κουρτίνες και τα έπιπλα. Τα πιάνει γενικά μια μαλ@κινση.
Υπάρχιε κάτι πιο εύκολο
να μην βάλει κουρτίνες στο σπίτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:Υπάρχιε κάτι πιο εύκολο
να μην βάλει κουρτίνες στο σπίτι![]()
και να αφαιρέσει όλα τα έπιπλα και να βάλει παλέτες γιατι ακονίζουν τα νύχια τους και στα έπιπλα.
Οέο!
Πάντος είναι κρίμα να το στειρώσεις εξήγησε του τις ασθένειες που κρύβουν οι εφήμερες σχέσεις παρέτρινε το να χρησιμοποιει αντισύληψη και στην τελική μάθε του την τέχνη της αυτοικανοποίησης. Υπάρχουν φουσκωτές γάτες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:..την τέχνη της αυτοικανοποίησης. Υπάρχουν φουσκωτές γάτες?
δεν έχεις προσέξει καλόμ ότι σκύβουν και φτάνει η γλώσσα τους τ'απόκρυφά τους?

Subject to change
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Για την ισιχια μην εισαι σιγουρη, μπορει μετα να επαναστατισει. Αλλα και της θειας μου ηρεμο ητανε και το παλιο ηρεμο και αυτο που εχει τωρα. βασικα αυτο που εχει τωρα παιζει διακομιτικο ρολο

ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Να σου ζησει! 1000 χρονο να ειναι!
Για την ισιχια μην εισαι σιγουρη, μπορει μετα να επαναστατισει. Αλλα και της θειας μου ηρεμο ητανε και το παλιο ηρεμο και αυτο που εχει τωρα. βασικα αυτο που εχει τωρα παιζει διακομιτικο ρολοΠαει απο το κρεβατι του ξαδερφου μου στην κουζινα να φαει, μετα στο σαλονι να κοιμιθει, μετα στο μπαλκονι να κοιμιθει και μετα παλι στο κρεβατι του ξαδερφου μου να κοιμιθει, ολοι την ωρα αυτο το πραγμα κανει
![]()
Αχ, κι εγώ ένα τέτοιο ήθελα και πέτυχα συγγενή του δαίμονα της Ταζμανίας!!! Έχει διαλύσει το σπίτι. Του πήραμε και νυχοδρόμιο αλλά άλλη χάρη έχουν οι καναπέδες!!!

Ούτε η κτηνίατρος το πίστευε τι τέρας είναι.
Υ.Γ. Καλή επιτυχία Michelle!!!

Hunter
Περιβόητο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Να σου ζήσει το γατούνι, πως θα το βγάλεις? Να το πας στον κτηνιατρο τώρα που είναι νωρίς
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Skoulhkantera αγοράκι είναι το γλυκούλι μου!

Θέλω ιδέες για ονόματα!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.