Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:34 Ο Rempeskes: #41 18-02-09 02:34 Ψάχνω βραχιολάκια πάνινα καρό σαν το πανί του πικνίκ... Click για ανάπτυξη... Ε πάρε το πανί του πικνίκ, και κόψε δυο λωρίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 23:38 Ο porto έγραψε: #42 02-07-09 23:38 Παιδιά καλησπέρα , Ειμαι νεος χρήστης στο φορουμ σας και ζητω την βοηθηα σας . Θελω να αγορασω χαντρες για να φτιαχνω μονος μου κομπολοια . Ξερει καποιος κανενα καταστημα που πουλαει χαντρες ? Δεν ψαχνω χαντρες πλαστικες η κοκαλινες , ψαχνω κατι καλυτερο και δεν μπορω να βρω .. Ευχαριστω εκ των προτερων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Estartu Εκκολαπτόμενο μέλος Η τρελή κι αλλοπαρμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών, επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:11 Η Estartu έγραψε: #43 06-07-09 11:11 κατεβαίνοντας την Λέκκα από Σύνταγμα προς Μοναστηράκι έχει κάμποσα μαγαζιά που πουλάνε διαφόρων ειδών χάντρες - εξερεύνησε επίσης και τις παρόδους μέχρι την Ευαγγελιστρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Η Neraida έγραψε: #44 06-07-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από porto: Παιδιά καλησπέρα , Ειμαι νεος χρήστης στο φορουμ σας και ζητω την βοηθηα σας . Θελω να αγορασω χαντρες για να φτιαχνω μονος μου κομπολοια . Ξερει καποιος κανενα καταστημα που πουλαει χαντρες ? Δεν ψαχνω χαντρες πλαστικες η κοκαλινες , ψαχνω κατι καλυτερο και δεν μπορω να βρω .. Ευχαριστω εκ των προτερων ... Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια σε αυτην τη σελιδα: https://www.hantrestoukosmou.gr/index.php?&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=1 Βασικα, εαν ψαξεις και μονος σου λιγο στο ιντερνετ, φανταζομαι οτι θα βρεις κι αλλες εταιριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Ο porto έγραψε: #45 06-07-09 12:32 ευχαριστω πολυ παιδια , αυτες τις μερες θα ειμαι κεντρο και θα ριξω μια ματια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η DreamsRevenge: #46 06-07-09 15:35 Έχεις κοιτάξει στα καταστήματα με χάντρες της οδού Ηφαίστου στο Μοναστηράκι? 2-3 από αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία και έχω δει και ενδιαφέρουσες murano. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Ο porto έγραψε: #47 06-07-09 23:25 Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες που δίνετε . Μενω μεσογεια (Πορτο Ραφτη ) και θα πρεπει να κατεβω στο κεντρο , και δεν εινει ευκολο να ψαχνω στα τυφλα , για αυτον τον λογο ζητησα την βοηθια σας και πιστευω οτι με κατατοπισατε αρκετα για το που θα κοιταξω . Σας ευχαριστω παρα πολυ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψάχνω βραχιολάκια πάνινα καρό σαν το πανί του πικνίκ... Click για ανάπτυξη... Ε πάρε το πανί του πικνίκ, και κόψε δυο λωρίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 23:38 Ο porto έγραψε: #42 02-07-09 23:38 Παιδιά καλησπέρα , Ειμαι νεος χρήστης στο φορουμ σας και ζητω την βοηθηα σας . Θελω να αγορασω χαντρες για να φτιαχνω μονος μου κομπολοια . Ξερει καποιος κανενα καταστημα που πουλαει χαντρες ? Δεν ψαχνω χαντρες πλαστικες η κοκαλινες , ψαχνω κατι καλυτερο και δεν μπορω να βρω .. Ευχαριστω εκ των προτερων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Estartu Εκκολαπτόμενο μέλος Η τρελή κι αλλοπαρμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών, επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:11 Η Estartu έγραψε: #43 06-07-09 11:11 κατεβαίνοντας την Λέκκα από Σύνταγμα προς Μοναστηράκι έχει κάμποσα μαγαζιά που πουλάνε διαφόρων ειδών χάντρες - εξερεύνησε επίσης και τις παρόδους μέχρι την Ευαγγελιστρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Η Neraida έγραψε: #44 06-07-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από porto: Παιδιά καλησπέρα , Ειμαι νεος χρήστης στο φορουμ σας και ζητω την βοηθηα σας . Θελω να αγορασω χαντρες για να φτιαχνω μονος μου κομπολοια . Ξερει καποιος κανενα καταστημα που πουλαει χαντρες ? Δεν ψαχνω χαντρες πλαστικες η κοκαλινες , ψαχνω κατι καλυτερο και δεν μπορω να βρω .. Ευχαριστω εκ των προτερων ... Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια σε αυτην τη σελιδα: https://www.hantrestoukosmou.gr/index.php?&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=1 Βασικα, εαν ψαξεις και μονος σου λιγο στο ιντερνετ, φανταζομαι οτι θα βρεις κι αλλες εταιριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Ο porto έγραψε: #45 06-07-09 12:32 ευχαριστω πολυ παιδια , αυτες τις μερες θα ειμαι κεντρο και θα ριξω μια ματια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η DreamsRevenge: #46 06-07-09 15:35 Έχεις κοιτάξει στα καταστήματα με χάντρες της οδού Ηφαίστου στο Μοναστηράκι? 2-3 από αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία και έχω δει και ενδιαφέρουσες murano. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Ο porto έγραψε: #47 06-07-09 23:25 Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες που δίνετε . Μενω μεσογεια (Πορτο Ραφτη ) και θα πρεπει να κατεβω στο κεντρο , και δεν εινει ευκολο να ψαχνω στα τυφλα , για αυτον τον λογο ζητησα την βοηθια σας και πιστευω οτι με κατατοπισατε αρκετα για το που θα κοιταξω . Σας ευχαριστω παρα πολυ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά καλησπέρα , Ειμαι νεος χρήστης στο φορουμ σας και ζητω την βοηθηα σας . Θελω να αγορασω χαντρες για να φτιαχνω μονος μου κομπολοια . Ξερει καποιος κανενα καταστημα που πουλαει χαντρες ? Δεν ψαχνω χαντρες πλαστικες η κοκαλινες , ψαχνω κατι καλυτερο και δεν μπορω να βρω .. Ευχαριστω εκ των προτερων ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Estartu Εκκολαπτόμενο μέλος Η τρελή κι αλλοπαρμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών, επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:11 Η Estartu έγραψε: #43 06-07-09 11:11 κατεβαίνοντας την Λέκκα από Σύνταγμα προς Μοναστηράκι έχει κάμποσα μαγαζιά που πουλάνε διαφόρων ειδών χάντρες - εξερεύνησε επίσης και τις παρόδους μέχρι την Ευαγγελιστρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Η Neraida έγραψε: #44 06-07-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από porto: Παιδιά καλησπέρα , Ειμαι νεος χρήστης στο φορουμ σας και ζητω την βοηθηα σας . Θελω να αγορασω χαντρες για να φτιαχνω μονος μου κομπολοια . Ξερει καποιος κανενα καταστημα που πουλαει χαντρες ? Δεν ψαχνω χαντρες πλαστικες η κοκαλινες , ψαχνω κατι καλυτερο και δεν μπορω να βρω .. Ευχαριστω εκ των προτερων ... Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια σε αυτην τη σελιδα: https://www.hantrestoukosmou.gr/index.php?&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=1 Βασικα, εαν ψαξεις και μονος σου λιγο στο ιντερνετ, φανταζομαι οτι θα βρεις κι αλλες εταιριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Ο porto έγραψε: #45 06-07-09 12:32 ευχαριστω πολυ παιδια , αυτες τις μερες θα ειμαι κεντρο και θα ριξω μια ματια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η DreamsRevenge: #46 06-07-09 15:35 Έχεις κοιτάξει στα καταστήματα με χάντρες της οδού Ηφαίστου στο Μοναστηράκι? 2-3 από αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία και έχω δει και ενδιαφέρουσες murano. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Ο porto έγραψε: #47 06-07-09 23:25 Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες που δίνετε . Μενω μεσογεια (Πορτο Ραφτη ) και θα πρεπει να κατεβω στο κεντρο , και δεν εινει ευκολο να ψαχνω στα τυφλα , για αυτον τον λογο ζητησα την βοηθια σας και πιστευω οτι με κατατοπισατε αρκετα για το που θα κοιταξω . Σας ευχαριστω παρα πολυ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατεβαίνοντας την Λέκκα από Σύνταγμα προς Μοναστηράκι έχει κάμποσα μαγαζιά που πουλάνε διαφόρων ειδών χάντρες - εξερεύνησε επίσης και τις παρόδους μέχρι την Ευαγγελιστρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Η Neraida έγραψε: #44 06-07-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από porto: Παιδιά καλησπέρα , Ειμαι νεος χρήστης στο φορουμ σας και ζητω την βοηθηα σας . Θελω να αγορασω χαντρες για να φτιαχνω μονος μου κομπολοια . Ξερει καποιος κανενα καταστημα που πουλαει χαντρες ? Δεν ψαχνω χαντρες πλαστικες η κοκαλινες , ψαχνω κατι καλυτερο και δεν μπορω να βρω .. Ευχαριστω εκ των προτερων ... Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια σε αυτην τη σελιδα: https://www.hantrestoukosmou.gr/index.php?&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=1 Βασικα, εαν ψαξεις και μονος σου λιγο στο ιντερνετ, φανταζομαι οτι θα βρεις κι αλλες εταιριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Ο porto έγραψε: #45 06-07-09 12:32 ευχαριστω πολυ παιδια , αυτες τις μερες θα ειμαι κεντρο και θα ριξω μια ματια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η DreamsRevenge: #46 06-07-09 15:35 Έχεις κοιτάξει στα καταστήματα με χάντρες της οδού Ηφαίστου στο Μοναστηράκι? 2-3 από αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία και έχω δει και ενδιαφέρουσες murano. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Ο porto έγραψε: #47 06-07-09 23:25 Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες που δίνετε . Μενω μεσογεια (Πορτο Ραφτη ) και θα πρεπει να κατεβω στο κεντρο , και δεν εινει ευκολο να ψαχνω στα τυφλα , για αυτον τον λογο ζητησα την βοηθια σας και πιστευω οτι με κατατοπισατε αρκετα για το που θα κοιταξω . Σας ευχαριστω παρα πολυ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από porto: Παιδιά καλησπέρα , Ειμαι νεος χρήστης στο φορουμ σας και ζητω την βοηθηα σας . Θελω να αγορασω χαντρες για να φτιαχνω μονος μου κομπολοια . Ξερει καποιος κανενα καταστημα που πουλαει χαντρες ? Δεν ψαχνω χαντρες πλαστικες η κοκαλινες , ψαχνω κατι καλυτερο και δεν μπορω να βρω .. Ευχαριστω εκ των προτερων ... Click για ανάπτυξη... Ριξε μια ματια σε αυτην τη σελιδα: https://www.hantrestoukosmou.gr/index.php?&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=1 Βασικα, εαν ψαξεις και μονος σου λιγο στο ιντερνετ, φανταζομαι οτι θα βρεις κι αλλες εταιριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Ο porto έγραψε: #45 06-07-09 12:32 ευχαριστω πολυ παιδια , αυτες τις μερες θα ειμαι κεντρο και θα ριξω μια ματια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η DreamsRevenge: #46 06-07-09 15:35 Έχεις κοιτάξει στα καταστήματα με χάντρες της οδού Ηφαίστου στο Μοναστηράκι? 2-3 από αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία και έχω δει και ενδιαφέρουσες murano. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Ο porto έγραψε: #47 06-07-09 23:25 Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες που δίνετε . Μενω μεσογεια (Πορτο Ραφτη ) και θα πρεπει να κατεβω στο κεντρο , και δεν εινει ευκολο να ψαχνω στα τυφλα , για αυτον τον λογο ζητησα την βοηθια σας και πιστευω οτι με κατατοπισατε αρκετα για το που θα κοιταξω . Σας ευχαριστω παρα πολυ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω πολυ παιδια , αυτες τις μερες θα ειμαι κεντρο και θα ριξω μια ματια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η DreamsRevenge: #46 06-07-09 15:35 Έχεις κοιτάξει στα καταστήματα με χάντρες της οδού Ηφαίστου στο Μοναστηράκι? 2-3 από αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία και έχω δει και ενδιαφέρουσες murano. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Ο porto έγραψε: #47 06-07-09 23:25 Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες που δίνετε . Μενω μεσογεια (Πορτο Ραφτη ) και θα πρεπει να κατεβω στο κεντρο , και δεν εινει ευκολο να ψαχνω στα τυφλα , για αυτον τον λογο ζητησα την βοηθια σας και πιστευω οτι με κατατοπισατε αρκετα για το που θα κοιταξω . Σας ευχαριστω παρα πολυ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έχεις κοιτάξει στα καταστήματα με χάντρες της οδού Ηφαίστου στο Μοναστηράκι? 2-3 από αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία και έχω δει και ενδιαφέρουσες murano. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
porto Νεοφερμένο μέλος Ο porto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 23:25 Ο porto έγραψε: #47 06-07-09 23:25 Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες που δίνετε . Μενω μεσογεια (Πορτο Ραφτη ) και θα πρεπει να κατεβω στο κεντρο , και δεν εινει ευκολο να ψαχνω στα τυφλα , για αυτον τον λογο ζητησα την βοηθια σας και πιστευω οτι με κατατοπισατε αρκετα για το που θα κοιταξω . Σας ευχαριστω παρα πολυ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες που δίνετε . Μενω μεσογεια (Πορτο Ραφτη ) και θα πρεπει να κατεβω στο κεντρο , και δεν εινει ευκολο να ψαχνω στα τυφλα , για αυτον τον λογο ζητησα την βοηθια σας και πιστευω οτι με κατατοπισατε αρκετα για το που θα κοιταξω . Σας ευχαριστω παρα πολυ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.