Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

18-02-09

02:34
Ψάχνω βραχιολάκια πάνινα καρό σαν το πανί του πικνίκ...

Ε πάρε το πανί του πικνίκ, και κόψε δυο λωρίδες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

02-07-09

23:38
Παιδιά καλησπέρα ,
Ειμαι νεος χρήστης στο φορουμ σας και ζητω την βοηθηα σας .
Θελω να αγορασω χαντρες για να φτιαχνω μονος μου κομπολοια .
Ξερει καποιος κανενα καταστημα που πουλαει χαντρες ?
Δεν ψαχνω χαντρες πλαστικες η κοκαλινες , ψαχνω κατι καλυτερο και δεν μπορω να βρω ..
Ευχαριστω εκ των προτερων ...
Δεν ψαχνω χαντρες πλαστικες η κοκαλινες , ψαχνω κατι καλυτερο και δεν μπορω να βρω ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η τρελή κι αλλοπαρμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 169 μηνύματα.

06-07-09

11:11
κατεβαίνοντας την Λέκκα από Σύνταγμα προς Μοναστηράκι έχει κάμποσα μαγαζιά που
πουλάνε διαφόρων ειδών χάντρες - εξερεύνησε επίσης και τις παρόδους μέχρι την
Ευαγγελιστρίας

πουλάνε διαφόρων ειδών χάντρες - εξερεύνησε επίσης και τις παρόδους μέχρι την
Ευαγγελιστρίας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα.

06-07-09

11:43
Παιδιά καλησπέρα ,
Ριξε μια ματια σε αυτην τη σελιδα: https://www.hantrestoukosmou.gr/index.php?&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=1
Βασικα, εαν ψαξεις και μονος σου λιγο στο ιντερνετ, φανταζομαι οτι θα βρεις κι αλλες εταιριες...

06-07-09

12:32
ευχαριστω πολυ παιδια , αυτες τις μερες θα ειμαι κεντρο και θα ριξω μια ματια !!!
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος
Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.757 μηνύματα.

06-07-09

15:35
Έχεις κοιτάξει στα καταστήματα με χάντρες της οδού Ηφαίστου στο Μοναστηράκι? 2-3 από αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία και έχω δει και ενδιαφέρουσες murano.

06-07-09

23:25
Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες που δίνετε .
Μενω μεσογεια (Πορτο Ραφτη ) και θα πρεπει να κατεβω στο κεντρο ,
και δεν εινει ευκολο να ψαχνω στα τυφλα , για αυτον τον λογο ζητησα την βοηθια σας
και πιστευω οτι με κατατοπισατε αρκετα για το που θα κοιταξω .
Σας ευχαριστω παρα πολυ ....
Μενω μεσογεια (Πορτο Ραφτη ) και θα πρεπει να κατεβω στο κεντρο ,
και δεν εινει ευκολο να ψαχνω στα τυφλα , για αυτον τον λογο ζητησα την βοηθια σας
και πιστευω οτι με κατατοπισατε αρκετα για το που θα κοιταξω .
Σας ευχαριστω παρα πολυ ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...