Η αληθεια ειναι οτι αν ξεκινουσα ενα δικο μου κομμα αυτη τη στιγμη, δεν θα εμοιαζε με κανενα απο τα υπαρχοντα. Θελω να πω οτι κανενα δεν με εκφραζει 100%. Βεβαια δεν φοβαμαι να πω τι θα ψηφισω. Μεχρι προτινος ημουν σε διλλημα μεταξυ 2 κομματων που ειναι πιο κοντα στις αντιληψεις μου. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Ομως στο πρωτο με χαλαει που ουσιαστικα εκφραζει πολυ πεπαλαιωμενες αντιληψεις, μια αριστερα που δεν ειναι καθολου ανανεωμενη... ενω στο δευτερο με χαλαει η πολυ συχνη συνεργασια του με το ΠΑΣΟΚ και γενικα η συνηθεια του να μην στεκεται μονο του εναντιον ολων οπως κανει το ΚΚΕ, αλλα να ψιλολαμογιαζει. Το πρωτο απο τα δυο λοιπον το θεωρω πολυ περισσοτερο ειλικρινες και αγνο σε αυτο που κανει, οποτε η ψηφος μου παει εκει.
Επισης πιστευω οτι η Αριστερα πρεπει να ενδυναμωθει για να στειλει το μηνυμα στη δυναστεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οτι ο κοσμος επιθυμει περισσοτερο φιολαικες πολιτικες.
Παιδια καταλαβετε το οσοι δεν το εχετε καταλαβει οτι ο δικοματισμος αποτελει μαστιγα για τη χωρα! ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εχουν διαφθαρει επικινδυνα απο την διακυβερνηση τοσων δεκαετιων, και βλεποντας μαλιστα οτι ο,τι και αν κανουν στον ελληνικο λαο, αυτος παει και τους ψηφιζει παντα... τον γ@@@@ε ακομα περισσοτερο. Αποτελει μια ολιγαρχια, μια δυναστεια ο δικοματισμος... Δεν υπαρχει δυνατος ανταγωνισμος που ουσιαστικα ειναι το κινητρο για μια καλυτερη Δημοκρατια. Σου λεει, και να μην βγουμε τωρα, θα ειμαστε αντιπολιτευση και θα βγουμε την αλλη τετραετια... Και δωσ' του να ξεσκιζουνε τον ελληνικο λαο...