Vkey
Επιφανές μέλος

Το ίδιο και τα αθλητικά

Μπορώ να είμαι άνετα ώρες πάνω σε γόβες (ποτέ μα ποτέ δεν με έχουν χτυπήσει

Μάλλον είμαι freak of the nature

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι μία περίοδο που δεν είχα φορέσει καθόλου και το πόδι μου είχε συνηθίσει το φλατ, μόλις έβαλα 8 πόντους τακούνι, ένιωθα μία ...αδυναμία στους αστραγάλους.
Ακόμα δεν ξέρω από τι προήλθε αυτό, μα ευτυχώς πέρασε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον φταινε τα φλατ που δοκιμασες. Δοκιμασε και κατι οχι τελειως φλατ αλλα με καλες ανατομικες σολες, ή μχερι 3-4 ποντους τακουνι.Πάντως τα φλατ με κουράζουν...
Το ίδιο και τα αθλητικά![]()
Πολυς κοσμος μπορει να ειναι ωρες με ψηλοτακουνα, αλλά αυτο δε σημαινει οτι δεν ταλαιπωρειτε το γονατο και την ποδοκνημικη.
Ειναι και θεμα συνηθειας αφου το ποδι προσπαθει να προσαρμοστει σε οτι του κανουμε.Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι μία περίοδο που δεν είχα φορέσει καθόλου και το πόδι μου είχε συνηθίσει το φλατ, μόλις έβαλα 8 πόντους τακούνι, ένιωθα μία ...αδυναμία στους αστραγάλους. Ακόμα δεν ξέρω από τι προήλθε αυτό, μα ευτυχώς πέρασε![]()
Αγγελε, αυτη η ερευνα δεν μιλαει για τα προβληματα των ψηλων τακουνιων στο ποδι , στη μεση και στις αρθρωσεις. Και την ειχα διαβασει πριν ανοιξω το θεμα

"Τα ψηλα τακουνια είναι ασκηση που κανει καλο στη γυναικα(μυικα και ορμονικα αποδειχτηκε) "
@ Michelle: Ναι γενικα οι γοβες ειναι στενες μπροστα, αλλά τουλαχιστον καλο ειναι να προτιματε εκεινες που ειναι το δυνατον λιγοτερο. (οι οποιες τυχαινει να μου αρεσουν και περισσοτερο

Neraida
Επιφανές μέλος

Εκτος αυτου πρεπει να εχουμε υποψιν μας οτι ακομα και τα ποδαρακια μας χρειαζονται περιποιηση...
Οποτε...τακτικη περιποιηση, καλης ποιοτητας υποδηματα ΚΑΙ ας ειναι και ψηλοτακουνα...

Neraida
Επιφανές μέλος

Θα δεχομουν το σχολιο, αλλά αυτα που παρεθεσα δε τα λεω εγω, αλλά οι ορθοπεδικοι και οι (αμερικανικο φασουλι) ¨ποδιατροι". Και δεν ειναι καν κατι νεο, ειναι γνωστα χρονια.
Εμενα με απασχολουν ταψηλοτακουνα γιατι...να...πες αυριο κατι δε παει καλα στη δουλεια, πεφτεις λιγο εξω...να μην εχεις μια εναλλακτικη βρε αδελφε,μεχρι να ορθοποδησεις παλι ;

roumana
Διάσημο μέλος

Αφήνω το καλό πεντικιούρ να παίζει το ρόλο του ψηλοτάκουνου…

@Lorien να πάρεις ειδικότητα πλαστική αισθητική χειρουργική

underwater
Περιβόητο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

αμα παρεις γοβα των 50 και 60 ε πιθανοτατα θα σε πονεσει...
αν πας κ δωσεις καμια 300αρα at least για γοβα τι νομιζεις οτι πληρωνεις?
οχι μονο φιρμα αλλα και την ποιοτητα και την ανεση ''επι ποδος''!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

κ εχω και γοβες των 70 ε και εχω και μια των 400(μετα κοπων και τρελης πεινας βεβαια)
ε τη πρωτη τη φοραω μονο οταν ξερω οτι θα ρθουν να με παρουν και θα με γυρισουν με αυτοκινητο....
με την αλλη νιωθω σα να φοραω μπαλαρινουλα.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

οτι πληρωνεις παιρνεις σαυτη τη ζωη...
αμα παρεις γοβα των 50 και 60 ε πιθανοτατα θα σε πονεσει...
αν πας κ δωσεις καμια 300αρα at least για γοβα τι νομιζεις οτι πληρωνεις?
οχι μονο φιρμα αλλα και την ποιοτητα και την ανεση ''επι ποδος''!
καλά εντάξει, δε θα πονάνε τα πόδια, ο κώλος όμως...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.