PavlosZarot
Νεοφερμένο μέλος
Ο PavlosZarot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

15-06-20

10:31
Καλησπέρα σε όλους, νέος εδώ και θα ήθελα να θέσω την εξής ερώτηση..
Καλοκαίρι στην Αθήνα και το ψήσιμο θα πάει σύννεφο.
Θέλω να πάρω κάτι που να με βοηθήσει να αποφύγω το καθάρισμα και την βαβούρα και είμαι ανάμεσα σε ψησταριές ηλεκτρικές ή ψησταριές υγραερίου...
Δεν έχουν ιδιαίτερα ακριβά, και να σας πω οτι εγώ στρέφομαι πιο πολύ στις ψησταριές υγραερίου γιατι όπως βλέπω εδώ έχουν και αρκετή χωρητικότητα και έχω ακούσει συνολικά καλύτερες γνώμες σε αντίθεση με τις ηλεκτρικές (τουλάχιστον για την απόδοση)
Έχει κανένας εμπειρια να μου πει διαφορές σε γεύση και οικονομία?
Καλοκαίρι στην Αθήνα και το ψήσιμο θα πάει σύννεφο.
Θέλω να πάρω κάτι που να με βοηθήσει να αποφύγω το καθάρισμα και την βαβούρα και είμαι ανάμεσα σε ψησταριές ηλεκτρικές ή ψησταριές υγραερίου...
Δεν έχουν ιδιαίτερα ακριβά, και να σας πω οτι εγώ στρέφομαι πιο πολύ στις ψησταριές υγραερίου γιατι όπως βλέπω εδώ έχουν και αρκετή χωρητικότητα και έχω ακούσει συνολικά καλύτερες γνώμες σε αντίθεση με τις ηλεκτρικές (τουλάχιστον για την απόδοση)
Έχει κανένας εμπειρια να μου πει διαφορές σε γεύση και οικονομία?
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

15-06-20

21:25
Οι υγραεριου δινουν καλυτερη γευση. Δεν ειναι βεβαια σαν το κλασσικο καρβουνο, αλλα απο τις ηλεκτρικες ειναι καλυτερες.
PavlosZarot
Νεοφερμένο μέλος
Ο PavlosZarot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

16-06-20

16:31
Και απο θέμα ασφάλειας πως είναι? Κατανάλωση ?
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος
Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 781 μηνύματα.

17-06-20

10:06
Εγω υγραεριου δεν βαζω στο σπιτι μου λογω του οτι ειναι κινητη βομβα,προτιμω τις ηλεκτρικες και εχω και μια ηλεκτρικη αλλα δεν νομιζω να την βγαλει και παρα πολλα χρονια.Την εχω ηδη 2 χρονια και πιστευω οτι σε καποια φαση θα θελει σερβις-αλλαγη αντιστασεων κτλ.Παντως οι υγραεριου φαινεται να ειναι μια χαρα εαν δεν εχεις τον κάλο του ηλεκτρισμου.Δεν νομιζω οτι οι υγραεριου θα δινει καλυτερη γευση η κατι τετοιο.Μπορει να ψηνει πιο γρηγορα μονο.
PavlosZarot
Νεοφερμένο μέλος

17-06-20

10:24
Ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω λίγο παραπάνω κίολας αν είναι!
Καλημέρες σε όλους
Καλημέρες σε όλους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...