miv
Επιφανές μέλος
Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα.

01-09-08

15:21
Τα τουρκιά της Κρήτης που μέχρι το 1922 ζουσαν και βασίλευαν. Ο μόνος τόπος που έμεινε ψιλοάθικτος ήταν οι Κυκλάδες που μετοικήθηκαν από ελάχιστους φραγκολεβαντίνους που όμως με τον καιρό εξελληνίστηκαν. Κάποιος πρόγονός μου έχει τέτοιο οικογενειακό background...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.880 μηνύματα.

01-09-08

15:29
ok, είπα τις πόλεις γιατί δεν μου πήγαινε να πω χωριό. Αναθεωρώ τότε και λέω: βάλτε τον Αβρακόντε ή τον Άγιο Γεώργιο. Μόνο οι ενετοί ανέβηκαν και έζησαν εκεί, έχοντας ιδιοκτησίες. Οι τούρκοι ανέβαιναν, έπαιρναν φόρους, ξανακατέβαιναν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα.

01-09-08

15:32
Κοίτα, στο village version σίγουρα. Γιατί αν μπει στην κανονική, θα πρέπει να βάλουμε μέσα Ελμπασάν, Δυρράχιο (Ντούρες αλβανιστί), Ντιγιαρμπακίρ, Πρεμετή, Ράντοβις, Πρίστινα, Σρεμπρένιτσα και δε συμμαζεύεται...

qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.880 μηνύματα.

01-09-08

15:39
μα εμείς είμαστε υπεράνω, άσε τους βάρβαρους έξω...
miv
Επιφανές μέλος

01-09-08

15:40
Εντάξει τότε. Θα σε βάλω στο tseligas version.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

01-09-08

15:49
κι εγώ στο ρέμπελος βερσιόν
(τέλος οφ τόπικ από τη μεριά μου)
(τέλος οφ τόπικ από τη μεριά μου)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...