Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Ο Άγγελος έγραψε: #41 21-06-10 11:41 τι? πλατυνανε το σημα?στην αθηνα? εγω νομιζα οτι ειτε ψηφιακα ειτε οχι με τετραγωνη οθονη θα βλεπαμε παλι..μεχι να ριξουνε λεφτα για αλλαγη σηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:24 Ο gademis έγραψε: #42 21-06-10 20:24 δεν είμαι σίγουρος, ετσι μου φάνηκε.. ρωτάω αν το πρόσεξε άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 13:38 Ο Άγγελος έγραψε: #43 22-06-10 13:38 επισημως ομως λενε οτι δεν πλατυνε.. μηπως εχεις την τηλεοραση σε πλατια ρυθμιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 16:40 Ο D_G έγραψε: #44 22-06-10 16:40 Εκτός από τον Sky, οι άλλες ακόμα 4:3 παίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #45 22-06-10 17:36 είπα και εγω.. η ερτ ποτε θα βαλει ψηφιακη στην επαρχια? ακουσα γι φθινοπωρο.. και αυτη ειναι πλατια νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:35 Ο apaleytos: #46 23-06-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις καλό αποκωδικοποιητή και να μην αλλάξεις σύντομα υπολόγισε γύρω στα 60. Αν κάνεις δε υπομονή θα τους πάρεις τζάμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και είναι Εισοδηματίας. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η isida!!! έγραψε: #47 22-08-12 16:38 παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 10:54 Η xrictian έγραψε: #48 26-08-12 10:54 ευτυχως να λεμε που διεκοπη το σημα απο τον υμηττο, μπας και αξιοποιησουμε λιγο το χρονο μας, δημιουργικα ας πουμε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρονικός. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Ο challenger: #49 08-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Click για ανάπτυξη... Λογικά έχεις συνδέσει με SCART το οποίο έχει δυνατότητα να στελνει δύο ποιότητες εικόνας Η μία με composite σήμα και η άλλη με τρεις συνιστώσες χρώματος. δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το SCART μήπως δεν έχει κάνει καλή επαφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.557 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12:42 Η Εριφύλη έγραψε: #50 01-11-23 12:42 με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι? πλατυνανε το σημα?στην αθηνα? εγω νομιζα οτι ειτε ψηφιακα ειτε οχι με τετραγωνη οθονη θα βλεπαμε παλι..μεχι να ριξουνε λεφτα για αλλαγη σηματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:24 Ο gademis έγραψε: #42 21-06-10 20:24 δεν είμαι σίγουρος, ετσι μου φάνηκε.. ρωτάω αν το πρόσεξε άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 13:38 Ο Άγγελος έγραψε: #43 22-06-10 13:38 επισημως ομως λενε οτι δεν πλατυνε.. μηπως εχεις την τηλεοραση σε πλατια ρυθμιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 16:40 Ο D_G έγραψε: #44 22-06-10 16:40 Εκτός από τον Sky, οι άλλες ακόμα 4:3 παίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #45 22-06-10 17:36 είπα και εγω.. η ερτ ποτε θα βαλει ψηφιακη στην επαρχια? ακουσα γι φθινοπωρο.. και αυτη ειναι πλατια νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:35 Ο apaleytos: #46 23-06-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις καλό αποκωδικοποιητή και να μην αλλάξεις σύντομα υπολόγισε γύρω στα 60. Αν κάνεις δε υπομονή θα τους πάρεις τζάμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και είναι Εισοδηματίας. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η isida!!! έγραψε: #47 22-08-12 16:38 παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 10:54 Η xrictian έγραψε: #48 26-08-12 10:54 ευτυχως να λεμε που διεκοπη το σημα απο τον υμηττο, μπας και αξιοποιησουμε λιγο το χρονο μας, δημιουργικα ας πουμε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρονικός. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Ο challenger: #49 08-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Click για ανάπτυξη... Λογικά έχεις συνδέσει με SCART το οποίο έχει δυνατότητα να στελνει δύο ποιότητες εικόνας Η μία με composite σήμα και η άλλη με τρεις συνιστώσες χρώματος. δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το SCART μήπως δεν έχει κάνει καλή επαφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.557 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12:42 Η Εριφύλη έγραψε: #50 01-11-23 12:42 με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν είμαι σίγουρος, ετσι μου φάνηκε.. ρωτάω αν το πρόσεξε άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 13:38 Ο Άγγελος έγραψε: #43 22-06-10 13:38 επισημως ομως λενε οτι δεν πλατυνε.. μηπως εχεις την τηλεοραση σε πλατια ρυθμιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 16:40 Ο D_G έγραψε: #44 22-06-10 16:40 Εκτός από τον Sky, οι άλλες ακόμα 4:3 παίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #45 22-06-10 17:36 είπα και εγω.. η ερτ ποτε θα βαλει ψηφιακη στην επαρχια? ακουσα γι φθινοπωρο.. και αυτη ειναι πλατια νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:35 Ο apaleytos: #46 23-06-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις καλό αποκωδικοποιητή και να μην αλλάξεις σύντομα υπολόγισε γύρω στα 60. Αν κάνεις δε υπομονή θα τους πάρεις τζάμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και είναι Εισοδηματίας. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η isida!!! έγραψε: #47 22-08-12 16:38 παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 10:54 Η xrictian έγραψε: #48 26-08-12 10:54 ευτυχως να λεμε που διεκοπη το σημα απο τον υμηττο, μπας και αξιοποιησουμε λιγο το χρονο μας, δημιουργικα ας πουμε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρονικός. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Ο challenger: #49 08-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Click για ανάπτυξη... Λογικά έχεις συνδέσει με SCART το οποίο έχει δυνατότητα να στελνει δύο ποιότητες εικόνας Η μία με composite σήμα και η άλλη με τρεις συνιστώσες χρώματος. δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το SCART μήπως δεν έχει κάνει καλή επαφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.557 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12:42 Η Εριφύλη έγραψε: #50 01-11-23 12:42 με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επισημως ομως λενε οτι δεν πλατυνε.. μηπως εχεις την τηλεοραση σε πλατια ρυθμιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 16:40 Ο D_G έγραψε: #44 22-06-10 16:40 Εκτός από τον Sky, οι άλλες ακόμα 4:3 παίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #45 22-06-10 17:36 είπα και εγω.. η ερτ ποτε θα βαλει ψηφιακη στην επαρχια? ακουσα γι φθινοπωρο.. και αυτη ειναι πλατια νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:35 Ο apaleytos: #46 23-06-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις καλό αποκωδικοποιητή και να μην αλλάξεις σύντομα υπολόγισε γύρω στα 60. Αν κάνεις δε υπομονή θα τους πάρεις τζάμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και είναι Εισοδηματίας. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η isida!!! έγραψε: #47 22-08-12 16:38 παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 10:54 Η xrictian έγραψε: #48 26-08-12 10:54 ευτυχως να λεμε που διεκοπη το σημα απο τον υμηττο, μπας και αξιοποιησουμε λιγο το χρονο μας, δημιουργικα ας πουμε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρονικός. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Ο challenger: #49 08-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Click για ανάπτυξη... Λογικά έχεις συνδέσει με SCART το οποίο έχει δυνατότητα να στελνει δύο ποιότητες εικόνας Η μία με composite σήμα και η άλλη με τρεις συνιστώσες χρώματος. δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το SCART μήπως δεν έχει κάνει καλή επαφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.557 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12:42 Η Εριφύλη έγραψε: #50 01-11-23 12:42 με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτός από τον Sky, οι άλλες ακόμα 4:3 παίζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #45 22-06-10 17:36 είπα και εγω.. η ερτ ποτε θα βαλει ψηφιακη στην επαρχια? ακουσα γι φθινοπωρο.. και αυτη ειναι πλατια νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:35 Ο apaleytos: #46 23-06-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις καλό αποκωδικοποιητή και να μην αλλάξεις σύντομα υπολόγισε γύρω στα 60. Αν κάνεις δε υπομονή θα τους πάρεις τζάμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και είναι Εισοδηματίας. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η isida!!! έγραψε: #47 22-08-12 16:38 παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 10:54 Η xrictian έγραψε: #48 26-08-12 10:54 ευτυχως να λεμε που διεκοπη το σημα απο τον υμηττο, μπας και αξιοποιησουμε λιγο το χρονο μας, δημιουργικα ας πουμε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρονικός. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Ο challenger: #49 08-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Click για ανάπτυξη... Λογικά έχεις συνδέσει με SCART το οποίο έχει δυνατότητα να στελνει δύο ποιότητες εικόνας Η μία με composite σήμα και η άλλη με τρεις συνιστώσες χρώματος. δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το SCART μήπως δεν έχει κάνει καλή επαφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.557 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12:42 Η Εριφύλη έγραψε: #50 01-11-23 12:42 με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είπα και εγω.. η ερτ ποτε θα βαλει ψηφιακη στην επαρχια? ακουσα γι φθινοπωρο.. και αυτη ειναι πλατια νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2010 στις 20:35 Ο apaleytos: #46 23-06-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις καλό αποκωδικοποιητή και να μην αλλάξεις σύντομα υπολόγισε γύρω στα 60. Αν κάνεις δε υπομονή θα τους πάρεις τζάμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και είναι Εισοδηματίας. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η isida!!! έγραψε: #47 22-08-12 16:38 παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 10:54 Η xrictian έγραψε: #48 26-08-12 10:54 ευτυχως να λεμε που διεκοπη το σημα απο τον υμηττο, μπας και αξιοποιησουμε λιγο το χρονο μας, δημιουργικα ας πουμε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρονικός. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Ο challenger: #49 08-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Click για ανάπτυξη... Λογικά έχεις συνδέσει με SCART το οποίο έχει δυνατότητα να στελνει δύο ποιότητες εικόνας Η μία με composite σήμα και η άλλη με τρεις συνιστώσες χρώματος. δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το SCART μήπως δεν έχει κάνει καλή επαφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.557 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12:42 Η Εριφύλη έγραψε: #50 01-11-23 12:42 με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις καλό αποκωδικοποιητή και να μην αλλάξεις σύντομα υπολόγισε γύρω στα 60. Αν κάνεις δε υπομονή θα τους πάρεις τζάμπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και είναι Εισοδηματίας. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Η isida!!! έγραψε: #47 22-08-12 16:38 παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 10:54 Η xrictian έγραψε: #48 26-08-12 10:54 ευτυχως να λεμε που διεκοπη το σημα απο τον υμηττο, μπας και αξιοποιησουμε λιγο το χρονο μας, δημιουργικα ας πουμε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρονικός. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Ο challenger: #49 08-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Click για ανάπτυξη... Λογικά έχεις συνδέσει με SCART το οποίο έχει δυνατότητα να στελνει δύο ποιότητες εικόνας Η μία με composite σήμα και η άλλη με τρεις συνιστώσες χρώματος. δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το SCART μήπως δεν έχει κάνει καλή επαφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.557 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12:42 Η Εριφύλη έγραψε: #50 01-11-23 12:42 με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 10:54 Η xrictian έγραψε: #48 26-08-12 10:54 ευτυχως να λεμε που διεκοπη το σημα απο τον υμηττο, μπας και αξιοποιησουμε λιγο το χρονο μας, δημιουργικα ας πουμε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρονικός. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Ο challenger: #49 08-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Click για ανάπτυξη... Λογικά έχεις συνδέσει με SCART το οποίο έχει δυνατότητα να στελνει δύο ποιότητες εικόνας Η μία με composite σήμα και η άλλη με τρεις συνιστώσες χρώματος. δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το SCART μήπως δεν έχει κάνει καλή επαφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.557 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12:42 Η Εριφύλη έγραψε: #50 01-11-23 12:42 με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευτυχως να λεμε που διεκοπη το σημα απο τον υμηττο, μπας και αξιοποιησουμε λιγο το χρονο μας, δημιουργικα ας πουμε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρονικός. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:24 Ο challenger: #49 08-09-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Click για ανάπτυξη... Λογικά έχεις συνδέσει με SCART το οποίο έχει δυνατότητα να στελνει δύο ποιότητες εικόνας Η μία με composite σήμα και η άλλη με τρεις συνιστώσες χρώματος. δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το SCART μήπως δεν έχει κάνει καλή επαφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.557 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12:42 Η Εριφύλη έγραψε: #50 01-11-23 12:42 με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια εγω αργησα να βαλω αποκωδικοποιητη γτ τοσο καιρο ήμουν διακοπες..ωστοσο εβαλα σημερα και δυστυχως μολις εφυγε ο ηλεκτρολογος διαπιστωσα οτι τα χρωματα ειναι λιγο περιεργα δλδ πολυ εντονα με αποτελεσμα το ασπρο να φαινεται ροζ το μπεζ καφε κλπ κλπ και ειναι ιδιαιτερο ενοχλητικο και ψευτικο το αποτελεσμα ..καμια ιδεα για να το διορθωσω απο το μενουτου ειδικου κοντρολ του αποκωδικοποιητη? Click για ανάπτυξη... Λογικά έχεις συνδέσει με SCART το οποίο έχει δυνατότητα να στελνει δύο ποιότητες εικόνας Η μία με composite σήμα και η άλλη με τρεις συνιστώσες χρώματος. δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το SCART μήπως δεν έχει κάνει καλή επαφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.557 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12:42 Η Εριφύλη έγραψε: #50 01-11-23 12:42 με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Click για ανάπτυξη... + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.524 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 01-11-23 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη... Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο ότι ξαφνικά δεν παίζει κανένα κανάλι εκτός της ΕΡΤ. Της είπα να πάει στις ρυθμίσεις και να πατήσει αυτόματος συντονισμός, αλλά και πάλι, ενώ τα μετράει, δεν παίζει τίποτα.. Τι μπορεί να έγινε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Νοεμβρίου 2023 + Η τηλεόραση είναι smart και ο αποκωδικοποιητής ενσωματωμένος Click για ανάπτυξη... Κοιταμε το βυσμα κεραιας πισω αν ειναι στη θεση του... και κοιταμε και και την κεραια μας αν υπαρχει ακομα. Ρωταμε την γειτονισα ..αν αυτη τα πιανει τοτε βγαζουμε την ΤV απο την μπριζα για 5 λεπτα την ξαναβαζουμε και κανουμε παλι συντονισμο.. ( ευχομαι να ξερει η γιαγια αν και θες σουπερ γιαγια για αυτο) Αν παλι δεν τα πιασει τοτε το tuner ( μοναδα υποδοχης και επιλογης συχνοτητων) εχει μερικως χαλασει. Η ΤV δεν ειναι γενικως επισκευασιμη εκτος εγγυησης ( ασύμφορη ) οποτε παιρνουμε αλλη ή παιρνουμε με 20€ ενα εξωτερικο δεκτη...