annaa24 Νεοφερμένο μέλος Η annaa24 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 21:59 Η annaa24 έγραψε: #1 06-01-24 21:59 Καλησπέρα! Ψάχνω κάποιον καλό ψυχολογο στην Πάτρα. Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει η ας μου σχολιάσει σε αυτό μήνυμα ευχαριστώ!!! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:00 Η Joji έγραψε: #2 06-01-24 22:00 Αν βρεις πες μου και εμένα annaa24 Νεοφερμένο μέλος Η annaa24 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:09 Η annaa24 έγραψε: #3 06-01-24 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν βρεις πες μου και εμένα Click για ανάπτυξη... Ναι μακάρι γιατί με το γκουγκλ δεν βγάζεις άκρη..... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #4 06-01-24 22:17 Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:22 Ο Guest 991793: #5 06-01-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά annaa24 Νεοφερμένο μέλος Η annaa24 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:25 Η annaa24 έγραψε: #6 06-01-24 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mic: Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά Click για ανάπτυξη... Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:31 Ο Guest 991793: #7 06-01-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από annaa24: Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω εμπειρία από κάποιο κέντρο της Πάτρας. Όμως, δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζετε με φόβο. Δοκιμάζετε και αν σας κάνει, προχωράτε. Αν όχι, γεια σας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Kate1914 marww Luludaki Scandal Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Ψάχνω κάποιον καλό ψυχολογο στην Πάτρα. Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει η ας μου σχολιάσει σε αυτό μήνυμα ευχαριστώ!!!
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.885 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:00 Η Joji έγραψε: #2 06-01-24 22:00 Αν βρεις πες μου και εμένα annaa24 Νεοφερμένο μέλος Η annaa24 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:09 Η annaa24 έγραψε: #3 06-01-24 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν βρεις πες μου και εμένα Click για ανάπτυξη... Ναι μακάρι γιατί με το γκουγκλ δεν βγάζεις άκρη..... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #4 06-01-24 22:17 Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:22 Ο Guest 991793: #5 06-01-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά annaa24 Νεοφερμένο μέλος Η annaa24 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:25 Η annaa24 έγραψε: #6 06-01-24 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mic: Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά Click για ανάπτυξη... Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:31 Ο Guest 991793: #7 06-01-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από annaa24: Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω εμπειρία από κάποιο κέντρο της Πάτρας. Όμως, δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζετε με φόβο. Δοκιμάζετε και αν σας κάνει, προχωράτε. Αν όχι, γεια σας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Kate1914 marww Luludaki Scandal Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
annaa24 Νεοφερμένο μέλος Η annaa24 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:09 Η annaa24 έγραψε: #3 06-01-24 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν βρεις πες μου και εμένα Click για ανάπτυξη... Ναι μακάρι γιατί με το γκουγκλ δεν βγάζεις άκρη..... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #4 06-01-24 22:17 Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:22 Ο Guest 991793: #5 06-01-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά annaa24 Νεοφερμένο μέλος Η annaa24 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:25 Η annaa24 έγραψε: #6 06-01-24 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mic: Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά Click για ανάπτυξη... Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:31 Ο Guest 991793: #7 06-01-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από annaa24: Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω εμπειρία από κάποιο κέντρο της Πάτρας. Όμως, δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζετε με φόβο. Δοκιμάζετε και αν σας κάνει, προχωράτε. Αν όχι, γεια σας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Kate1914 marww Luludaki Scandal Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αν βρεις πες μου και εμένα Click για ανάπτυξη... Ναι μακάρι γιατί με το γκουγκλ δεν βγάζεις άκρη.....
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.851 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:17 Ο Micro έγραψε: #4 06-01-24 22:17 Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:22 Ο Guest 991793: #5 06-01-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά annaa24 Νεοφερμένο μέλος Η annaa24 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:25 Η annaa24 έγραψε: #6 06-01-24 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mic: Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά Click για ανάπτυξη... Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:31 Ο Guest 991793: #7 06-01-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από annaa24: Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω εμπειρία από κάποιο κέντρο της Πάτρας. Όμως, δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζετε με φόβο. Δοκιμάζετε και αν σας κάνει, προχωράτε. Αν όχι, γεια σας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Kate1914 marww Luludaki Scandal Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα ..
Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:22 Ο Guest 991793: #5 06-01-24 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά annaa24 Νεοφερμένο μέλος Η annaa24 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:25 Η annaa24 έγραψε: #6 06-01-24 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mic: Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά Click για ανάπτυξη... Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:31 Ο Guest 991793: #7 06-01-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από annaa24: Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω εμπειρία από κάποιο κέντρο της Πάτρας. Όμως, δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζετε με φόβο. Δοκιμάζετε και αν σας κάνει, προχωράτε. Αν όχι, γεια σας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Kate1914 marww Luludaki Scandal Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά
annaa24 Νεοφερμένο μέλος Η annaa24 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:25 Η annaa24 έγραψε: #6 06-01-24 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mic: Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά Click για ανάπτυξη... Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:31 Ο Guest 991793: #7 06-01-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από annaa24: Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω εμπειρία από κάποιο κέντρο της Πάτρας. Όμως, δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζετε με φόβο. Δοκιμάζετε και αν σας κάνει, προχωράτε. Αν όχι, γεια σας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίτα και στο doctor any time έχει και ψυχολόγους. Ελέγχεις βιογραφικό και αξιολογήσεις και αποφασίζεις. Ειδικούς ψυχικής υγείας είναι πιο δύσκολο να βρεις από στόμα σε στόμα .. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mic: Έτοιμος ήμουν να το γράψω, αλλά με πρόλαβες Άμα πηγαίνετε στα τυφλά ή είστε τίποτα φτωχάλες (ή και τίποτα από τα δύο), κοιτάξτε και τα κέντρα ψυχικής υγείας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχω θετική εμπειρία από αυτά Click για ανάπτυξη... Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα.
Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 22:31 Ο Guest 991793: #7 06-01-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από annaa24: Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω εμπειρία από κάποιο κέντρο της Πάτρας. Όμως, δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζετε με φόβο. Δοκιμάζετε και αν σας κάνει, προχωράτε. Αν όχι, γεια σας
Αρχική Δημοσίευση από annaa24: Έχετε εμπειρία συγκεκριμένα απ της Πάτρας; γτ δεν είναι ίδια η κατάσταση σε όλα. Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχω εμπειρία από κάποιο κέντρο της Πάτρας. Όμως, δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζετε με φόβο. Δοκιμάζετε και αν σας κάνει, προχωράτε. Αν όχι, γεια σας