!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.

02-10-08

16:31
εγώ έχω και τα δύο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά δεν θέλω οnline, γιατί κάτι μου λέει ότι το pc μου δεν θα συμφωνήσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα.

02-10-08

16:35
Το adaware ειναι της lavasoft και απλα το κατεβαζεις και το τρεχεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.

02-10-08

16:37
μα αυτό είναι το πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν μπορω να κατεβάσω!!έχω block στα downlaods...Για αυτό επέκλεισα τον ενδεχόμενο ιού!
Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 200 μηνύματα.

02-10-08

18:24
Το adware δεν τα βρισει ολα.Για δοκιμασε το spybot s&d και μετα spyware doctor.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...