γιατι?

ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα.
εχω παρατηρησει οτι πολλοι απο τα παλια μελη ειναι σαν να θελουν να διωξουν εμας τους καινουριους.ενταξει μπορει να μην εχουμε την εμπειρια σας αλλα θα μαθουμε κι εμεις.ευχαριστω πολυ το παιδι που το λενε δημητρη που κανει αυτο που πιστεψτε με θα ηθελαν πολλοι να κανουν.οκ μην εκφραζετε τοση κακια...........δε μαθατε κι εσε;)ις με την πρωτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Paradise4all

Νεοφερμένο μέλος

Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Οταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς λογικό είναι να έχεις να "κάνεις" και με διαφορετικούς χαραχτήρες και διαφορετικές νοοτροπίες. Να καρατάς πάντοτε τα χρήσιμα και στ' άχρηστα απλά ν' αδιαφορείς. Καθένας μας είναι υπεύθυνος και υπόλογος των σκέψεων και πράξεών του.
Απ' τη μικρή μου εμεπειρία εδώ μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι πολύ καλά άτομα. Να είσαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσουν απλόχερα σε τυχόν απορία σου, θα διασκεδάσεις μαζί τους και θα κάνεις σίγουρα καλούς φίλους.
Θα διαπιστώσεις, με το πέρασμα του χρόνου, ότι οι εμπειρίες σου εδώ "μέσα" θα είναι πολύ καλές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

papas

Διάσημο μέλος

Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.371 μηνύματα.
Lmao.

Αν θελαμε να διωξουμε τα νεα μελη,θα ειχαν κλεισει οι εγγραφες :P

Απλα,πρεπει να καταλαβετε οτι μπορει ναι μεν να ειστε νεοι,ομως,διαβασατε καποιους κανονες,τους οποιους τους αποδεχτηκατε κιολας και λογικα πρεπει να εχετε διαβασει και το section ischool(το οποιο περιεχει τα παντα σχετικα με το ischool),και αν δεν τους τηρειτε,τοτε ερχονται και τα αποτελεσματα...;).

Εδω δεν ειμαστε για να κρινουμε αν καποιος ειναι Αγιος ή Κακος...Αν το νεο μελος μεσα απο την συμπεριφορα του δινει την εικονα του Κακου,τοτε θα εχει την αναλογη εικονα απο τα παλια μελη και αντιστροφα.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
εχω παρατηρησει οτι πολλοι απο τα παλια μελη ειναι σαν να θελουν να διωξουν εμας τους καινουριους.ενταξει μπορει να μην εχουμε την εμπειρια σας αλλα θα μαθουμε κι εμεις.ευχαριστω πολυ το παιδι που το λενε δημητρη που κανει αυτο που πιστεψτε με θα ηθελαν πολλοι να κανουν.οκ μην εκφραζετε τοση κακια...........δε μαθατε κι εσε;)ις με την πρωτη

για ποιον χτυπαει η καμπανα??:xixi::xixi: τεσπα σοφια δν εχω τπτ μαζι σ απλα και εσυ εκανες πλ χοντρα λαθη οπως και αυτο το θεμα για μενα ειναι σε λαθος μερος...και οπως ειπε και ο παπας διαβασατε τους κανονες προν γραφτειτε......

!Βάλια!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.
μην ρωτάαας το γιάτίιιιιιιι η αγάπηηηη αυτήηηη έεεχειιιι τώωωωωωωωρα τελειώωωωωσει(τι τραγουδάω 7 μιση η ώρα το πρωί:P)
Λοιπόν ον τόπικ...
Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία έχθρα(εννοείται νομίζω).Αν λες για τότε που είπα στον άλλο ότι μ τα έπρηξε(μας έλεγε συνέχεια ότι ήθελε να διαφεί, άδικο είχα;);) και που έκανα αναφορά τα μνμτα στο θέμα που άνοιξες, νομίζω ότι αυτό δεν είναι κακία, απλά στην δεύτερη ειδικά περίπτωση βοήθησα να καθαρίσει το οφ τοπικ

Boom

Επιφανές μέλος

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.249 μηνύματα.
γενικα και εγω εχω παρατηρησει οτι η σταση πολλων ατομων εχει αλλαξει..βγαζουν μια επιθετικοτητα,μια ειρωνεια...δν ειμασταν οπως παλια..για αυτο σκεφτομαι ''να τν κανω με ελαφρα πηδηματακια'' και αν ηρεμισουν καπως τα ''πνευματα'' να επανελθω....

Afey

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα.
Πάει και σ' εμένα αυτό; Πάντως αν αναφέρεσαι όντως σ' εμένα η συμπεριφορά μου είναι ίδια σε παλιούς και καινούριους :P.

!Βάλια!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.
Ο Θέμης είναι του "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω" οπότε κανείς δεν τον παρεξηγεί...

:P

antara

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η antara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Eγώ πάντως όσες φορές χρειάστηκα κάτι, μπορώ να πω ότι έσπευσαν να βοηθήσουν και παλιοί και καινούριοι χρήστες του site.
Ειρωνία δε διέκρινα πουθενά.
Τώρα αν υπάρχουν και μερικοί που θέλουν, έτσι, να "φανούν" παραπάνω, δεν πειράζει.
Δες το site σαν τη γειτονιά σου. Με όλους τα πας καλά?
Είναι από τα καλύτερα (δε λέω το καλύτερο γιατί δεν έχω δει και πολλά) forum, με υψηλό επίπεδο χρηστών.
Μείνε. Δε θα χάσεις.:)

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
βρε παιδια... η κοπελα ολοφανερα κανει λογο για μενα... αν θες κανε με αντ στο μσν να το πουμε απο εκει;)

Boom

Επιφανές μέλος

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.249 μηνύματα.
Πάει και σ' εμένα αυτό; Πάντως αν αναφέρεσαι όντως σ' εμένα η συμπεριφορά μου είναι ίδια σε παλιούς και καινούριους :P.
οχι καλε εσενα ουτε που σε ξερω...

djimmakos

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα.

A εντάξει το έμαθες το ονομά μου :P

Πάντως έκανα αυτό που θεώρησα σωστό, αφού σε τελευταία ανάλυση, μέσα από τα μας λάθη μαθαίνουμε (φιλόσοφος mode off):P

Α, btw, καλό είναι να βάζουμε σωστούς τίτλους στα θέματα γιατί με το τίτλο "γιατί" ούτε που θα το κοιτούσα :p, από τύχη μπήκα :p

JiNx

Νεοφερμένο μέλος

Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Οταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς λογικό είναι να έχεις να "κάνεις" και με διαφορετικούς χαραχτήρες και διαφορετικές νοοτροπίες. Να καρατάς πάντοτε τα χρήσιμα και στ' άχρηστα απλά ν' αδιαφορείς. Καθένας μας είναι υπεύθυνος και υπόλογος των σκέψεων και πράξεών του.
Απ' τη μικρή μου εμεπειρία εδώ μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι πολύ καλά άτομα. Να είσαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσουν απλόχερα σε τυχόν απορία σου, θα διασκεδάσεις μαζί τους και θα κάνεις σίγουρα καλούς φίλους.
Θα διαπιστώσεις, με το πέρασμα του χρόνου, ότι οι εμπειρίες σου εδώ "μέσα" θα είναι πολύ καλές...

Ο κυριος απο εδω εννοει οτι...Να μην διαβαζεις οτι ειναι πανω απο 4-5 γραμμες γιατι ειναι βαρετο...Και φυσικα να ακους καποιον που σου φαινεται οτι ξερει τι λεει και το λεει με επιχειηματα.
Επισης να ξερεις οτι το 70% σε αυτο το φορουμ ειναι καλοι και ευγενικοι.Ενω το αλλο 20% ειναι καποιοι που μπορει να "μην ειναι σε καλη διαθεση"(π.χ. εγω :thanks:) και υπαρχει και ενα 10 % που ειναι οι αναποφασιστοι και δεν μιλανε ποτε απλα κανουν ερωτησεις για σχολικες ασκησεις

ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα.
παιδια μαλλον με παρεξηγησατε.κοιταξτε εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν σας εννοειται αφου δεν ξερω κανεναν σας.μπηκα εδω τυχαια και απλα το βρηκα τελειο.οκ ισως ειμαι υπερβολικη συγγνωμη μπορει να εφταιγα και εγω:D:D

deathnote

Νεοφερμένο μέλος

Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Εγώ πάντως δεν διέκρινα κάτι τέτοιο.Κανείς δεν πάει να διώξει κανέναν...Όλα νορμαλ..

Mavro Provato

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα.
...οι πρωινοί να φεύγουν σιγα-σιγά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...