ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paradise4all
Νεοφερμένο μέλος

Απ' τη μικρή μου εμεπειρία εδώ μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι πολύ καλά άτομα. Να είσαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσουν απλόχερα σε τυχόν απορία σου, θα διασκεδάσεις μαζί τους και θα κάνεις σίγουρα καλούς φίλους.
Θα διαπιστώσεις, με το πέρασμα του χρόνου, ότι οι εμπειρίες σου εδώ "μέσα" θα είναι πολύ καλές...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Αν θελαμε να διωξουμε τα νεα μελη,θα ειχαν κλεισει οι εγγραφες

Απλα,πρεπει να καταλαβετε οτι μπορει ναι μεν να ειστε νεοι,ομως,διαβασατε καποιους κανονες,τους οποιους τους αποδεχτηκατε κιολας και λογικα πρεπει να εχετε διαβασει και το section ischool(το οποιο περιεχει τα παντα σχετικα με το ischool),και αν δεν τους τηρειτε,τοτε ερχονται και τα αποτελεσματα...

Εδω δεν ειμαστε για να κρινουμε αν καποιος ειναι Αγιος ή Κακος...Αν το νεο μελος μεσα απο την συμπεριφορα του δινει την εικονα του Κακου,τοτε θα εχει την αναλογη εικονα απο τα παλια μελη και αντιστροφα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

εχω παρατηρησει οτι πολλοι απο τα παλια μελη ειναι σαν να θελουν να διωξουν εμας τους καινουριους.ενταξει μπορει να μην εχουμε την εμπειρια σας αλλα θα μαθουμε κι εμεις.ευχαριστω πολυ το παιδι που το λενε δημητρη που κανει αυτο που πιστεψτε με θα ηθελαν πολλοι να κανουν.οκ μην εκφραζετε τοση κακια...........δε μαθατε κι εσεις με την πρωτη
για ποιον χτυπαει η καμπανα??:xixi::xixi: τεσπα σοφια δν εχω τπτ μαζι σ απλα και εσυ εκανες πλ χοντρα λαθη οπως και αυτο το θεμα για μενα ειναι σε λαθος μερος...και οπως ειπε και ο παπας διαβασατε τους κανονες προν γραφτειτε......
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν ον τόπικ...
Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία έχθρα(εννοείται νομίζω).Αν λες για τότε που είπα στον άλλο ότι μ τα έπρηξε(μας έλεγε συνέχεια ότι ήθελε να διαφεί, άδικο είχα

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

antara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειρωνία δε διέκρινα πουθενά.
Τώρα αν υπάρχουν και μερικοί που θέλουν, έτσι, να "φανούν" παραπάνω, δεν πειράζει.
Δες το site σαν τη γειτονιά σου. Με όλους τα πας καλά?
Είναι από τα καλύτερα (δε λέω το καλύτερο γιατί δεν έχω δει και πολλά) forum, με υψηλό επίπεδο χρηστών.
Μείνε. Δε θα χάσεις.

Iliaso
Περιβόητο μέλος

οχι καλε εσενα ουτε που σε ξερω...Πάει και σ' εμένα αυτό; Πάντως αν αναφέρεσαι όντως σ' εμένα η συμπεριφορά μου είναι ίδια σε παλιούς και καινούριους.
djimmakos
Διάσημο μέλος

εχω παρατηρησει οτι πολλοι απο τα παλια μελη ειναι σαν να θελουν να διωξουν εμας τους καινουριους.ενταξει μπορει να μην εχουμε την εμπειρια σας αλλα θα μαθουμε κι εμεις.ευχαριστω πολυ το παιδι που το λενε δημητρη που κανει αυτο που πιστεψτε με θα ηθελαν πολλοι να κανουν.οκ μην εκφραζετε τοση κακια...........δε μαθατε κι εσεις με την πρωτη
A εντάξει το έμαθες το ονομά μου

Πάντως έκανα αυτό που θεώρησα σωστό, αφού σε τελευταία ανάλυση, μέσα από τα μας λάθη μαθαίνουμε (φιλόσοφος mode off)

Α, btw, καλό είναι να βάζουμε σωστούς τίτλους στα θέματα γιατί με το τίτλο "γιατί" ούτε που θα το κοιτούσα :p, από τύχη μπήκα :p
JiNx
Νεοφερμένο μέλος

Οταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλούς λογικό είναι να έχεις να "κάνεις" και με διαφορετικούς χαραχτήρες και διαφορετικές νοοτροπίες. Να καρατάς πάντοτε τα χρήσιμα και στ' άχρηστα απλά ν' αδιαφορείς. Καθένας μας είναι υπεύθυνος και υπόλογος των σκέψεων και πράξεών του.
Απ' τη μικρή μου εμεπειρία εδώ μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι πολύ καλά άτομα. Να είσαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσουν απλόχερα σε τυχόν απορία σου, θα διασκεδάσεις μαζί τους και θα κάνεις σίγουρα καλούς φίλους.
Θα διαπιστώσεις, με το πέρασμα του χρόνου, ότι οι εμπειρίες σου εδώ "μέσα" θα είναι πολύ καλές...
Ο κυριος απο εδω εννοει οτι...Να μην διαβαζεις οτι ειναι πανω απο 4-5 γραμμες γιατι ειναι βαρετο...Και φυσικα να ακους καποιον που σου φαινεται οτι ξερει τι λεει και το λεει με επιχειηματα.
Επισης να ξερεις οτι το 70% σε αυτο το φορουμ ειναι καλοι και ευγενικοι.Ενω το αλλο 20% ειναι καποιοι που μπορει να "μην ειναι σε καλη διαθεση"(π.χ. εγω :thanks

ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

deathnote
Νεοφερμένο μέλος

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.