δίλημμα .... μπορεί και όχι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Νεοφερμένο μέλος

Η avatar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
καλησπέρα!!

μπαίνω στο θέμα γιατί δεν ξέρω τι μου γίνεται. αρχικά να πω οτι δεν είχα καμία σχέση στο παρελθόν ακόμα και αν έγιναν κάποιες προσπάθειες η κινήσεις τέλος πάντων από μεριάς μου. πριν κάποιες μέρες δέχτηκα ένα αίτημα μηνύματος στο ινσταγκραμ απο κάποιον που δεν ήξερα και επειδή είμαι και χαζή και ενώ δεν έπρεπε το απάντησα. τελικά ήταν νέας 26χρονοσ (εγώ είμαι 20 ) και μου έπιασε την κουβέντα ξέρετε προς τα ποια κατεύθυνση. εγω δεν μπορώ να πω κολακεύτηκα καθώς δεν έχω πάρει τέτοιο ενδιαφέρον. ωστόσο γρήγορα ήρθε και η ερώτηση των φωτογραφιών τις οποίες και τελικά ανταλλάξαμε. άνοιξε η γη να με καταπιεί βασικά γτ δεν το είχα ξανακάνει και τα έπαιξα. με τα πολλά και τα λίγα τον κατάλαβα να εκνευρίζεται που μετά άλλαξε η συμπεριφορά μου και δεν απάντησε. νόμιζα οτι τελείωσε αλλά την άλλη μέρα ξανά <μωράκι τι κάνεις>....και μάλιστα στεναχωρήθηκε και καλά γτ νόμιζε οτι τον μπλόκαρα και μου το έσκασε το παραμύθι οτι αυτός πέρασε πολύ καλά εχθές και του άρεσα και θέλει να είμαστε μαζί αλλά εγώ ξεκαθάρισα λέγοντασ οτι δεν θέλω τίποτα ούτε να βρεθούμε ούτε να ξανά στείλω τέτοια και ήταν σχετικά οκ .....τέλος πάντων για να μην μακρηγορώ αφού θύμωσε που έλεγα συνέχεια όχι ενω τισ προάλλες είχα δώσει άλλη εντύπωση και αφού μου είπε οτι με καταλαβαίνει που δεν έχω κάνει κάτι και είμαι δυστακτική μου ξεκαθάρισε οτι για να μιλάμε θα πρέπει να μιλάμε κανονικά και για διάφορα άλλα (καταλαβαίνεται τι ) και να κάνουμε βιντεοκλήσεις για να περνάει η ώρα........εγώ αρνήθηκα και απο εκείνη την ώρα μου είπε εντάξει και εξαφανίστηκε. εγώ θα ήθελα να έχω ωστόσο αυτού το είδους την επικοινωνία χωρίς όμως να αναγκαστώ να βρεθώ η να κάνω σχέση μαζί του.

ξέρω οτι δεν είναι καν δίλημμα και πολύ λογικό να σκεφτεί κάποιος οτι γλύτωσα απο πολλά ίσως και να το αφήσω αλλά απο την άλλη υπάρχει και το άγχος ενός νέου κοριτσιού που ζεί σε αυτήν την κοινωνία με αυτήν την γρήγορη ανάπτυξη των πάντων δίπλα τησ και της ανησυχίας οτι θα είναι για πάντα στη σκιά και δεν θα καταφέρει να νικήσει το τέρας της μοναξιάς.

σκέψεις για το τι πρέπει να κάνω μαζί του είτε γενικά πως τα βλέπετε αυτά.

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.
Καλώς όρισες στην παρέα!

Θα αρχίσω από το τέλος και θα συμφωνήσω ότι δεν υπάρχει δίλημμα. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να αντέξεις τη μοναξιά, όμως δεν πρέπει να κάνεις κινήσεις απελπισίας. Πώς θα σου διώξει τη μοναξιά το σεξουαλικό ενδιαφέρον ενός άγνωστου στο ινσταγκραμ; Ίσα ίσα σου έχει προκαλέσει άγχος.

Τι φωτογραφίες του έστειλες; Τώρα λέγαμε σε άλλο θέμα πόσο πρέπει να προσέχουμε την ανταλλαγή φωτογραφιών και την καταγραφή βίντεο. Είναι πολλά τα περιστατικά που καταλήγουν σε εκβιασμούς.

Μην ασχοληθείς ξανά με τον συγκεκριμένο. Το ενδιαφέρον του είναι αποκλειστικά και μόνο σεξουαλικό. Όπως στέλνει σε σενα, θα στέλνει σε εκατοντάδες κοπέλες.

Θα σου πρότεινα να αξιοποιήσεις το χρόνο σου γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σου και νέους ανθρώπους σε πραγματικό χωροχρόνο. Ή αν επιλέξεις το διαδίκτυο, να είσαι πολύ προσεκτική. Να βρεις έναν άνθρωπο που να μιλάτε με σεβασμό ο ένας στον άλλον και αν επιθυμείτε και οι δυο μετέπειτα να συναντηθείτε από κοντά για να γνωριστείτε.

Μην απελπίζεσαι ε; Είσαι πολύ μικρή για απελπισίες!!! :empathy:

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.
Mην ασχοληθεις ! Υποθετικα ,αν μπενατε σε σχεση (με την καμια ) ο τυπος ειδη το προχωρησε πολυ μακρια το οποτε θα καταληγατε να βαριοσασταν (πιθανον) .Θα δεις οτι στην κανονικη σχεση που θα κανεις θα κυλησουν πολυ αργα και ωραια τα πραγματα

Νεοφερμένο μέλος

Καλώς όρισες στην παρέα!

Θα αρχίσω από το τέλος και θα συμφωνήσω ότι δεν υπάρχει δίλημμα. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να αντέξεις τη μοναξιά, όμως δεν πρέπει να κάνεις κινήσεις απελπισίας. Πώς θα σου διώξει τη μοναξιά το σεξουαλικό ενδιαφέρον ενός άγνωστου στο ινσταγκραμ; Ίσα ίσα σου έχει προκαλέσει άγχος.

Τι φωτογραφίες του έστειλες; Τώρα λέγαμε σε άλλο θέμα πόσο πρέπει να προσέχουμε την ανταλλαγή φωτογραφιών και την καταγραφή βίντεο. Είναι πολλά τα περιστατικά που καταλήγουν σε εκβιασμούς.

Μην ασχοληθείς ξανά με τον συγκεκριμένο. Το ενδιαφέρον του είναι αποκλειστικά και μόνο σεξουαλικό. Όπως στέλνει σε σενα, θα στέλνει σε εκατοντάδες κοπέλες.

Θα σου πρότεινα να αξιοποιήσεις το χρόνο σου γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σου και νέους ανθρώπους σε πραγματικό χωροχρόνο. Ή αν επιλέξεις το διαδίκτυο, να είσαι πολύ προσεκτική. Να βρεις έναν άνθρωπο που να μιλάτε με σεβασμό ο ένας στον άλλον και αν επιθυμείτε και οι δυο μετέπειτα να συναντηθείτε από κοντά για να γνωριστείτε.

Μην απελπίζεσαι ε; Είσαι πολύ μικρή για απελπισίες!!! :empathy:
καλα κατάλαβες για τισ φωτογραφίες ωστόσο αν ξέρεις απο ινσταγκραμ το έστειλα στις προσωρινές ποθ μπορείς να ελέγξεις αν το είδε το είδε ξανά η το έκανε σκρινσοτ..... δεν έγινε κάτι απο αυτά. μετανιώνω και δεν έχω νιώσει πιο άσχημα με τον εαυτό μου για αυτό που έκανα .
ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!! <3
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Mην ασχοληθεις ! Υποθετικα ,αν μπενατε σε σχεση (με την καμια ) ο τυπος ειδη το προχωρησε πολυ μακρια το οποτε θα καταληγατε να βαριοσασταν (πιθανον) .Θα δεις οτι στην κανονικη σχεση που θα κανεις θα κυλησουν πολυ αργα και ωραια τα πραγματα
η αλήθεια είναι πως δεν θα ήθελα να δοκιμάσω σχέση..... το ξέρω είναι άκυρο να θέτω τέτοιο θέμα εδώ απο την στιγμή ποθ είμαι ξεκάθαρη με αυτό αλλά οκ μαζί με το άγχος που μου προκάλεσε όλο αυτό μοθ έβγαλε και την ανασφάλεια που έχω κάθε φορά που δοκιμάζω κάτι τέτοιο και επειδή η απόρριψη έχει πάει και έχει έρθει πολλές φορές σε αυτόν τον τομέα για μένα νόμιζα οτι του την προκαλώ κατάλαβα το συναίσθημα , ταυτίστηκα και ένιωθα άσχημα γιαυτό κια το ερώτημα τι να κάνω

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 454371

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μην ανοίγιεστε και γενικα μη στελνετε μεσω social media σε καποιον που δεν ξερετε. Ποσες φορες πρεπει να το πουμε. Εκτος αν εχετε γνωριστει , εκει ειναι αλλο θεμα

Νεοφερμένο μέλος

Μην ανοίγιεστε και γενικα μη στελνετε μεσω social media σε καποιον που δεν ξερετε. Ποσες φορες πρεπει να το πουμε. Εκτος αν εχετε γνωριστει , εκει ειναι αλλο θεμα
και γω αυτη την γνωμη ειχα μεχρι που το επαθα η για να διατυπωσω καλυτερα το προκαλεσα στον εαυτο μου και εχω να πω οτι παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες εκεινη την ωρα για την αποφαση σου

Guest 454371

Επισκέπτης

και γω αυτη την γνωμη ειχα μεχρι που το επαθα η για να διατυπωσω καλυτερα το προκαλεσα στον εαυτο μου και εχω να πω οτι παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες εκεινη την ωρα για την αποφαση σου
Όλοι την έχουμε πατήσει μην τρελαίνεσαι. Είναι ότι "προκαλείται" το μυαλό εκεί τη στιγμή σε κάτι που δεν έχει δοκιμάσει.. Απλά τώρα ότι έγινε συνέβη. Ξεχασέ το και προχώρα. Δεν έγινε και κανα "έγκλημα".

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.
καλα κατάλαβες για τισ φωτογραφίες ωστόσο αν ξέρεις απο ινσταγκραμ το έστειλα στις προσωρινές ποθ μπορείς να ελέγξεις αν το είδε το είδε ξανά η το έκανε σκρινσοτ..... δεν έγινε κάτι απο αυτά. μετανιώνω και δεν έχω νιώσει πιο άσχημα με τον εαυτό μου για αυτό που έκανα .
ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!! <3

η αλήθεια είναι πως δεν θα ήθελα να δοκιμάσω σχέση..... το ξέρω είναι άκυρο να θέτω τέτοιο θέμα εδώ απο την στιγμή ποθ είμαι ξεκάθαρη με αυτό αλλά οκ μαζί με το άγχος που μου προκάλεσε όλο αυτό μοθ έβγαλε και την ανασφάλεια που έχω κάθε φορά που δοκιμάζω κάτι τέτοιο και επειδή η απόρριψη έχει πάει και έχει έρθει πολλές φορές σε αυτόν τον τομέα για μένα νόμιζα οτι του την προκαλώ κατάλαβα το συναίσθημα , ταυτίστηκα και ένιωθα άσχημα γιαυτό κια το ερώτημα τι να κάνω
Να μην κάνεις τίποτα ,κάνε αυτό που πρέπει για εσένα ! Μην σε νοιάζει πως νιώθει ο άλλος ,αυτό είναι δουλειά του άλλου ατόμου και όχι δική σου ,εσύ να κοιτάς το δικό σου ! .Και όσο για την σχέση ,δεν ξέρω τι σε κάνει και δεν θες απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι απ' την απόρριψη ωριμάζεις σε αυτόν τον τομέα

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

Ξέρω ότι δεν είσαι πια εδώ για να μ απαντήσεις!!! Αλλά ναι ποσες φορες πρεπει να πουνε ότι ο κόσμος πρεπεξ να είναι επιφυλακτικός κ μιζερος ;

Έλεος μια φωτογραφία είναι δηλαδή αμα έβγαιναν ένα ραντεβου θα παθαινες έμφραγμα ;;;;;!!!

Νεοφερμένο μέλος

Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις?

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

Νεοφερμένο μέλος

Δεν ήταν ακριβώς έτσι η κατάσταση. Ουσιαστικά δεν τον ήξερα και ήταν μια λάθος επιλογή
Δεν κρίνω όποιον τον κάνει μέσα στη σχέση αλλά όχι δεν ήταν αυτή η συνθήκη

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν ήταν ακριβώς έτσι η κατάσταση. Ουσιαστικά δεν τον ήξερα και ήταν μια λάθος επιλογή
Δεν κρίνω όποιον τον κάνει μέσα στη σχέση αλλά όχι δεν ήταν αυτή η συνθήκη

Σ άρεσε ο τυπος η όχι ; μια απλή ερώτηση κάνω.

Νεοφερμένο μέλος

Όχι απόλυτα
Δεν ήταν σχέση
Ήμουν ευάλωτη κάποιος μου έδωσε σημασία και συνέβη

Όσο κακό και να ακούγεται
Ενάμιση χρόνο μετά αυτό καταλαβαίνω ότι μου συνέβη

Guest 881237

Επισκέπτης

Όχι απόλυτα
Δεν ήταν σχέση

Κατανοώ απόλυτα... Ελπίζω να είσαι καλά τώρα !

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Όχι απόλυτα
Δεν ήταν σχέση

Κάνω προσπαθεια να σε καταλάβω αλλά οκ 😁 ο τυπος σ άρεσε αλλά όχι απόλυτα ; δηλαδή μονο αν σ αρέσει απόλυτα κάποιος θα έβγαινες μαζί του ένα ραντεβου ; δεν σε ενδιαφέρει να βγεις να φλερταρεις κ γιατί όχι να δημιουργήσεις και μια ερωτική σχέση με έναν άντρα ;

Κατανοώ απόλυτα... Ελπίζω να είσαι καλά τώρα !

Καλά από τι ρε συ ; έγινε κάτι κακό δηλαδή που μίλησαν μέσω ιντερνετ ;

Guest 881237

Επισκέπτης

Κάνω προσπαθεια να σε καταλάβω αλλά οκ 😁 ο τυπος σ άρεσε αλλά όχι απόλυτα ; δηλαδή μονο αν σ αρέσει απόλυτα κάποιος θα έβγαινες μαζί του ένα ραντεβου ; δεν σε ενδιαφέρει να βγεις να φλερταρεις κ γιατί όχι να δημιουργήσεις και μια ερωτική σχέση με έναν άντρα ;
Δεν εννοει αυτό .
Απλώς είχε θέματα μάλλον με την αυτοεκτίμηση της και μόλις έλαβε λίγη προσοχή έστειλε κάτι τέτοιο σε έναν σχεδόν άγνωστο . Δεν είναι εύκολη ή πόρνη οποία το κάνει απλά της λείπουν πράγματα που για τους περισσότερους είναι δεδομένα όπως η αγάπη και εκτίμηση .

Καλά από τι ρε συ ; έγινε κάτι κακό δηλαδή που μίλησαν μέσω ιντερνετ ;
Ελλοχεύει κίνδυνος εφόσον έστειλε τέτοια φωτογραφία σε άγνωστο . Αυτό εννοώ . Το θέμα να έχει ξεχαστεί .

Νεοφερμένο μέλος

Καλά από τι ρε συ ;
Φαίνεται ότι δεν κάνω αυτό που θέλω να πω απόλυτα κατανοητό. Ότι έγινε έγινε με έναν άγνωστο που ξαφνικά μια μέρα με βρήκε στο ινσταγκραμ και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και εγώ επειδή δεν ήμουν εγώ εκείνο το διάστημα οδηγηθηκα σε λάθος επιλογή.
Το αν θέλω να βγω να γνωρίσω κόσμο να φλερτάρω και λοιπά είναι άλλο θέμα

Δεν εννοει αυτό .
Απλώς είχε θέματα μάλλον με την αυτοεκτίμηση της και μόλις έλαβε λίγη προσοχή έστειλε κάτι τέτοιο σε έναν σχεδόν άγνωστο . Δεν είναι εύκολη ή πόρνη οποία το κάνει απλά της λείπουν πράγματα που για τους περισσότερους είναι δεδομένα όπως η αγάπη και εκτίμηση .
Ακριβώς αυτό έγινε. Ήμουν χαμένη και απογοητευμενη από όλα και έγινε
Ελλοχεύει κίνδυνος εφόσον έστειλε τέτοια φωτογραφία σε άγνωστο . Αυτό εννοώ . Το θέμα να έχει ξεχαστεί .
Το θέμα μάλλον έχει ξεχαστεί αλλά βλέπω δημιουργεί ακόμα ενδιαφέρον για συζήτηση

Guest 881237

Επισκέπτης

Ακριβώς αυτό έγινε. Ήμουν χαμένη και απογοητευμενη από όλα και έγινε
Ναι έτσι ακριβώς ❤️.
Το θέμα μάλλον έχει ξεχαστεί αλλά βλέπω δημιουργεί ακόμα ενδιαφέρον για συζήτηση
Ναι γιατί ο ντεβιλ κατάλαβε λάθος .

Νεοφερμένο μέλος

Έχεις δοκιμάσει να ρωτήσεις τον εαυτό σου τι σου προσέφερε αυτή η επαφή και τελικα αν αυτό που ηθελες στο καλυψε? Δηλαδή πιο ήταν το αποτέλεσμα σε σχέση με τον χρόνο που αφιερώσες?
Αρχικά δε μιλάμε για σχέση
Προφανώς ναι δεν προσέφερε τίποτα Και με γέμισε με άγχος.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια