Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

Any help?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω, δεν είμαι καλή σε αυτά.

απλά σκέψου αυτό...μου απαντάς μπαίνω στο θέμα να δω την απάντησή σου και γιανα εμφανιστεί πρέπει να κάνω refresh.
Να κάνω και μια ακόμη ερώτηση? μη με παρεξηγήσεις αν είναι βλακεία, είμαι άσχετη από Η/Υ όσον αφορά στα τεχνικά κομμάτια. Οι ιστοσελίδες που είναι php δεν φορτώνουν στην ουσία αυτόματα τα νέα δεδομένα? δλδ αν εγώ έχω ανοιχτή την κεντρική σελίδα του φορουμ και κάποιος στείλει ένα μνμ, η σελίδα δε θα κάνει μόνη της refresh? κάποιος (δεν θυμάμαι και ποιος για να τον ρωτήσω) μου είχε πει κάτι τέτοιο ή τελος πάντων εγώ το κατάλαβα έτσι.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όσον αφορά το πρόβλημα, όταν λες οτι βλέπεις μόνο την πρώτη απάντηση εννοείς οτι φορτώνει κανονικά η σελίδα σαν να έχει μια απάντηση μόνο ή οτι μετά απο το πρώτο ποστ δεν φορτώνει?
Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

Όσον αφορά το πρόβλημα, όταν λες οτι βλέπεις μόνο την πρώτη απάντηση εννοείς οτι φορτώνει κανονικά η σελίδα σαν να έχει μια απάντηση μόνο ή οτι μετά απο το πρώτο ποστ δεν φορτώνει?
Σαν να έχει μόνο μια απάντηση. δλδ τώρα που μπήκα και είχατε απαντήσει και εσύ και ο Θανάσης δεν μου έβγαζε τις απαντήσεις σας. Κατά τ'άλλα η σελίδα φορτώνει ολόκληρη.Μόλις κάνω refresh εμφανίζονται και οι δικές σας απαντήσεις!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την έως τώρα υπομονή σου!
Όσον αφορά το άλλο θέμα με τις php σελίδες θυμήθηκα και ρώτησα αυτόν που μου το είχε πει και τελικά ήταν κάτι άλλο, που και πάλι βέβαια δεν το κατάλαβα καθότι είμαι άσχετη, αλλά είχε σχέση με τη βάση δεδομένων που υπάρχει πίσω από τη σελίδα(?).
Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ή αυτός που στα λέει είναι ασχέτου, ή κάτι δεν κατάλαβες καλά

Αυτό που σου λέει (πολύ σωστά) ο Θανάσης, είναι να πατήσεις στο πληκτρολόγιο Print Screen ενώ εμφανίζεται το πρόβλημα στην οθόνη σου και έπειτα να πας σε κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας/επεξεργασίας εικόνων (ακόμα και το paint), να κάνεις επικόλληση και να το επισυνάψεις σε κάποιο ποστ σου εδώ ώστε να το δω. Αν χρησιμοποιήσεις το paint μην το αποθηκευσεις ως BMP γιατί θα είναι τεράστιο, ούτε GIF ή JPEG γιατί το paint τα κάνει με άθλια ποιότητα. Προτίμησε PNG.
Όταν λες οτι φορτώνει κανονικά η υπόλοιπη σελίδα εννοείς πχ οτι βλέπεις κανονικά τη γρήγορη απάντηση;
Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

Για το άλλο θέμα...είμαι κι εγώ ψιλοάσχετη. μπορεί να χει κι αυτός κατι άλλο στο μυαλό του...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως θα κατεβάσω το firefox, να δούμε τι θα γίνει.
Σ'ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ και sorry που σε ζάλισα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.