dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.534 μηνύματα.
"Μετωπική" της κυβέρνησης με τους αγρότες - Τι ετοιμάζουν σε αεροδρόμια και λιμάνια
Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση αγροτών – κυβέρνησης, ιδίως μετά τους σημερινούς αποκλεισμούς αεροδρομίων στην Κρήτη, καθώς και του λιμανιού της Μυτιλήνης. Οι επόμενες κινήσεις των αγροτών ανά τη χώρα.
ΜΓΔ

adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.992 μηνύματα.
Το περιπολικό ποιος θα το πληρώσει;![]()
"Μετωπική" της κυβέρνησης με τους αγρότες - Τι ετοιμάζουν σε αεροδρόμια και λιμάνια
Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση αγροτών – κυβέρνησης, ιδίως μετά τους σημερινούς αποκλεισμούς αεροδρομίων στην Κρήτη, καθώς και του λιμανιού της Μυτιλήνης. Οι επόμενες κινήσεις των αγροτών ανά τη χώρα.www.news247.gr
View attachment 155174
View attachment 155175
ΜΓΔ
![]()
Αυτό που έκαναν στο αεροδρόμιο και ανθρωποι έχασαν πτήσεις και ήρθε όλο τους το πρόγραμμα τουμπα ποιος θα τους αποζημιωσει;
Τις νταλίκες που είναι αποκλεισμενες στα σύνορα για μέρες με τους οδηγούς μακρυά από τις οικογένειες τους με ανύπαρκτη την στοιχειώδες υγιεινή και τροφή τους σκέφτεται;
Περιμένουμε πως θα ξυπνήσει τώρα ο αγρότης, καθημερινά μιλάμε με αστυνομίες για να δούμε αν θα μπορέσουμε να κάνουμε εισαγωγές με έργα να χτυπουν πίσω και με προθεσμίες οι οποίες έχουν ποινικές ρήτρες στον αέρα...
Αυτά ποιος θα τα πληρώσει, ο αγρότης;
Έχω κάτι νεύρα από χθες με ολους αυτούς τους αλήτες πλέον...
Η αλητεία στο μεγαλείο της ..
Ενώ λένε στις ειδήσεις ότι αφήνουν να περνούν άρρωστοι και έκτακτες περιπτωσεις τίποτα δεν κάνουν...
Γιατί δεν πηγαίνουν στα υπουργεία, έξω από τα σπίτια τους ,να οανε στη βουλή;
Πλέον έχουν χάσει το οποίο δίκιο τους ...Τα σπασμένα τα πληρώνουμε εμείς που δεν τα φάγαμε σε αντίθεση με αυτούς που έχουν φάει πολλά λεφτά...
Ας βγάλουν τον στρατό να δεις που θα πάνε...
Κάτι τέτοιες στιγμές ένα Παπαδόπουλο θέλουν...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.533 μηνύματα.
Μερικοί άνθρωποι δυστυχώς έχουν εξαιρετικά χαμηλό IQ. Το να μπλοκάρεις τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας δεν πας ενάντια στην κυβέρνηση, αντίθετα καταστρέφεις τους απλούς πολίτες που έχουν πληρώσει για να ταξιδέψουν με το πλοίο ή το αεροπλάνο. Δεν καταλαβαίνω που θα βοηθήσει τον αγώνα των αγροτών το να εμποδίζουν τους επιβάτες από το να ταξιδεύουν, ή να πηγαίνουν στις δουλειές τους ομαλά. Να φανταστώ τα χρήματα που έχασαν όσοι ταξίδευαν επειδή μερικοί αποφάσισαν να κλείσουν τα αεροδρόμια/λιμάνια θα τα πληρώσουν οι αγρότες;; Τι όχι;;
www.in.gr
Αποφασιστικά προχωρούν οι αγρότες με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια και δρόμους - Με καταστολή απαντά η κυβέρνηση | in.gr
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλη τη χώρα - Το χαρτί της καταστολής παίζει η κυβέρνηση
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.806 μηνύματα.
Τα 420.000.000 ποιος θα τα πληρώσει;Το περιπολικό ποιος θα το πληρώσει;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.992 μηνύματα.
Αυτοι που τα φαγανε και ειναι μεσα και αγροτες ..ΤΕΛΟΣΤα 420.000.000 ποιος θα τα πληρώσει;
Δεν σηκωνω κουβεντα ,ερχονται γιορτες και οφειλουμε να πληρωσουμε δωρα στους εργαζομενους μας ....δεν θα ασχοληθω αλλο με τους αργοσχολους τωρα που δεν εχουν δουλεια και μου κλεινουν τον δρομο ...να πανε στην βουλη ...
Απο σημερα που τα νομικα τμηματα μεγαλων εταιρειων ετοιμαζουν μηνυσεις για διαφυγοντα κερδη σε οποιους τους μπλοκαρει την νομιμη εργασια του θα τα πουμε αλλιως ...
Καθεστε σπιτακια σας και κανετε επανασταση ..
Εσυ τουβλο μου γιατι δεν εισαι στα μπλοκα;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.806 μηνύματα.
αυτοί να βρεθούν και να πληρώσουν και τις ζημιές στο περιπολικό. Όλοι!Αυτοι που τα φαγανε και ειναι μεσα και αγροτες ..ΤΕΛΟΣ
420.000.000+2000=420.002.000
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.372 μηνύματα.
Στην Ευρωπαϊκή Κολομβία; Να 'σαι σίγουρηΑυτοι που τα φαγανε
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.938 μηνύματα.
Πιο χρήσιμο είναι πάντως έτσιΤο περιπολικό ποιος θα το πληρώσει;

1312
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιαννη βγες δουλεψε ξεκινα να βγαζεις νομιμο χρημα να πληρωνεις φορους και μετα ελα να μιλησουμε ...Πιο χρήσιμο είναι πάντως έτσι
1312
Και εγω στα νιατα μου επαναστάτης το επαιζα με τις πλατες αλλων ...

Entropy24
Δραστήριο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
Αν για κάθε φορά που άκουγα αυτή την φράση πληρωνόμουν, θα έγραφα εγώ ένα check με τα 420εκ. στους αγρότες.Αυτοι που τα φαγανε και ειναι μεσα και αγροτες ..ΤΕΛΟΣ
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.612 μηνύματα.
Μακάρι να μπορούσα να κάνω «ευχαριστώ», «διορατικός» και «μπράβο» όλα μαζί σε ένα μήνυμα σαν αυτό που έγραψες αλλά δυστυχώς δεν με αφήνει το στέκι.Γιαννη βγες δουλεψε ξεκινα να βγαζεις νομιμο χρημα να πληρωνεις φορους και μετα ελα να μιλησουμε ...
Και εγω στα νιατα μου επαναστάτης το επαιζα με τις πλατες αλλων ...![]()
Μία κανονική πενταήμερη δουλειά οχτάωρη και μετά συμπλήρωμα ένα τετραωράκι τη μέρα και ακούμε όσο θες τις απόψεις σου ύστερα, κύριε Γιάννη.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.345 μηνύματα.
Αγρότες: Με βαρύ ποινικό παρελθόν εμπλεκόμενοι στα επεισόδια στην Κρήτη - Οι κατηγορίες
Σε τροχιά πλήρους αυστηροποίησης των μέτρων βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., μετά τα αλλεπάλληλα επεισόδια που σημειώθηκαν σε Χανιά και Ηράκλειο τη Δευτέρα (8/12) στο...
touvlo
Διάσημο μέλος
Τότε, ας αντέξουμε όλοι με τα μπλόκα. Αν κάποιοι δέχονται να ζουν στην ευρωπαϊκή κολομβία, κάποιοι άλλοι δε δεχόμαστεΣτην Ευρωπαϊκή Κολομβία; Να 'σαι σίγουρη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εσύ φόρους πληρώνεις στην Ελλάδα; Αν όχι, λέγε ό,τι θες, άλλοι θα πληρώσουν. Αν όμως ναι, τότε κοίτα καλά, γιατί όταν λένε, πως τα πρόστιμα θα τα πληρώσει το δημόσιο ταμείο, ξέρεις ποιοι εννοούν: εμείς οι φορολογούμενοι!Και εγω στα νιατα μου επαναστάτης το επαιζα με τις πλατες αλλων ...![]()
Και επειδή γενικά δε σε καταλαβαίνω, πες ξεκάθαρα: ποιοι προτείνεις να πληρώσουν τα πρόστιμα συν τις λάθος επιδοτήσεις;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τώρα, να σου πω: οι Κρητικοί δεν ήταν εκείνοι που είχαν δηλώσει εκτασεις που έφταναν ως τη Χίο και ζώα ίσα με όλα τα αιγοπρόβατα της Ευρώπης; Τώρα αυτοί τι γυρεύουν; Οι άλλοι όλοι έχουν δίκιο. Κυρίως οι αγρότες των ακριτικών περιοχών, είναι παραπεταμένοι απ τον Θεό. Τους κρητικούς εγώ δεν τους εκτιμώ. Μετά το περιστατικό στα Βορίζια και τους ψευτοτσαμπουκαλεμούς, δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Είπαν τώρα κι αυτοί : <<α, εμείς πίσω θα μείνουμε; Πιο μάγκες είναι οι Θεσσαλοί και οι Θρακιώτες; Και βγήκαν στ' αεροδρόμια με τις μαγκούρες![]()
Αγρότες: Με βαρύ ποινικό παρελθόν εμπλεκόμενοι στα επεισόδια στην Κρήτη - Οι κατηγορίες
Σε τροχιά πλήρους αυστηροποίησης των μέτρων βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., μετά τα αλλεπάλληλα επεισόδια που σημειώθηκαν σε Χανιά και Ηράκλειο τη Δευτέρα (8/12) στο...www.cnn.gr
Θέλω να πω, παρά το ότι έχω σκάσει μ' αυτή την ιστορία, ε, στην Κρήτη, κάπου μου ....... βρωμάει, συχωρέστε με οι κρητικοί συφορουμίτες
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
ΝΑΙ,ακριβα κιολας ...απο τοτε που καποιοι εδω μεσα δεν υπηρχαν ουτε ως σπερμα και μιλουν για φορολογια ..Εσύ φόρους πληρώνεις στην Ελλάδα;

touvlo
Διάσημο μέλος
ωραία, τότε ως ελληνίδα φορολογούμενη, πες μας, εσύ τι προτείνεις;ΝΑΙ,ακριβα κιολας ...απο τοτε που καποιοι εδω μεσα δεν υπηρχαν ουτε ως σπερμα και μιλουν για φορολογια ..![]()
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.569 μηνύματα.
Γνήσιοι απόγονοι των Μινωιτών οι Κρητικοί αγρότες... 

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.185 μηνύματα.
Σ' οποιοδήποτε σοβαρό κράτος όπου η παρακώλυση συγκοινωνιών αντιμετωπίζεται όπως κάθε άλλο ποινικό αδίκημα (χωρίς διακρίσεις και «ναι μεν αλλά») όλοι αυτοί οι τραμπούκοι τώρα θα τραγουδούσανε «τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες» κλεισμένοι σε κάποιο κελί!
Αλλά σ' αυτό το μπουρδέλο που όλοι έχουν χεσμένη τη φωλιά τους πως να γίνει κάτι τέτοιο;
Φάε λοιπόν μ@λάκα Έλληνα πολίτη στη μάπα την επαναστατική γυμναστική του «αγανακτισμένου» αγρότη (που μόνο το τρακτέρ του κοστίζει όσο όλη η περιουσία η δική σου, του πατέρα σου και του παππού σου combined) και εις άλλα με υγεία!
)...
Αλλά σ' αυτό το μπουρδέλο που όλοι έχουν χεσμένη τη φωλιά τους πως να γίνει κάτι τέτοιο;

Φάε λοιπόν μ@λάκα Έλληνα πολίτη στη μάπα την επαναστατική γυμναστική του «αγανακτισμένου» αγρότη (που μόνο το τρακτέρ του κοστίζει όσο όλη η περιουσία η δική σου, του πατέρα σου και του παππού σου combined) και εις άλλα με υγεία!
Δεν πάνε «ενάντια στην κυβέρνηση» (αν ήταν έτσι θα πήγαιναν να κλείσουν δρόμους πέριξ του κοινοβουλίου), απλώς παίζουν τα διαπραγματευτικά «χαρτιά» τους (όπως σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή) γιατί οι φοροαπαλλαγές, οι εκπτώσεις στα καύσιμα, οι αποζημιώσεις, οι επιδοτήσεις κ.ο.κ. που απολαμβάνουν τώρα δεν τους φτάνουν και θέλουν κι άλλα (και κάτσε εσύ μετά να μη μπορείς να βάλεις ούτε σ' ένα εξοικονομώ το 50 ετών σπίτι σουΤο να μπλοκάρεις τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας δεν πας ενάντια στην κυβέρνηση...
)...Έχει ένα χωράφι η μάνα μου στο χωριό που το νοικιάζει σ' έναν τέτοιο κλαψιάρη που βρήκε τώρα τη δικαιολογία του σκανδάλου κι ακόμη δεν την έχει πληρώσει (780€ το χρόνο 13 ολόκληρα στρέμματα ποτιστικά), με το ζόρι με κρατάει μην ανέβω πάνω και του τσακίσω τα παΐδια του κοπρίτη!Ας βγάλουν τον στρατό να δεις που θα πάνε...
Κάτι τέτοιες στιγμές ένα Παπαδόπουλο θέλουν...
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.043 μηνύματα.
Βόλος: «Μπαμπά, φοβάμαι πως θα φύγω για να σωθώ» – Η σπαρακτική επιστολή της 16χρονης κόρης ενός αγρότη που παλεύει στα μπλόκα
Μια επιστολή που δεν είναι απλώς λόγια, αλλά κραυγή. Μια φωνή παιδιού που κουβαλά στους ώμους της το βάρος μιας ολόκληρης κοινωνικής τάξης. Μιας τάξης που εδώ και χρόνια παλεύει σιωπηλά…
trikalaopinion.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool