€επιστροφή της Eurobank: πως τα χρησιμοποιώ;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.791 μηνύματα.
Ερώτησις: έχω 25 ευρώ στο πρόγραμμα €επιστροφή της Eurobank.
Δηλαδή το βλέπω στο app.

Πως τα εξαργυρώνω;
Πχ βλέπω συνεργάζεται με Σκλαβενίτη.
Πάω στο Σκλαβενίτη και χτυπάω την debit κάρτα στο ταμείο για ποσό μέχρι 25 ευρώ έτσι σαν να μην τρέχει τίποτα;
ή τους λέω "η κάρτα έχει €επιστροφή της Eurobank, τραβήξτε από εκεί";
Αν στο ταμείο είναι παραπάνω, πχ 27 ευρώ, μπορώ να δώσω τα 2 ευρώ μετρητά ή πρέπει να υπάρχουν ως κανονικό υπόλοιπο στην κάρτα;

Λίγες οδηγίες, είμαι νέος πελάτης στη Eurobank. :)

Όταν θα περάσεις την κάρτα σου από το pos, κανονικά θα πρέπει η ταμίας να σε ενημερώσει ότι έχεις χ ποσό από επιστροφή και αν θες να το εξαργυρώσεις. Δεν νομίζω να μπορείς να προσθέσεις το υπόλοιπο με μετρητά, αλλά δεν ξέρω και σίγουρα.

Τελευταία επεξεργασία:
Ερώτησις: έχω 25 ευρώ στο πρόγραμμα €επιστροφή της Eurobank.
Δηλαδή το βλέπω στο app.

Πως τα εξαργυρώνω;
Πχ βλέπω συνεργάζεται με Σκλαβενίτη.
Πάω στο Σκλαβενίτη και χτυπάω την debit κάρτα στο ταμείο για ποσό μέχρι 25 ευρώ έτσι σαν να μην τρέχει τίποτα;
ή τους λέω "η κάρτα έχει €επιστροφή της Eurobank, τραβήξτε από εκεί";
Αν στο ταμείο είναι παραπάνω, πχ 27 ευρώ, μπορώ να δώσω τα 2 ευρώ μετρητά ή πρέπει να υπάρχουν ως κανονικό υπόλοιπο στην κάρτα;
Μόνο σε συνεργαζόμενες εταιρείες με το €πιστροφή, έστω π.χ. βενζινάδικο που συμμετέχει στο πρόγραμμα (πάντα τσεκάρεις πριν πας στο app γιατί μπορεί π.χ. η Aegean είναι στο €πιστροφή αλλά δεν είναι όλα της τα πρατήρια), δίνεις την κάρτα ως συνήθως και πριν γίνει η συναλλαγή πετάει το POS την εξαργύρωση και διαλέγεις το ποσό που θες να εξαργυρώσεις (το λες στο μαγαζάτορα και το πληκτρολογεί εκείνη την ώρα)...
Λίγες οδηγίες, είμαι νέος πελάτης στη Eurobank. :)
Εν τω μεταξύ τ' ότι το €πιστροφή της Eurobank είναι μακράν το καλύτερο πρόγραμμα cashback στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες αλλά οι περισσότεροι Έλληνες ασχολούνται με yellows της Πειραιώς και κάτι @@ πραγματικά είναι άξιο κοινωνιολογικής μελέτης!:rolleyes:

Εδώ στη περιοχή μου στη Αθήνα στο Σκλαβενίτη πάντα με ρωτάνε ότι έχω αυτό το ποσό στη επιστροφή και αν θέλω να το εξαργυρώσω. Συνήθως ακόμη και αν έχεις 5 ευρώ επιστροφή και ο λογαριασμός είναι 20 ευρώ, τραβάει 5 ευρώ από τη επιστροφή και πληρώνεις τελικά 15 ευρώ. Στη Κρήτη δε με ρωτάνε για εξαργύρωση, πρέπει να το ζητήσω εγώ, λέω ότι θέλω να κάνω εξαργύρωση.

Και να σας πω, αν το ποσό βγει ελαφρώς μεγαλύτερο, πχ έχω 25 ευρώ επιστροφή και στο Σκλαβενίτη (ας τον πάρουμε ως παράδειγμα γιατί εκεί θα πάω), βγει ξέρω γω 27,50 ευρώ λογαριασμός.
Μπορώ να δώσω τα 2,5 ευρώ μετρητά ή πρέπει να τα έχει η debit για να κάνει το ταμείο το συμψηφισμό;

Ρωτάω γιατί στη debit έχω 0 ευρώ, απλά είπα να ανοίξω στη Eurobank λογαριασμό και μου δώσανε 25 ευρώ ως νέο πελάτη! :P Σε μικρότερες ηλικίες δίνουν 40 ευρώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back