Δεν ξέρω πως έχεις αυτές τις πόλεις στο μυαλό σου, ίσως γιατί δεν έχεις πάει αλλά κάθε μεγαλούπολη έχει υποβαθμισμένες περιοχές, ναι ακόμα και αυτές, δε σημαίνει όμως ότι παύουν να είναι όμορφες. Προσπάθησε να παρατηρήσεις την Αθήνα ως τουρίστας, όπως θα έκανες και για τις παραπάνω, τόλμησε να ανεβεις στην Ακρόπολη και όχι να τη χαζεύεις μόνο από την οπτική της Πατησίων και τότε τα ξαναλέμε.
Δε δίνεις δεκάρα για την ιστορικότητα, δηλαδή για το κτίριο-σύμβολο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και να σου θυμίσω πως σε εκείνα τα χρόνια που σαφώς είχαν σοβαρότερα κίνητρα στις επαναστάσεις, δε γινόταν πλιάτσικο ούτε έπαιρναν τον νόμο στα χέρια τους οι φοιτητές λεηλατώντας αλλά σεβόμενοι την ξένη περιουσία και την πατρίδα τους.
Το
"αδέρφια μας στρατιώτες, είμαστε άοπλοι "δε λέει κατι;
Τώρα λέμε
"εχθροί μας μπάτσοι κρατάμε μολότοφ" ;
(Τι συγκρίνω;

)
Επίσης ειδικά για το Πολυτεχνείο στη Στουρνάρη επέτρεψέ μου να έχω πιο αντικειμενική άποψη καθώς βρίσκομαι εκεί καθημερινά ως φοιτήτρια για το τι προστατεύεται και τι όχι.
Η επανάσταση Borat ξεκινάει από μια ιδέα, μια ανάγκη, ένα όραμα για κάτι καλύτερο. Θύματα υπάρχουν, αυτούς που τους ονομάζουμε ήρωες και θυσιάζονται για τα παραπάνω.
Κάνε με να συνειδητοποιήσω για το αν κοιμάμαι, δίνοντας μου λόγους σοβαρούς για την ύπαρξη αυτής της επανάστασης με τη μορφή που της δίνεις.