Με λυπεί που η υπεράσπιση προκειμένου να μειώσει το προφίλ του θύματος χρησιμοποίησε αυτά τα μέσα χωρίς να μελετήσουν τα πραγματικά γεγονότα και έκαναν προσπάθεια σπήλωσης του ονόματος ενός νεκρού παιδιού λίγες ημέρες μετά το θάνατό του.
Με λυπεί που ο θύτης δεν έχει την τσίπα να ζητήσει ένα μαμημένο συγνώμη στην οικογένεια του παιδιού.
Με λυπεί που έχει αμαυρωθεί επίσης ένα ολόκληρο σώμα, μια μερίδα ανθρώπων που εργάζονται στην ελληνική αστυνομία.
Μπορεί να σας φανεί ότι υπερασπίζομαι την αστυνομία, αλλά αυτό που κάνω είναι να προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά.
Μιλάω γενικά χωρίς να αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά λάθη γίνονται σε όλα τα επαγγέλματα.
Θα κατηγορήσουμε και θα καταδικάσουμε έναν γιατρό για το λάθος του που οδηγεί στην αφαίρεση μιας ζωής, αλλά δε θα κατηγορήσουμε όλο τον ιατρικό κλάδο ούτε θα τους αποκαλέσουμε δολοφόνους.
Θα κατηγορήσουμε και θα καταδικάσουμε έναν πολιτικό μηχανικό αν πέσει ένα κτίριό του και χαθούν ανθρώπινες ζωές, αλλά δε θα κατηγορήσουμε όλους τους μηχανικούς ούτε θα τους αποκαλέσουμε δολοφόνους.
Το θέμα είναι το μέσο. Στην αστυνομία είναι το όπλο και αυτό προκαλεί, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλες αυτές οι "δολοφονίες" προέρχονται από στιγνούς εγκληματίες αστυνομικούς.
Σήμερα υποτίθεται πως είχε την ορκομωσία της η αδερφή μου και θα εξηγήσω γιατί το αναφέρω.
Η ορκομωσία δεν έγινε γιατί κάποια άτομα που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν το φοιτητικό σύλλογο έκαναν κατάληψη στη σχολή. Υποτίθεται γιατί ΔΕΝ είχε γίνει καμία συνέλευση για να αποφασιστεί κάτι τέτοιο. Πήραν την πρωτοβουλία και την έκαναν πράξη.
Τους παρακαλούσαν τόσοι άνθρωποι που είχαν έρθει από επαρχία για αυτό το λόγο έκαναν τόσα έξοδα, έχασαν μεροκάματα και αυτοί ανένδοτοι.
Και φτάνω στο γιατί σας το αναφέρω..
Στην ερώτησή μου : "Μα γιατί ρε παιδιά δεν ενημερώσατε την πρυτανεία;"
Έλαβα την απάντηση: "την ενημερώσαμε" .
Ψεμμα γιατί η ίδια είχα επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του τμήματος και δεν ήξερε τίποτα.
Στη δεύτερη ερώτησή μου: "Και για ποιο λόγο κλείσατε τη σχολή και δεν επιτρέπετε να γίνουν οι ορκομωσίες;"
"Γιατί χάθηκε ένα παιδί και πρέπει να το καταλάβεις."
"Ναι το έχω καταλάβει αυτό και λυπάμαι, αλλά γιατί ακριβώς την κλείσατε με το έτσι θέλω;"
"Για να γίνει ελεύθερη διάδοση ελευθέρων ιδεών"
Όσο το κρατάς το πανεπιστήμιο κλειστό, κλειστές είναι και οι ιδέες!
Αφού με κατηγόρησε και ένας από αυτούς για αρχιδαπίτισσα σηκώθηκα και έφυγα αφού τους ξέχεσα.
Άκου αρχιδαπίτισσα!
Λυπάμαι ακόμα περισσότερο για αυτούς. Άτομα υποτίθεται καλλιεργημένα με οράματα και ιδέες και για άλλη μια φορά μου απέδειξαν ότι παπαγαλίζουν και αναμασάνε χιλιοειπωμένα λόγια.
Κρίμα πραγματικά.