Περιμένω να μου πεις την αντίφαση λοιπόν.
Εφόσον λόγω της θέσης τους, της ευθύνης τους και του οπλισμού τους δεν βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο απέναντί της, οφείλουν να αντιδρούν ήπια. Όπως είπα υπάρχει καταγγελία για ξυλοδαρμό και σεξουαλική παρενόχληση.
Δε σας αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Καλά για τα δικαστήρια γελάω. Ας τον σπάσω χωρίς λόγο στο ξύλο και έλα να καταγγείλεις την αυθαιρεσία 2 χρόνια μετά. Sorry, nope.
Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από τη συμπεριφορά τους. Αυτά που καταγγέλλονται είναι και συνήθη μπορώ να πω. Δυστυχώς τέτοιες καταγγελίες πολύ σπάνια (2%) αποδεικνύονται fakes. Ενδεικτικά: Εσύ θα γαμηθείς να το θυμάσαι, πάμε στο στενό να σε γαμήσω, σου αρέσει πουτάνα, θα φτύσεις πολύ αίμα σήμερα.
Ακούτε χωριανοί, το μέτωπο της λογικής θεωρεί περίεργο το να αιτιολογείς τα λεγόμενά σου. Ε όταν συνηθίζετε στο να αναμασάτε αστήρικτα fakes από παντού, λογικό είναι.
"P.S." Δε χαρακτήρισα κανέναν όσον αφορά το δίπολο αυτό. Εσείς δείχνετε για κάποιο λόγο έναν υπέρμετρο ζήλο να αποδείξετε κάτι. Ειλικρινώς, είτε είσαι είτε δεν είσαι, same thing for me. To be honest, 99% των ουδέτερων που ξέρω είναι καραδεξιοί, αλλά οκ μπορεί και να ανήκεις στο 1%. Αδιάφορο. Άλλοι κρέμονται από αυτά ελλείψει επιχειρημάτων, όχι εγώ.