Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας μην το πλησιάζεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Παραβιάζεται όμως η προσωπική ελευθερία του καπνιστή.Αν ο άλλος γουστάρει να καπνίσει όταν είναι έξω με ποιο δικαίωμα του το απαγορεύεις;
Ας μην το πλησιάζεις.
Το να μην το πλησιάζεις είναι πρακτικά αδύνατο... Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να μην αναπνέει ούτε ένα νανογραμμάριο νικοτίνης αν αυτός δεν το θέλει και δεν είναι σωστό να του επιβάλλουν οι καπνιστές να αναπνέει τον καπνό τους τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με έρευνες μπορεί να προκληθούν μέχρι και θάνατοι από το παθητικό κάπνισμα.
Εγώ, φυσικά και είμαι υπέρ του μέτρου αλλά δεν ξέρω πόσο θα εφαρμοστεί και πώς ακριβώς θα γίνονται οι έλεγχοι (αν γίνονται περιστασιακά τότε είναι πολύ πιθανό μετά από κάποιο καιρό να επανέλθει η τωρινή κατάσταση).
Τι να πω ελπίζω στο καλύτερο! :xixi:
Είδωμεν!
miv
Επιφανές μέλος

Διαφωνώ με ωχαδερφισμούς τύπου "έλα μωρέ, σιγά μην εφαρμοστεί". Στο χέρι του καθενός είναι και δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς είναι η διαφορά της Ελλάδας με την Ιταλία, που εκεί εφαρμόζεται.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνώ αλλά και το κάπνισμα έχει αποδειχτεί βλαβερό και για τους παθητικούς καπνιστές![]()
Συγκεκριμένα, ΠΙΟ βλαβερό για τους παθητικούς.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

H δικη μου προσωπικη ελευθερια ομως παραβαιζεται οταν καποιος καπνιζει γιατι θετει σε κινδυνο τη δικη μου υγεια.Παραβιάζεται όμως η προσωπική ελευθερία του καπνιστή.Αν ο άλλος γουστάρει να καπνίσει όταν είναι έξω με ποιο δικαίωμα του το απαγορεύεις;
Ας μην το πλησιάζεις.
Αν ειναι ετσι,τοτε γιατι να μην εχει ο καθενας το δικαιωμα να εισβαλει με ενα οπλο σε δημοσιο χωρο και να μας σκοτωσει ολους;Με τη λογικη που εχεις εσυ,αν του το απαγορευσουμε θα παραβιαστει η προσωπικη του ελυθερια.
-----------------------------------------
Συμφωνω απολυτως σε ολα.Το δικαίωμά μου να προστατέψω την υγεία μου είναι πολυτιμότερο απ'το δικαίωμα του καπνιστή ν'απολαύσει ένα τσιγάρο δίπλα μου. Είμαι υπέρ.
Διαφωνώ με ωχαδερφισμούς τύπου "έλα μωρέ, σιγά μην εφαρμοστεί". Στο χέρι του καθενός είναι και δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς είναι η διαφορά της Ελλάδας με την Ιταλία, που εκεί εφαρμόζεται.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε μια κατά τα άλλα δημοκρατική κοινωνία,είναι τουλάχιστον κοροϊδία το να μιλάμε για καταπάτηση των δικαιωμάτων του καπνιστή,όταν εδώ και τόσα χρόνια οι μη καπνιστές εισπνέουν τόσο καπνό με το ζόρι.
Παραβιάζεται όμως η προσωπική ελευθερία του καπνιστή.Αν ο άλλος γουστάρει να καπνίσει όταν είναι έξω με ποιο δικαίωμα του το απαγορεύεις;
Ας μην το πλησιάζεις.
Να μην πλησιάσω ποιον;Τον καπνιστή;Αυτός έρχεται στο διπλανό τραπέζι,στο μαγαζί που πήγα και καπνίζει επιδεικτικά φυσώντας όλο τον καπνό πάνω μου.Ελευθερία και δικαιοσύνη,ε;
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας μην το πλησιάζεις.
Ο νόμος, όμως, έχει να κάνει με εσωτερικούς κλειστούς χώρους και όχι με εξωτερικούς.
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο χέρι του καθενός είναι και δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς είναι η διαφορά της Ελλάδας με την Ιταλία, που εκεί εφαρμόζεται.
εκεί έχω δει σε κάθε πολυκατοικία και δημόσιο χώρο έχει ταμπέλα "απαγορεύεται το κάπνισμα" με τον νόμο της και τα 275? πρόστιμο, και δεν αστειεύονται καθόλου...
ΥΠΕΡ. μετράω τις μέρες μία-μία που θα αναπνέουμε καθαρό αέρα.:no1:
miv
Επιφανές μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Πάντως ένα μπαρ που πήγα,στην Ρώμη (αν και δεν νομίζω να είναι το μοναδικό) είχε έξω στην πόρτα και ένα μεγάλο,όρθιο σταχτοδοχείο.Οργανωμένα πράγματα δηλαδή.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Kαι πολλοι ειναι.Μόνο δύο είναι κατά???:!:![]()
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Δεν ειναι αστειο.Και γιατι να γινετε πολλοι.Για να καταστρεψετε την υγεια οσο το δυνατων περισσοτερων ανθρωπων;Εχεις σκεφτει ποτε πως απο την αναισθησια μερικων καπνιστων εχουν πεθανει ανθρωποι που δεν εβαλαν ποτε τσιγαρο στο στομα τους και τους στερηθηκαν οι οικογενειες τους και τα κοντινα τους προσωπα;Έλα να γινόμαστε πολλοί.
Με καποια πραγματα δεν παιζουμε λοιπον.
-----------------------------------------
Ουτε εγω αισθανομαι καλα να βρισκομαι σε ενα χωρο στον οποιο καπνιζουν.Είμαι αντίθετος στο να απαγορεύετε, δεν μου ακούγετε καλά.Σε λίγο θα μας απαγορεύσουν και να κλ@/ου|/|ε![]()
miv
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.