Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Οπότε δεν ανησυχούμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

:bravo:Μια πανστρατιά από φανατικούς καπνιστές θα καταλάβει τη βουλή και θα απαγορεύσει αυτό το νόμο.
Οπότε δεν ανησυχούμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Ή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους?ή όπου αλλού οριστεί?
Τόσο ενοχλείστε πιά!Μπα.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Δηλαδη εσυ θεωρεις την προσωπικη ευχαριστηση που παιρνεις απο το καπνισμα σημαντικοτερη απο την υγεια ολων των υπολοιπων;Μια πανστρατιά από φανατικούς καπνιστές θα καταλάβει τη βουλή και θα απαγορεύσει αυτό το νόμο.
Οπότε δεν ανησυχούμε.
Σκεψου αν θα ηθελες το παιδι σου να ειναι παθητικος καπνιστης και βρισκεται συνεχως σε κινδυνο η υγεια του εξαιτιας μερικων αναισθητων.Η μηπως ουτε αυτο σε νοιαζει;
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σε ένα ίδρυμα ιδικό για εμάς τα καθυστερημένα???Γιατί δεν γίνετε να καπνίζετε (οι καπνιστές) σπίτια σας?
Ή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους?ή όπου αλλού οριστεί?
Τόσο ενοχλείστε πιά!Μπα.

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Mπορεις να απαντησεις σε αυτα που σε ρωταω και να κοψεις τις βλακειες;3 ψήφοι.όλο και αυξανόμαστε.
miv
Επιφανές μέλος

3 ψήφοι.όλο και αυξανόμαστε.
Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Ο νόμος έχει περάσει και θα εφαρμοστεί.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Ο νόμος έχει περάσει και θα εφαρμοστεί.

Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει όμως νόμος στο σύνταγμα που λέει ότι ο λαός μπορεί να αλλάξει τις αποφάσεις της βουλής με διαδηλώσεις κλπ και γενικότερα με αμεσοδημοκρατικό τρόπο.Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Ο νόμος έχει περάσει και θα εφαρμοστεί.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

1.Δεν εχεις χιουμορΣε 20 χρόνια φαντάζομαι σε δημόσιο δρόμο πινακίδες κάθε είδους:Απαγορεύετε το κλάσιμο,τα κόκκινα μπλουζάκια,τα μωβ παντελόνια,οι μεγάλες μύτες,κλπ
2.Και να ειχες αυτο δεν ειναι το καταλληλο θεμα για να το αξιοποιησεις.
Σε ρωτησα καποια πραγματα και αντι να απαντησεις καθεσαι και λες οτι βλακεια σου κατεβει στο μυαλο.
miv
Επιφανές μέλος

Υπάρχει όμως νόμος στο σύνταγμα που λέει ότι ο λαός μπορεί να αλλάξει τις αποφάσεις της βουλής με διαδηλώσεις κλπ και γενικότερα με αμεσοδημοκρατικό τρόπο.
Καλά, φαντάσου τα δικά σου.
Ps, το Σύνταγμα δεν έχει νόμους κι επίσης αυτό που λες, 100 φορές έχω διαβάσει το Σύνταγμα, πουθενά δεν το δα.
-----------------------------------------
Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό.....Ναι καλά όταν θα βλέπεις δίπλα σου κόσμο να καπνίζει να μην απορείς .Τα χρήματα είναι το παν.Τα πάντα είναι πουλημένα.
Σαφώς και το χρήμα είναι το παν. Όταν, λοιπόν, θα καρφώνω τους παραβάτες, θα το σκέφτονται περισσότερο.
Δε μ'ενδιαφέρει φίλε μου τι νομίζεις εσύ, δεν προδιαγράφω τίποτα. Αν είναι τα πάντα πουλημένα, να τ'αγοράσεις. Εγώ δεν τα αγοράζω.
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Mηπως ομως δεν πρεπει να πρεπει να σκεφτεσαι παντα μονο το συμφερον σου;Κι εγώ κατά είμαι! Σόρρυ, καταλαβαίνω πως νιώθουν οι αντικαπνιστές αλλά αυτή είναι η γνώμη μου!
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν λέω για μένα λέω για αυτούς που και να τους καρφώσεις δεν τους νοιάζει.Καλά, φαντάσου τα δικά σου.
Ps, το Σύνταγμα δεν έχει νόμους κι επίσης αυτό που λες, 100 φορές έχω διαβάσει το Σύνταγμα, πουθενά δεν το δα.
-----------------------------------------
Σαφώς και το χρήμα είναι το παν. Όταν, λοιπόν, θα καρφώνω τους παραβάτες, θα το σκέφτονται περισσότερο.
Δε μ'ενδιαφέρει φίλε μου τι νομίζεις εσύ, δεν προδιαγράφω τίποτα. Αν είναι τα πάντα πουλημένα, να τ'αγοράσεις. Εγώ δεν τα αγοράζω.

Scandal
Διαχειριστής

2. Που τους αναφέρουμε;
-petros
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ετσί να μην ήταν η λαική βούληση επηρεάζει αρκετά τις αποφάσεις της βουλής.
Αν μαζευτούν όλοι οι καπνιστές της Ελλάδας μέχρι και πραξικόπημα μπορούν να κάνουν.
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mηπως ομως δεν πρεπει να πρεπει να σκεφτεσαι παντα μονο το συμφερον σου;
Απλά αυτός ο νόμος μου φαίνεται αρκετά σκληρός και λίγο ρατσιστικός για τους καπνιστές...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.