Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tas
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειναι κατα του νομου λεει, αν και θα τον υποστει αλλα καθοταν και μου αραδιαζε οτι ειχε πει και η Κανελλη. Πωωω τα παιρνω και εγω αρχιζω τα δικα μου. Δεν αντεχω αλλο με ολους τους καπνιστες. Θα με φανε στο τελος.Εχετε τρελαθει ολοι σας ; Τι πιο λογικο απο αυτο το νομο; Δεν καταλαβαινετε πια τι ειναι σωστο και λογικο;
Ασε που μου ειπε και το αλλο, οτι λεει ο νομος γινεται για να βγαζει το κρατος χρηματα απο τα προστιμα.:ee:
mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ασε που μου ειπε και το αλλο, οτι λεει ο νομος γινεται για να βγαζει το κρατος χρηματα απο τα προστιμα.:ee:
Παντως να εισαι σιγουρη οτι ο νομος δεν φτιαχτηκε γιατι ο Αβραμοπολους κ η ΕΕ νοιαζονται για την υγεια σου.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παντως να εισαι σιγουρη οτι ο νομος δεν φτιαχτηκε γιατι ο Αβραμοπολους κ η ΕΕ νοιαζονται για την υγεια σου.
χαχαχα!! η πιο έξυπνη απάντηση!! ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΟΥΣΤ!!

foreverfreak
Διάσημο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Eγω που καπνιζω (εστω και μη συστηματικα) δεν ανεχομαι τους χωρους με πολυ καπνο. Σε extreme καταστασεις μαλιστα δεν μπορω ουτε να μιλησω...Και αντε εγω που καπνιζω το ανεχομαι

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Aν και καπνιστης ψηφισα υπερ!! Δεν ειναι δυνατο να μπαινεις σε μια καφετερια και να μη μπορεις να δεις μπροστα συο απο τον καπνο... Και αντε εγω που καπνιζω το ανεχομαι, οι ερημοι οι αντικαπνιστες τι φταινε να τον τρωνε στη μαπα?? Παντως στην παρεα μου ειμαι ο μονος καπνιστης (εννοειται πως το κανω συνειδητα και οχι για ανοητους λογους και πως φυσικα ποτε δεν προσπαθω να πεισω τους φιλους μου να δοκιμασουνε) και ξερω ποσο δυσκολο ειναι για τους αλλους, για αυτο προσπαθω οσο γινεται να ειμαι διακριτικος... Εν ολιγοις παιρνω ακροβατικες στασεις για να μην τους ενοχλει ο καπνος!! Το σωστοτερο βεβαια κατα τη γνωμη μου θα ηταν να δημιουργηθουν χωροι-μαγαζια αποκλειστικα καπνιστων και αντιστοιχα αλλα, στα οποια θα απαγορευεται το καπνισμα!!
Eγω που καπνιζω (εστω και μη συστηματικα) δεν ανεχομαι τους χωρους με πολυ καπνο. Σε extreme καταστασεις μαλιστα δεν μπορω ουτε να μιλησω...![]()
Επιτελους,2 ανθρωποι που σεβονται τους αλλους...
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος

aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
μονο που αν επιλεξουν το πρωτο τους επιβαλλεται οχι μονο αν εγκαταστησουν συγκεκριμενο εξαερισμο γαι αν καθονατι οι καπνιστες,αλλα πληρωνουν και κατι σαν προστιμο!Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα για τους καπνιστές. Οι καφετέριες <70 τ.μ. θα έχουν δικαίωμα να επιλέξουν αν θα είναι καφετέριες καπνιστών ή μη και προφανώς οι περισσότερες θα επιλέξουν το πρώτο...
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

αμα θελουν να καπνιζουν να καθονται σπιτια τους, γιατι ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του και αυτοι εχουν επιλεξει την αυτοκαταστροφη τους. κατανοητο!! τους παθητικους καπνιστες δεν πρεπει να τους σκεφτει καποιος?? αυτοι δηλαδη τι φταινε να καταστρεφονται χωρις να το θελουν??
μακαρι να λειτουργησει σωστα ο νομος..

candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

θελεις να καπνισεις κυριε?βγες εξω στο δρομο και καπνισε οσο θες...δεν ειμαι εγω υποχρεωμενη να την πληρωνω...
εξαλλου,δεν εχετ δει εκεινη την διαφημιση που δειχνει πως γινονται τα οργανα του ανθρωπου με το τσιγαρο...?αυτην την ειχαν καταργησει στο εξωτερικη,γιατι την αποκαλουσαν αηδιαστικη...κι ομως,ειναι αληθινη..
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αγαπημενη μου ηταν.
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

ηταν η αγαπημενη σου??
eleni91
Νεοφερμένο μέλος

/\/@t@|1@...!!!
Νεοφερμένο μέλος

βέβαια και συμφωνώ!το θέμα είναι ποίος καπνιστής θα το τηρήσει. επίσης ποιός ιδιοκτήτης καταστήματος (ιδιαίτερα νυχτερινού μαγαζιού) θα σκεφτεί τους μη καπνιστές μπροστά στο κέρδος...
συμφωνώ απόλυτα...αν και πιστεύω πως θα αποτύχει και αυτή η ''προσπαθεια...΄΄
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος

laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Η κατάσταση με το τσιγάρο στην Ελλάδα έχει ξεφύγει. Δεν γίνεται να πάω σε κάθε καφετέρια και επειδή τα μικρά από δίπλα θέλουν να το παίξουν μάγκες, να καπνίζω κι εγώ το μισό τους τσιγάρο. Και το χειρότερο μάλιστα είναι όταν από δίπλα τους κάθονται οικογένειες με μωρά. Αυτά σίγουρα θα βγουν προβληματικά, αφού από τόσο μικρή ηλικία γίνονται παθητικοί καπνιστές. Για εμένα πρέπει να καταργηθεί το τσιγάρο και όχι το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους. Ίσως είμαι δογματικός, αλλά αυτή είναι η άποψή μου...
Kαθόλου. Με ενοχλούν, επίσης, κάποιοι που λένε "Εγώ δεν καπνίζω μπροστά στα παιδιά μου, δε θέλω να τους δίνω κακό παράδειγμα και να προκαλέσω βλάβες στην υγεία τους", αλλά τα παιδιά των άλλων τα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.