20 χρόνια e-steki.gr!

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.035 μηνύματα.
Εγώ θα ήθελα μέσα στα επόμενα χρόνια δεν ξέρω πως να εισαχθούν στο στέκι κ φωνητικά μηνύματα
Μπορείς να ηχογραφήσεις μέσω του Recorder του κινητού σου φωνητικό μήνυμα (να το αποθηκεύσεις ως m4a ή mp3), και να το εισάγες με το "Προσθέστε αρχεία".

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα.
Μπορείς να ηχογραφήσεις μέσω του Recorder του κινητού σου φωνητικό μήνυμα (να το αποθηκεύσεις ως m4a ή mp3), και να το εισάγες με το "Προσθέστε αρχεία".
Ναι το ξέρω αλλά εννούσα κάτι πιο "άμεσο"

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.679 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.035 μηνύματα.
Ναι το ξέρω αλλά εννούσα κάτι πιο "άμεσο"
Δεν πρόκειται να το βάλουν :P
Αν θες αναλυτικά τον λόγο, εκεί πέρα στις προτάσεις για το στεκι το είχα ζητήσει προηγουμένως και απάντησε ο Πέτρος με τους λόγους γιατι δε μπαίνει

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.279 μηνύματα.
Εγώ θα ήθελα μέσα στα επόμενα χρόνια δεν ξέρω πως να εισαχθούν στο στέκι κ φωνητικά μηνύματα

Υ.Γ ΕΙΜΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥΛΗΣ
Ρε πραγματικά τώρα. Θέλω να πω πόσα πολλά πράγματα σε διάφορα θρεντς αλλά πλέον βαριέμαι να γράφω σεντόνια. Ασε που αν πρόκειται για κάτι τέτοιο πλέον στέλνω φωνητικά. Πρεεεεεεπει να μπει τέτοια δυνατότητα!!! Πλιιιιιιζ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο Πέτρος έχει πει ότι δε θα το προσθέσει ποτέ φωνητικά μηνύματα λόγω προσωπικών δεδομένων, το είχαν ζητήσει τις προάλλες 2 φορές.
Α ναι, σωστό κ αυτό

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 758 μηνύματα.
Ανακάλυψα το e-steki μέσω του ischool. Θυμάμαι είχα βρει διάφορα ενδιαφέροντα θέματα με μαθήματα.

Όπως και να έχει χρόνια πολλά!!! (έστω και λίγες μέρες αργοπορημένα)
:birthday::drunk::cake::give_rose:

(Μην αφήσετε αυτό το early 2000's frutiger aero στυλ να χαθεί...)

nearos

Επιφανές μέλος

(Μην αφήσετε αυτό το early 2000's frutiger aero στυλ να χαθεί...)
Eιλικρινα το καλύτερο στυλ.
Από τα ΣΚΡΙΝΣΟΤς που επισυναψε ο Πέτρος και η Πουπουλινα από το mycat μπορείς να δεις το φόρουμ πως άλλαζε, από τα windows XP σε WinVista.
Κάπου στο νήμα μου "διαλειτουργικά συστήματα" έβαλα ένα σκρινσοτ με το aero glass των 7. Ότι καλύτερο.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.464 μηνύματα.
μπορείς να δεις το φόρουμ πως άλλαζε, από τα windows XP σε WinVista.
Αυτό το είχα πετάξει ακριβώς όπως το λες στη Λία και φάνηκε τότε ότι ούτε η ίδια το συνειδητοποιούσε τι έκανε :P

Το πρώτο το καφέ και το μπλε τα λες και Windows 95 / 98 / 2000. :shifty:

nearos

Επιφανές μέλος

Αυτό το είχα πετάξει ακριβώς όπως το λες στη Λία και φάνηκε τότε ότι ούτε η ίδια το συνειδητοποιούσε τι έκανε :P

Το πρώτο το καφέ και το μπλε τα λες και Windows 95 / 98 / 2000. :shifty:
Το καφέ ήταν άνετα από τα καλύτερα.
Τα χειρότερα ήταν σίγουρα αυτό που απορρίψατε με το πολύ έντονο χρώμα, σκέτο colour vomit :laugh:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.464 μηνύματα.
Το καφέ ήταν άνετα από τα καλύτερα.
Τα χειρότερα ήταν σίγουρα αυτό που απορρίψατε με το πολύ έντονο χρώμα, σκέτο colour vomit :laugh:
Βρήκα κι ένα home page του "xp" :)
Συζητήσεις, απόψεις, διαξιφισμοί αλλά κυρίως Fresh Ideas - e-steki_1220726637220.png

Συζητήσεις, απόψεις, διαξιφισμοί αλλά κυρίως Fresh Ideas - e-steki_1220726648616.png

nearos

Επιφανές μέλος

Βρήκα κι ένα home page του "xp" :)
View attachment 148860
Ζεχνει από αρχές 2000.
Πάντως, θα ήθελα να γυρνάω σπίτι από το σχολείο, να ξεκινώ τον υπολογιστή με την οθόνη CRT, τον εκκωφαντικό ήχο εκκίνησης των XP, να ανοίγω το στέκι και να ξεμαλλιαζομαι στα φορουμς. Θα είχε διαφορετική χροιά 😂
Πόσο ευγνώμων είμαι που δεν περάσατε την flat φάση... :mpliaks:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.124 μηνύματα.
Πάντως, θα ήθελα να γυρνάω σπίτι από το σχολείο, να ξεκινώ τον υπολογιστή με την οθόνη CRT, τον εκκωφαντικό ήχο εκκίνησης των XP, να ανοίγω το στέκι και να ξεμαλλιαζομαι στα φορουμς. Θα είχε διαφορετική χροιά 😂
is this my puberty? :ban:

Scandal

Διαχειριστής

Ζεχνει από αρχές 2000.
Πόσο ευγνώμων είμαι που δεν περάσατε την flat φάση... :mpliaks:
Ναι σιγά μην συνδέεσαι στο διαδίκτυο και με ΕΠΑΚ κλήση με 56kbps modem. :shifty:

nearos

Επιφανές μέλος

is this my puberty? :ban:
Έτσι όπως μιλάς στα νήματα τώρα με την κούραση της ζωής και των δουλειών δε θέλω να μάθω πως εκαμες όταν είχες απειρο χρόνο και εφηβική βριλ ενέργεια...
Ναι σιγά μην συνδέεσαι στο διαδίκτυο και με ΕΠΑΚ κλήση με 56kbps modem. :shifty:
Άσε με να ρομαντικοποιω τις παλιές εποχές.. ξέρεις εσύ τι μανία έχω με την νοσταλγία :P
Εδώ στο γυμνάσιο πρόλαβα Win2000 (η τα 98) και ανυπομονούσα να πάω σχολείο για αυτά

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.493 μηνύματα.
:redface:

Χρόνια πολλά στο forum, αν και οι περισσότεροι που είναι ενεργοί πλέον προέρχονται από το iSchool. Το λες και νίκη :cool:

Αμφιταλλαντευόμουν να γράψω ή όχι, μια και δεν συμμετέχω τόσο ενεργά πλέον ελέω ενήλικης ζωής και υποχρεώσεων. Όμως, δεν μπορώ να διαγράψω μία πορεία που από μικρό παιδάκι έγινα ώριμος (not) άνδρας :hehe:

Χαίρομαι πολύ για τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει από κοντά και που πολλές φορές ήμουν από τα πρώτα μέλη που μιλούσε κάποιος νεοεισερχόμενος.

Εύχομαι να περνάτε όλοι καλά ψυχή τε και σώματι :flowers:

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.135 μηνύματα.
20 χρόνια; Χριστός και Παναγία :lol:

Νομίζω πρέπει να έχω λογαριασμό από το 2017, δηλαδή 9 χρόνια. Είχα ανοίξει το λογαριασμό νομίζω για κάτι θέματα που είχα με τις πανελλήνιες και για να πειράζω το Φώτη όταν έλεγε για τους βαθμούς του (σόρρυ Φώτη αλλά είναι μια ανάμνηση και αυτό χαχαχα).

Εκ τότε μπορώ να θυμηθώ πολλά περιστατικά... Πολλά troll accounts. Άπειρες ώρες μέσα στη καραντίνα να διαβάζω threads. Και σίγουρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο από εδώ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΚΙ

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.320 μηνύματα.
Εγώ το 2016 το είχα ανοίξει το ακκ γιατί έψαχνα για αστυνομία. Εξαφανίστηκα, έκανα σποραδικές επανεμφανίσεις το 2017-2018 γιατί εκρινα σκόπιμο να ενημερώσω το κόσμο ως edgy 16χρονο πως είμαι emo (η κριντζίλα είναι σε δυσθεώρητα επίπεδα, έφαγα raid από νεαρό και Σλιμ μια φορά και έγινα ξεφτίλα), μετά ευτυχώς χάθηκα και επέστρεψα το 2020 ως ενεργός πια λόγω καραντίνας. Χαίρομαι και εγώ για πολλά άτομα που γνώρισα και που η φιλία μας έχει περάσει και τα φορουμικά πλαίσια.

nearos

Επιφανές μέλος

(η κριντζίλα είναι σε δυσθεώρητα επίπεδα, έφαγα raid από νεαρό και Σλιμ μια φορά και έγινα ξεφτίλα)
Εγω φταιω που είδα ένα νήμα με emo και ησουν το πρωτοπαλλίκαρο που τους εκπροσωπούσε όλους; :P