Scandal
Διαχειριστής

Τι κρατάτε από αυτή τη χρονιά και γιατί;
Τι πετάτε;
Στιγμές, γεγονότα, συναισθήματα.

Τι στόχους και ευχές έχετε να πείτε στον εαυτό σας για το 2018;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λόγω της ηλικίας μου (δε θέλω σχόλια

Πετάω τις στιγμές που στεναχωρέθηκα για βλακείες, που είπα λόγια που δεν έπρεπε, που ξέχασα οτι όλα περνάνε στη ζωή αν έχουμε υγεία.
Η ευχή μου είναι όσα λάθη έκανα το 2017 να με κάνουν έναν καλύτερο άνθρωπο και να μπορέσω να αποδεχτώ αυτό που είμαι και να με αγαπάω ώστε να δώσω αγάπη και σε άλλους.
Εύχομαι σε όλους μας να είμαστε υγιείς και στην Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να μπει σε μια καλύτερη πορεία.
(Επίσης εύχομαι να κερδίσουμε τη Eurovision αλλά είπαμε να κάνω ευχή που μπορεί να βγει, όχι ακατόρθωτα...

Καλή χρονιά σε όλους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

2018 new year new me
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Guest 186240
Επισκέπτης

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

μια ευχή για το 2018 είναι να συνεχίσω να ταξιδεύω ακόμη περισσότερο και να πετύχω όλους τους στόχους τους οποίους έχω ήδη θέσει. α, μια τελευταία ευχή: να πάρω πτυχίο

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

και κανα-δυο μη ουσιατικές "φιλίες".
Κρατώ σαν δίδαγμα τη χρησιμότητα του να έχει κάποιος υπομονή, πράγμα που διαπίστωσα και στην πράξη.
Για την καινούργια χρονιά, εύχομαι πάνω απ'όλα υγεία, τύχη και να εξακολουθούν να φτάνουν τα χρήματα.
Κι ας μη ξεχνάμε. οτι αν θέλουμε να απογειωθούμε, θα πρέπει να απομακρύνουμε από κοντά μας ότι μας κόβει τα φτερά.

Alex_t
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Είχε επιτυχίες, είχε ταξίδια, είχε όμορφες στιγμές, είχε και άσχημες, είχε αποκαλύψεις

το 2018 να έχει ΥΓΕΙΑ, δουλειά, επιτυχίες, αγάπη και οι φετινοί μου στόχοι είναι να πάρω το δίπλωμα που έχει μείνει στη μέση, αμάξι, σπίτι ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ και πολύ πολύ πολύ υπομονή για όσα θα αντιμετωπίσω τους 9 επόμενους μήνες τουλάχιστον.

ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΕΙΣΜΑ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ όλα φτάνουν εκεί που θέλουμε.
Scandal
Διαχειριστής

Πετάω τα γεγονότα και τη στενοχώρια, αλλά κρατάω αυτά που "κέρδισα" από αυτά, δεδομένου ότι μιλάμε για καταστάσεις που θα της ζήσουμε όλοι ανεξαιρέτως. Έγινα "ελαφρώς" πιο ενήλικας... συνήθισα τον θάνατο, ενώ μερικά χρόνια πριν μπορεί να μην τον άντεχα. Νιώθω ότι αποδέχομαι και το να μην υπάρχει τίποτα μετά το θάνατο, ότι απλά χανόμαστε. Αλλά είμαι 50/50, χωρίς να με απασχολεί τόσο.
Οι στόχοι μου για τη νέα χρόνια, είναι:
- η πρόοδος στις ασχολίες μου (εκπαιδευτικές έως επαγγελματικές)

- να χάσω άλλα 7 κιλά

- να γίνω λίγο πιο κοινωνικός, γιατί παρότι έχω αρκετούς φίλους και γνωστούς... εξαφανίζομαι ανά διαστήματα

- να προσέξω λίγο περισσότερο τη μάνα μου

Happily.Motionless
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με τα γεγονοτα που θελω να πεταξω:
1) αυτους που φετος με μειωσαν, με στανχωρησαν, αυτους που εχουν το κακο και τον εγωισμο μεσα τους
2) το οτι δςν περασα εκει που ηθελα στις πανελληνιες, και το γεγονος οτι η αποσταση μοριων σχετικα με την σχολη που ηθελα στον πειραια και τα μορια ηταν οτι ειχα 11 μορια λιγοτερα,η μη εγκριση μεττεγραφης και ενστασης και τελος,
3) το μισος στον κοσμο οσον αφορα τν ομοφυλοφυλικη οργανωση lgbtq+
Με τα γεγονοτα που θελω μα κρατησω:
1) βρηκα εναν ανθρωπο που μς αγαπα, με σεβεται, εκει που νομξζα οτι δεν θα μπορεσω
2) εχω δυναμη να πολεμησω λιγο περισσοτερο την ηδη υπαρχουσα καταθλιψη
3) ρε σεις τουλαχιστον ενω ξαναδιαβαζω για να δωσω, δεν εχω σχολειο. No more absences for me batches!!!!!
Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Στην υγειά μας!
https://youtu.be/6olqsC9NVA8
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Σε γενικές γραμμές πέρασα μια χαρά δεν έχω παράπονο.
Aggelos95
Νεοφερμένο μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Καλή & φωτεινή χρονιά σε όλους.

*Νομίζω ότι "δουλεύω" με σεζόν, απο σεπτέμβρη δηλαδή.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Οι υπερβολικές ευχές δεν με συγκινουν. Όλα τα καλά και θετικά θα τα φέρουμε εμεις οι ιδιοι. Όχι το νέο έτος από μονο του!

Δε θα απαντήσω στις ερωτήσεις του θέματος, γιατί δεν έκανα ποτέ μου ανασκόπηση χρονιάς*. Θέλω απλά να σας ευχηθώ καλή χρονιά και ότι χάρηκα πολύ με τα κομφετί που με υποδέχτηκαν κάνοντας login!
*Νομίζω ότι "δουλεύω" με σεζόν, απο σεπτέμβρη δηλαδή.
Να ευχαριστήσουμε για αυτό τον καταπληκτικό μας admin Scandal!

Καλή χρονιά σε όλους!

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν το 2017 ήταν πολύ καλή χρονιά για εμένα, βασικά από τις καλύτερες. Μου έφερε αγάπη, πτυχίο σχολής, και μια καινούρια αρχή σε μια καινούρια πόλη με την λήξη του! Μου έφερε και άγχος, στεναχώριες, λύπη, κακοκαρδίσματα, καβγάδες, αλλά το ισοζύγιο είναι θετικό και τα αφήνω πίσω.

Το 2018 μπήκε φανταστικά με τον διορισμό μου.

Αλλά ξαναρωτήστε με μετά τις πρώτες 5 εφημερίες.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.