[2020] Best Friends Fear με τον Σάββα Πούμπουρα

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,814 μηνύματα.
Εγώ πάντως ΔΕΝ το βλέπω. Έχει ξανά κάνει σχετικές απόπειρες στο παρελθόν ο Πούμπουρας, αλλά και πάλι δεν τις έβλεπα. Πέραν του ότι δεν τα βρίσκω αστεία αυτά που γίνονται, αγχώνομαι κι εγώ να τα βλέπω / μου δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα. :P

Μου αρέσουν τα αστεία pranks / χαλαρού περιεχομένου και λύνομαι στα γέλια. Αλλά βίαιες καταστάσεις, όχι δεν μου αρέσουν και δεν μπορώ να γελάσω με την απελπισία του άλλου.

Τρώει και αρκετό κράξιμο στα σχόλια στο facebook.

Εσείς το βλέπετε; Πως σας φαίνεται σαν εκπομπή; :)
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,963 μηνύματα.
Είδα ένα τελείως αποσπασματικά και περαστικά.

Η άποψή μου γνωστή. Ανόητες εκπομπές για ανόητο κοινό.

Φιλελέ σανός για επιφανειακούς σαχλογκομενίτσους και αχαχούχες σαχλογκομενίτσες ναχουμεκατιναλέμενασπάσειοπάγοςπριντοσεξ.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
:confused: έχω δει τη πλάκα στην Κολλιδά στο YouTube αλλά φαίνεται να είναι στημένο.
 

Unseen skygge

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,218 μηνύματα.
Δεν είναι στημένο απλώς επειδή προφανώς κάποιοι από αυτούς που συμμετείχαν σε κάποια φάση της φάρσας κατάλαβαν τι παιζόταν για να μην χαθεί το υλικό το ξαναγύριζαν κανονικαυ
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top