dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.658 μηνύματα.

05-06-24

21:19
τα γατάκια δεν ενοχλούν κανέναν. είναι πολύ διακριτικά και χώνουν τα κακάκια τους στην άμμο.
να μην συμμετέχουν σε αυτό το μέτρο.
να μην συμμετέχουν σε αυτό το μέτρο.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

05-06-24

21:52
Όταν βρήκα την σκυλίτσα μου, από φιλοζωική, ήταν ήδη έγκυος και τα κουταβάκια δόθηκαν.. πλέον είναι μεγάλης ηλικίας και έχει και κάποια κιλάκια από την γέννα. Σοβαρά τώρα; Δεν είναι σε θέση να κάνει ολική νάρκωση.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.083 μηνύματα.

05-06-24

21:57
Τότε σου λέει δίνεις μόνο dna να καταχωρηθεί στο σύστημα.Όταν βρήκα την σκυλίτσα μου, από φιλοζωική, ήταν ήδη έγκυος και τα κουταβάκια δόθηκαν.. πλέον είναι μεγάλης ηλικίας και έχει και κάποια κιλάκια από την γέννα. Σοβαρά τώρα; Δεν είναι σε θέση να κάνει ολική νάρκωση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.125 μηνύματα.

05-06-24

21:59
Ποια κατοικιδια δεν μπορουν να στειρωθουν για λεγε να μαθω και εγω που ΙΔΕΑ ΔΕΝΕ ΧΩ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ;δεν μπορούν να στειρωθούν όλα τα κατοικίδια για λόγους υγείας.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η στείρωση δεν είναι επιλογή.
Επί του θέματος για τα στειρωμένα οι προϋποθέσεις είναι να είναι καταχωρημένα ηλεκτρονικά ή να διαθέτουν ευρωπαϊκό διαβατήριο.

Αν ενα κατοικιδιο εχει μια σπανια ασθενεια πχ καρδιακο προβλημα και δνε μπορει να ναρκωθει..ΕΙΝΑΙ ΕΞΗΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕς;
ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΧΤΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ/.
ΤΑ ΣΩΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΜΕς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΙΗΗΣΗ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ.
Δηλαδη ποσο νενατερνταλ γμτ οσοι ακομα δνε το κανουν;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΓΕΛΑΜΕ.Όταν βρήκα την σκυλίτσα μου, από φιλοζωική, ήταν ήδη έγκυος και τα κουταβάκια δόθηκαν.. πλέον είναι μεγάλης ηλικίας και έχει και κάποια κιλάκια από την γέννα. Σοβαρά τώρα; Δεν είναι σε θέση να κάνει ολική νάρκωση.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

05-06-24

22:00
Μη γελάς καθόλου, ο κτηνίατρος μας το είπε αγαπητή. Είναι μεγάλη πλέον!ΓΕΛΑΜΕ.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

05-06-24

22:02
Μπορείς να ηρεμήσεις κοπέλα μου για μια φορά;Ποια κατοικιδια δεν μπορουν να στειρωθουν για λεγε να μαθω και εγω που ΙΔΕΑ ΔΕΝΕ ΧΩ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ;
Αν ενα κατοικιδιο εχει μια σπανια ασθενεια πχ καρδιακο προβλημα και δνε μπορει να ναρκωθει..ΕΙΝΑΙ ΕΞΗΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕς;
ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΧΤΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ/.
ΤΑ ΣΩΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΜΕς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΙΗΗΣΗ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ.
Δηλαδη ποσο νενατερνταλ γμτ οσοι ακομα δνε το κανουν;
Τι παράνοια είναι αυτή που σε πιάνει; Έλεος κάπου.
Τα κατοικίδια και τα αδέσποτα πρέπει να στειρώνονται εγώ η ίδια έχω στειρώσει κι εγώ δεν ξέρω πόσα.
Όμως για λόγους υγείας κάποια δεν μπορούν κι αυτό θα το κρίνει ο κτηνίατρος σε κάθε περίπτωση.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

05-06-24

22:03
Αυτό ακριβώς! Εμείς θέλαμε να την κάνουμε πέρυσι και μας είπε ΟΧΙ. Είναι λίγο μεγάλη και έχει και κάποια κιλά..Όμως για λόγους υγείας κάποια δεν μπορούν κι αυτό θα το κρίνει ο κτηνίατρος σε κάθε περίπτωση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.125 μηνύματα.

05-06-24

22:05
Ηρεμοτατη ειμαι.Την μαλακια δεν μπορω.Ειναι δεδομενο οτι οσα ζωα δεν πρεπει να στειρωθουν δεν θα στειρωθουν.Το θεωρεις κανονα και το αναφερεις ή μηπως δεν το εχουν λαβει υποψην; η μηπως γενικα θελεις σε ολα τα μετρα αυτης της κυβερνησης να πετας την κοτσανα σου; Μαλλον αυτο.Μπορείς να ηρεμήσεις κοπέλα μου για μια φορά;
Τι παράνοια είναι αυτή που σε πιάνει; Έλεος κάπου.
Τα κατοικίδια και τα αδέσποτα πρέπει να στειρώνονται εγώ η ίδια έχω στειρώσει κι εγώ δεν ξέρω πόσα.
Όμως για λόγους υγείας κάποια δεν μπορούν κι αυτό θα το κρίνει ο κτηνίατρος σε κάθε περίπτωση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν σας ειπε οχι οχι θα ειναι,Αν λες ψευτιες εσυ το ξερεις.Αυτό ακριβώς! Εμείς θέλαμε να την κάνουμε πέρυσι και μας είπε ΟΧΙ. Είναι λίγο μεγάλη και έχει και κάποια κιλά..
Ο νομος ειναι για τα ζωα που μπορουν και πρεπει να στειρωθουν/.
Τα υπολοιπα ειναι μαλακειες ..ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΕς//.να εχουμε να λεμε.
amarelia
Περιβόητο μέλος

05-06-24

22:06
Ηρεμοτατη ειμαι.Την μαλακια δεν μπορω.Ειναι δεδομενο οτι οσα ζωα δεν πρεπει να στειρωθουν δεν θα στειρωθουν.Το θεωρεις κανονα και το αναφερεις ή μηπως δεν το εχουν λαβει υποψην; η μηπως γενικα θελεις σε ολα τα μετρα αυτης της κυβερνησης να πετας την κοτσανα σου; Μαλλον αυτο.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

05-06-24

22:07
Νομίζεις ότι έχω όρεξη να ανέχομαι την περίοδο και τα νεύρα της;Αν σας ειοε οχι οχι θα ειναι,Αν λες ψευτιες εσυ το ξερεις.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

05-06-24

22:07
Καθρεφτακι αγαπουλα.Δεν εχουν νοημα αυτα που λες.Απλα τα λες για να τα λες.

08-06-24

08:16
Και εγώ τον πήγα σε μεγάλη ηλικία και μετά την αναισθησία μου είπε ο κτηνίατρος χεστο. Αν βγάλει τιποτα προστάτη το βλέπεις τότε. Μετά βέβαια ίδια περίοδο, που πήγα σε άλλο κτηνίατρο μου έδωσαν φάρμακα για τη καρδιά του. Είχε θέμα δηλαδη..Αλλά με το θέμα στείρωση δεν ξανασχοληθηκα. Τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος οπότε δεν το βλέπω αν και τώρα με την αγωγή μπορεί να αντιδρούσε καλύτερα. Αλλα τωρα ο νους μου είναι να μη ταλαιπωρείται κιόλας, παρά να ζήσει παραπάνω.δεν μπορούν να στειρωθούν όλα τα κατοικίδια για λόγους υγείας.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η στείρωση δεν είναι επιλογή.
Επί του θέματος για τα στειρωμένα οι προϋποθέσεις είναι να είναι καταχωρημένα ηλεκτρονικά ή να διαθέτουν ευρωπαϊκό διαβατήριο.

08-06-24

09:43
Το σκυλί πρέπει να στειρωνεται νωρίς, ενός έτους είναι καλά. Για ποιο λόγο να μην το κάνει κάποιος;
amarelia
Περιβόητο μέλος

08-06-24

09:59
Γιατί δεν τα βρίσκουν όλοι τα σκυλιά τους ενός έτους, μερικοί τα βρίσκουν σε μεγαλύτερη ηλικία όπου μπορεί να έχουν θέματα υγείας που να μην επιτρέπουν την νάρκωση.Το σκυλί πρέπει να στειρωνεται νωρίς, ενός έτους είναι καλά. Για ποιο λόγο να μην το κάνει κάποιος;
Και για να μην ξεκινήσουν πάλι υστερίες όπως είπα και παραπάνω ο μοναδικός λόγος που δεν θα πρέπει να στειρώνεται κατοικίδιο είναι αν υπάρχει απαγορευτικό θέμα υγείας.
Στον γάτο της φίλης μου ο κτηνίατρος την έβαλε να υπογράψει πως αναλαμβάνει το ρίσκο της στείρωσης καθώς είχε καρδιακό πρόβλημα και τα ποσοστά ήταν 50-50 να μην ξυπνήσει ξανά.
Αυτή το πήρε, εγώ δεν θα το έπαιρνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.