[2026] Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε / νέο section για κατοικίδια MyPetz!

Δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως απο την ωρα που ξαναανοιξαμε..ποσταρω το μηνμα μου και νομιζω οτι δεν το ποσταρα..απο την ταχυτητα που το κανει...εχω και οπτικη ινα βεβαια..αλλα πριν αργουσε το σαιτ..τωρα δεν το βλεπεις απο το τρεξιμο οταν πατας απαντηση.Μονο σε εμενα ειναι αυτο; :hehe:

Εννοείς στα mail;

Για τα τοπικά alerts δεν ξέρω, αλλά το παρακολουθούμε, χτύπα μου πάλι αύριο :hmm:
Στο φόρουμ εννοεί, το παρατηρώ κι εγώ. Μου έρχονται πρώτα στο κινητό και μετά τις βλέπω στο forum xD

Δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως απο την ωρα που ξαναανοιξαμε..ποσταρω το μηνμα μου και νομιζω οτι δεν το ποσταρα..απο την ταχυτητα που το κανει...εχω και οπτικη ινα βεβαια..αλλα πριν αργουσε το σαιτ..τωρα δεν το βλεπεις απο το τρεξιμο οταν πατας απαντηση.Μονο σε εμενα ειναι αυτο; :hehe:
Και σε εμένα το κάνει αυτό, δημοσιεύεται κατευθείαν και ψάχνομαι

Αυτα τα κλάσματα του δευτερολέπτου που περιμέναμε πριν; Πάνε αυτά ούτε εγώ τα βλέπω..εξαφανιζολ το μήνυμα αμέσως ποσταρεται.

Αυτα τα κλάσματα του δευτερολέπτου που περιμέναμε πριν; Πάνε αυτά ούτε εγώ τα βλέπω..εξαφανιζολ το μήνυμα αμέσως ποσταρεται.
Παιδι μου αρχικα νομιζα οτι δεν πατησα την απαντηση λεμε...το εψαχνα το μηνυμα απο την ταχυτητα.. :hehe:

Το παρατήρησα κι εγώ, αλλά δεν το κάνει συνέχεια :hmm:

Τι εννοεις; Αναφερεσαι στο ποσο γρηγορα ποσταρουμε ναι; Ή σε κατι αλλο;
Ναι, δηλαδή γράφω το μήνυμα, πατάω "Αποστολή".
Άλλες φορές εξαφανίζεται ο editor ξαφνικά από την οθόνη μου και "ψάχνομαι", ενώ το μήνυμα έχει ήδη ποσταριστεί στο thread κι άλλες φορές έχει μια ομαλότητα και βλέπω με "κίνηση - ροή" το μήνυμα να ποστάρεται.

Αυτό δεν εννοείτε;

Ναι.Απλα γιατι σε προβληματιζει;Εγω υπεθεσα οτι τρεχει τοσο γρηγορα που το ποσταρω και απλα εχει ηδη ποσταριστει .

Ναι.Απλα γιατι σε προβληματιζει;Εγω υπεθεσα οτι τρεχει τοσο γρηγορα που το ποσταρω και απλα εχει ηδη ποσταριστει .
Νομίζω "παλιά" είχε μια αντιληπτική ομαλότητα.

Anyway, ίσως ανταποκρίνεται καλύτερα ο νέος server :hmm:

Known bug προς διόρθωση: όταν έχουν ταυτόχρονα alerts (κόκκινο αριθμό) και το καμπανάκι και η φατσούλα (reactions alerts), αν πατήσεις την καμπανούλα, μηδενίζεται - εξαφανίζεται και ο αριθμός της φατσούλας, παρότι δεν του έχεις κάνει click.

reactalerts1.png

Θα διορθωθεί asap.

Known bug προς διόρθωση: όταν έχουν ταυτόχρονα alerts (κόκκινο αριθμό) και το καμπανάκι και η φατσούλα (reactions alerts), αν πατήσεις την καμπανούλα, μηδενίζεται - εξαφανίζεται και ο αριθμός της φατσούλας, παρότι δεν του έχεις κάνει click.

reactalerts1.png

Θα διορθωθεί asap.
Δεν καταλαβα χριστο..αλλα σου εχω εμπιστοσυνη... :crazy:

Arghh ξέχασα να σας αναφέρω και τη νέα σελίδα Ρύθμισης στυλ.
Ειδικά όσοι είστε από υπολογιστή, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη!

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-14 230314.png

Πολλά συγχαρητήρια @Scandal!! 💪
Μια βασικη παρατηρηση, εχουν αλλαξει αρνητικα τα πολυμεσα. Πχ αν ανεβασω ενα mp4 βιντεο δεν εμφανιζεται στη ροη ως μερος του post, αλλα εμφανιζεται ως link με το ονομα του αρχειου και πρεπει ο χρηστης να το πατησει να το δει, το οποιο το βρισκω δυσχρηστο και δεν μου αρεσει. Παρομοια με τις φωτογραφιες, μπαινουν ως μικρα thumbnails παρολο που στην προεπισκοπηση ειναι στο κανονικο μεγεθος. Με αποτελεσμα παλι ο αναγνωστης να πρεπει ενεργα να πατησει πανω στην εικονα για να τη δει ολοκληρη. Ολα αυτα ειναι προβληματικα επειδη απαιτουν απο τον χρηστη που τα διαβαζει να κανει engage , κατι που πολλοι δεν κανουν με αποτελεσμα να χανεται το μισο content και το νοημα σε πχ καποιον που σκρολαρει γρηγορα ή θελει να δει εν ταχει πολλες σελιδες ροης δημοσιευσεων. Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κλικ ενα ενα στο καθε πολυμεσο για να το δω. Πριν πολυ πιο ευκολα απλως σκρολαρα και τα εβλεπα ολα μεσα στη ροη. Καταλαβες τι εννοω;

Πολλά συγχαρητήρια @Scandal!! 💪
Μια βασικη παρατηρηση, εχουν αλλαξει αρνητικα τα πολυμεσα. Πχ αν ανεβασω ενα mp4 βιντεο δεν εμφανιζεται στη ροη ως μερος του post, αλλα εμφανιζεται ως link με το ονομα του αρχειου και πρεπει ο χρηστης να το πατησει να το δει, το οποιο το βρισκω δυσχρηστο και δεν μου αρεσει. Παρομοια με τις φωτογραφιες, μπαινουν ως μικρα thumbnails παρολο που στην προεπισκοπηση ειναι στο κανονικο μεγεθος. Με αποτελεσμα παλι ο αναγνωστης να πρεπει ενεργα να πατησει πανω στην εικονα για να τη δει ολοκληρη. Ολα αυτα ειναι προβληματικα επειδη απαιτουν απο τον χρηστη που τα διαβαζει να κανει engage , κατι που πολλοι δεν κανουν με αποτελεσμα να χανεται το μισο content και το νοημα σε πχ καποιον που σκρολαρει γρηγορα ή θελει να δει εν ταχει πολλες σελιδες ροης δημοσιευσεων. Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κλικ ενα ενα στο καθε πολυμεσο για να το δω. Πριν πολυ πιο ευκολα απλως σκρολαρα και τα εβλεπα ολα μεσα στη ροη. Καταλαβες τι εννοω;
Η αλήθεια είναι ότι το είδα κι εγώ.
Πολύ πιθανόν κάποια νέα ρύθμιση προστέθηκε στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας.

Το ψάχνω να το φτιάξω να λειτουργεί όπως πριν ;)

Η αλήθεια είναι ότι το είδα κι εγώ.
Πολύ πιθανόν κάποια νέα ρύθμιση προστέθηκε στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας.

Το ψάχνω να το φτιάξω να λειτουργεί όπως πριν ;)
τελεια ευχαριστω!

τελεια ευχαριστω!
Fixed ;)

Σε αυτό το update έβαλα μια custom λειτουργία να μην δείχνει μέσα στα quotes τις εικόνες ως links (αν το θυμάτε κανείς πριν το σημερινό update) και έκανε interfere / bug στην εμφάνιση των attachments (εικόνων / βίντεο) στα posts.

Διορθώθηκε!

reactalerts1.png

Θα διορθωθεί asap.
Fixed κι αυτό!

Να δω πως θα φτιάξω το scrolling στα κινητά. :crazy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back