emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Τρόλλεϋ 11 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ - Ν.ΠΑΓΚΡΑΤΙ-Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ[/FONT]: https://www.oasa.gr/greek/routes/i_stops.asp?route_id=++11&rvariant_id=1&medium=1
Λεωφορείo [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]040[/FONT] ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ:
[/FONT]https://www.oasa.gr/greek/routes/i_stops.asp?route_id=+040&rvariant_id=1&medium=0&s_t=6
Ψάχνω για 24ωρα που περνούν από Ευαγγελισμό αλλά και γενικότερα 24ωρα.
Αν φτιάξουμε την πλήρη λίστα θα μας βοηθήσει πάρα πολύ! Άντε λοιπόν share your knowledge.
Opensource Bus Community

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

σόρρυ αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου... δεν έχω ιδέα!!! Κινούμαι συνεχώς με το τουτού μου και αποφεύγω ως ο διάολος την κατάρα το κέντρο..
(τις προάλες πήρα το μετρό και δεν ήξερα από που βγάζεις τα εισητήρια

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

- Χ92 ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ EXPRESS
- Χ93 ΣΤΑΘ. ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΗΦΙΣΟΥ - ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ EXPRESS
- Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ EXPRESS
- Χ96 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ EXPRESS
- Χ97 ΣΤΑΘ. ΔΑΦΝΗΣ - ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ EXPRESS
- Χ14 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΟΑΚΑ (Κηφισιά)
- 040 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ
- 11 ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ – Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου θύμισες τότε στους Ολυμπιακούς που λειτουργούσαν όλο το 24ωρο!Ωραίες εποχές!
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακριβώς αυτό το δρομολόγιο κάνει, το έχω πάρει

Καλή ερώτηση για τη Νέα Ελβετία

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Ακριβώς αυτό το δρομολόγιο κάνει, το έχω πάρειΤα σπάει
Καλή ερώτηση για τη Νέα Ελβετία![]()
Κοίταξα και στο χάρτη!Δεν υπάρχει τέτοια περιοχή???Μήπως βρισκεται σε κάποιο παράλληλο σύμπαν??
Αν δεν απαντήσει κανένας μια μέρα που δε θα χω τι να κάνω θα πάρω το τρόλευ να δω που πηγαίνει επιτέλους...
Και που ακριβώς κάνει στάσεις αυτό το 500 γιατί δεν έχω δει πουθενά ταμπελίτσα με το όνομά του??Υπάρχουν??Εν ολίγοις που το πετυχαίνεις??
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από diddle:Κοίταξα και στο χάρτη!Δεν υπάρχει τέτοια περιοχή???Μήπως βρισκεται σε κάποιο παράλληλο σύμπαν??
Αν δεν απαντήσει κανένας μια μέρα που δε θα χω τι να κάνω θα πάρω το τρόλευ να δω που πηγαίνει επιτέλους...
Και που ακριβώς κάνει στάσεις αυτό το 500 γιατί δεν έχω δει πουθενά ταμπελίτσα με το όνομά του??Υπάρχουν??Εν ολίγοις που το πετυχαίνεις??
Ένα - ένα τα ερωτήματα βρε κοπελιά ζαλίστηκα

Υπάρχει περιοχή Νέα Ελβετία και βρίσκεται πάνω απο το Παγκράτι στα σύνορα με Βύρωνα,οπότε μην ξεγελαστείς απο το όνομα και πάρεις το λεωφορείο δεν είναι όπως την φαντάζεσαι

Τώρα για το 500 μια επίσκεψη στο σαιτ του οασα θα σε βοηθήσει(λινκ δίνει ο em στο αρχικό μνμ)

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.