Aγορά Αυτοκινήτου

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.361 μηνύματα.
Το C2 έχουμε κι είμαστε ευχαριστημενοι γενικότερα. Προς το C3 προσανατολιζομαστε είναι η αλήθεια.

το έχω οδηγήσει το C2. με το ζόρι χωράω. είναι πολύ μικρό και σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγάς καρτ.

το C3 είναι μια χαρά και για πόλη και για εκδρομές. έχει και αρκετούς χώρους.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.322 μηνύματα.
Είμαστε σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Μεταχειρισμένο εννοείται μέχρι 3000 χιλιάρικα. Αυτό που είχαμε έγινε κωλος μπροστά γιατί μας ήρθε αγριογούρουνο τις προάλλες (συνηθισμένο φαινόμενο εδώ) και για να το φτιάξουμε δεν αξίζει.
Πάλι σε Citroën λέμε να κινηθούμε το ψάχνουμε γενικά.

Γιατί δεν βλέπετε για Peugeot που είναι πιο αξιόπιστα από τα Citroen? Μπορεί να είναι ίδια εταιρεία, όμως τα Peugeot βλέπω ότι είναι καλύτερα σε αξιοπιστία σε σχέση με τα Citroen.​

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.443 μηνύματα.

Γιατί δεν βλέπετε για Peugeot που είναι πιο αξιόπιστα από τα Citroen? Μπορεί να είναι ίδια εταιρεία, όμως τα Peugeot βλέπω ότι είναι καλύτερα σε αξιοπιστία σε σχέση με τα Citroen.​
Είμαστε ανοικτοί γενικά Φώτη κοιτάμε τα πάντα! Απλά θέλουμε οπωσδήποτε ένα μοντέλο που να είναι και αρκετά συνηθισμένο ώστε να βρίσκουμε εύκολα ανταλλακτικά σε περίπτωση που χαλάσει κάτι. Για καινούριο δεν μας παίρνει ακόμη θα πρέπει να περιμένει κάμποσα χρόνια ακόμη. Θα πάμε λογικά από βδομάδα σε κάποιο μαγαζί που πουλάει μεταχειρισμένα μαζί με τον πεθερό μου που λόγω επαγγέλματος έχει γνώσεις στα αυτοκίνητα. Κάτι θα βρεθεί, που θα πάει; Να δέχονται μόνο με δόσεις γιατί τώρα ναι μεν τα'χω να τα δώσω αλλά προτιμώ για ασφάλεια να το ξοφλήσω σε 3-4 μήνες ξερωγω.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.334 μηνύματα.
τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα είναι του 96-00 κάποια πχ bmw της εποχής ή κάποια toyota corolla ή κάποιο ford focus.

Σε πιο σύγχρονα ford fiesta.

για πόλης και οικονομικό είναι το fiat Seicento ή ένα παλιό ford ka

τα αυτοκίνητα μετά το 2002-2005 kκαι μετά (αυτά τα c3 εχουν παραπάνω ηλεκτρονικά και έχουν γεράσει και ότι και να πάρεις θα χαλάσει .... αν δεν εχει φτιαχτεί πριν ενω αυτά που λεω εχουν κατασκευαστεί να μην χαλάνε.

Εγώ θα έπαιρνα μια bmw του 98

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.322 μηνύματα.
Είμαστε ανοικτοί γενικά Φώτη κοιτάμε τα πάντα! Απλά θέλουμε οπωσδήποτε ένα μοντέλο που να είναι και αρκετά συνηθισμένο ώστε να βρίσκουμε εύκολα ανταλλακτικά σε περίπτωση που χαλάσει κάτι. Για καινούριο δεν μας παίρνει ακόμη θα πρέπει να περιμένει κάμποσα χρόνια ακόμη. Θα πάμε λογικά από βδομάδα σε κάποιο μαγαζί που πουλάει μεταχειρισμένα μαζί με τον πεθερό μου που λόγω επαγγέλματος έχει γνώσεις στα αυτοκίνητα. Κάτι θα βρεθεί, που θα πάει; Να δέχονται μόνο με δόσεις γιατί τώρα ναι μεν τα'χω να τα δώσω αλλά προτιμώ για ασφάλεια να το ξοφλήσω σε 3-4 μήνες ξερωγω.

Αν θέλετε συνηθισμένα μοντέλα τότε κοιτάξτε για Peugeot 208, Peugeot 308, Renault Clio. Είναι διαχρονικά τα best selling αυτοκίνητα στη Γαλλία και έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα στο να βρείτε ανταλλακτικά ενώ και το service θα σας βγαίνει πιο φθηνό.

Δεν ξέρω βέβαια από θέμα αξιοπιστίας τι παίζει με αυτά τα αυτοκίνητα. Ο Παππούς μου είχε Citroen και πραγματικά ήταν στα συνεργεία συνέχεια λόγω προβλημάτων που έβγαζε, ενώ και σε διάφορα forums διαβάζω ότι τα Γαλλικά αυτοκίνητα έχουν σοβαρά θέματα. Δεν ξέρω αν μπορείτε οικονομικά να κοιτάξετε και προς Ιαπωνία μεριά (Toyota Yaris) ή σε Αμερικανικό (Ford Fiesta) όπου είναι δημοφιλή μοντέλα και με μεγαλύτερη αξιοπιστία. Βέβαια εξαρτάται και το budget που έχετε βάλει, δεν ξέρω πόσο στοιχίζουν μεταχειρισμένα τα αυτοκίνητα αυτά.​

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.091 μηνύματα.
Είμαστε σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Μεταχειρισμένο εννοείται μέχρι 3000 χιλιάρικα. Αυτό που είχαμε έγινε κωλος μπροστά γιατί μας ήρθε αγριογούρουνο τις προάλλες (συνηθισμένο φαινόμενο εδώ) και για να το φτιάξουμε δεν αξίζει.
Πάλι σε Citroën λέμε να κινηθούμε το ψάχνουμε γενικά.
Μην απορρίπτεις τον ενδεχόμενο να φτιάξεις αυτό που έχεις ήδη. Με 3000 δεν παίρνεις κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις ήδη. Αντίθετα με 3000 μπορείς να επισκευάσεις αυτό που έχεις ήδη και να αντέξει αλλά τόσα χρόνια.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια