Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

02-05-08

00:33
Εδώ θα ανεβάζουμε τα αγαπημένα μας abandonware games, παιχνίδια δηλαδή που έχουν λήξει τα δικαιώματα τους και πλέον είναι free.
Ξεκινάω με το αγαπημένο μου ever σετ παιχνιδιών, ένα Microsoft entairtainment pack για Windows 3.1.
Personal favorites: Chip's Challenge (μια φορά είχα φάει και τις 15 μέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών για να το τερματίσω!), Pipe dream, Rodent's revenge.
Ξεκινάω με το αγαπημένο μου ever σετ παιχνιδιών, ένα Microsoft entairtainment pack για Windows 3.1.
Personal favorites: Chip's Challenge (μια φορά είχα φάει και τις 15 μέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών για να το τερματίσω!), Pipe dream, Rodent's revenge.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα

02-05-08

00:58
Και συνεχίζω.
zelda και άλλο ενα που δεν ξερω ποσοι το ειχαν προσεξει τοτε : Lord of the rings 2 : Two towers.

zelda και άλλο ενα που δεν ξερω ποσοι το ειχαν προσεξει τοτε : Lord of the rings 2 : Two towers.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-05-08

01:00
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

15-11-08

20:11
Personal favorites: Chip's Challenge (μια φορά είχα φάει και τις 15 μέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών για να το τερματίσω!)
Μoλις με γύρισες 10 χρόνια πίσω! Για πείτε κι άλλα βρε παιδιά. Πώς μπορούμε να σιγουρευτούμε ότι ένα game είναι abandonware;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

15-11-08

20:34
Πώς μπορούμε να σιγουρευτούμε ότι ένα game είναι abandonware;![]()
Ε άμα έχει σταματήσει να πωλείται και να υπάρχει το οποιοδήποτε support γι αυτό, θεωρείται abandonware.Eίναι αυτό που λέει η Λία στο πρώτο ποστ.Εχουν λήξει τα δικαιώματα του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

15-11-08

22:07
Lords of the realm 2
https://free-game-downloads.mosw.com...egy_games/games_j_l/lords_of_the_realm_2.html
και το expansion του, Lords of the Realm 2 - Siege pack (στο τέλος της σελίδας έχει λίνκι)
Θα λιώσετε, όπως έλιωσα κι εγώ μικρός!
https://free-game-downloads.mosw.com...egy_games/games_j_l/lords_of_the_realm_2.html
και το expansion του, Lords of the Realm 2 - Siege pack (στο τέλος της σελίδας έχει λίνκι)
Θα λιώσετε, όπως έλιωσα κι εγώ μικρός!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...