michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις λειτουργίες του photoshop online που προτοπωρεί στο online managing and editing και στη μεταφορά της σουίτας της adobe σε online μορφή. Enjoy. Έτσι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και οι linuxάδες πριν το Wine 1.0

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mad cow
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος

polpot1989
Νεοφερμένο μέλος

εγώ έχω το cs3, μήπως ξέρει κανείς κανένα tutorial που να κυκλοφορεί για να μάθω κάποια βασικά πράγματα ή να μου γράψει 2 πραγματάκια? δεν ξέρω τπτ!
Κυρίως θέλω να μάθω να φτιάχνω αφίσες.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

"Δεν ξερω ελληνικα, εχει κανεις καμια καλη γραμματικη γιατι θελω να παραδιδω ιδιαιτερα ως φιλολογος;"
Μπαστα ρε ανθρωπε, ενα ενα. Ξεκινα να διαβαζεις σιγα σιγα κι αμα σου κατσει κι εχεις ταλεντο φτιαξε και αφισες και καταχωρησεις κι ο,τι γουσταρς.
Στο θεμα, ψαξε στο ιντερνετ, θα βρεις απειρα τουτοριαλς. Αυτο που ψαχνεις-καποιον να σου μαθει ιντερνετικα πως θα γινεις γραφιστας, πολυ δυσκολο να βρεθει. Κι εχε στο πισω μερος του μυαλου σου οτι θα χρειαστεις και το illustrator. Διζ
Guest 990498
Επισκέπτης

γεια σας!!!
εχω τα Adobe Photoshop 7.0 k Adobe Image Maker 7.0 αλλα δεν ξερω να τα χρησιμοποιω
μ ενδιαφερει κυριως η βελτιωση φωτογραφιων
εχετε καμμια ιδεα, πως θα μαθω τις βασικες λειτουργίες?
Kλικ.
Και γενικά, google it!

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

btw είδα σε ένα forum την ύπαρξη του cs4 beta αλλά επιφυλάσσομαι να το δοκιμάσω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Santa Clara (CA) – GPU acceleration is one of the most significant trends in today hardware industry, opening the doors to an entirely class of software running desktop. What will be possible is fascinating to see on a monitor, nut it is not tangible, if you just hear about it. It appears that the next Photoshop will be one of the first mainstream applications that will tap into the GPU for a speed up. And, at least from what we have seen during a first demonstration, the progress is simply stunning.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metal_roy
Νεοφερμένο μέλος

Το video αναφέρεται σε βασικές τεχνικές αφαίρεσης των ατελειών του προσώπου, αλλαγής χρώματος των ματιών, αλλαγής χρώματος των μαλλιών καθώς και άλλων τεχνικών που χρησιμοποιούνται στα φωτομοντάζ. Τα αποτελέσματα με την χρήση των παραπάνω τεχνικών είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.
Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε αν βελτιώσετε παλιές φωτογραφίες που δεν σας άρεσαν και να τις χρησιμοποιήσετε στο facebook ή σε άλλα communities :p
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Video Tutorials μπορείτε να βρείτε εδώ :
IceFlow TutCast - Photoshop
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη ρωτάς για να μη σου πουν ψέματα.
Εννοείς ναπω ότι δεν το έχω αγοράσει ενώ το έχω αγοράσει;

mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος

btw κανεναν wannabe illustrator/γραφιστα/εικονογραφο εχουμε;;;

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Photoshop rocks our socks
btw κανεναν wannabe llustrator/γραφιστα/εικονογραφο εχουμε;;;η μονη μου ειμαι;;;
Εγώ εγώ εγώ, Γραφίστας!

mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Βακαλα, ΑΚΤΟ και ετσι, η δημοσιο ΤΕΙ;
ΤΕΙ και αν περάσω πληροφορική θα πάω ΑΚΤΟ
metal_roy
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.