Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πχ έχεις μια μπάλα μέσα σε ενα τετράγωνο. Η στην πάνω πλευρά θα μου την κολλήσει, ή στην κάτω. Στη μέση δε με αφήνει... Και θα τα σπάσω όλα! Δουλειά δεν είχα, και δουλειά βρήκα με το Φωτοκατάστημα!

Επίσης: Εδω θα λέμε (λεω δηλαδή και θα μου λύνετε) όλες τις απορίες σχετικά με αυτό το ρημάδι το πρόγραμμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ψάξε στα μενού και θα βρεις τσεκαρισμένο ένα Snap. Ξετσεκάρισε το. Τώρα που είναι δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω στο view και γενικά σε κάποιο απο τα δεξιά μενού, πάντως δεν θα σου πάρει και πολλή ώρα να το βρεις (μην με κάνεις τώρα να το ανοίγω και κάνει εκατό ώρες).
edit: Και μην ξαναβρίσεις κάποιο πρόγραμμα απο τη σουίτα της Adobe (

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

EDIT: α..σορρυ δεν ειδα την απάντηση της Michelle. Πάντως είναι στο View.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πρέπει να ναι αρκετά μικρή η εικόνα σου ε;
Ψάξε στα μενού και θα βρεις τσεκαρισμένο ένα Snap. Ξετσεκάρισε το. Τώρα που είναι δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω στο view και γενικά σε κάποιο απο τα δεξιά μενού, πάντως δεν θα σου πάρει και πολλή ώρα να το βρεις (μην με κάνεις τώρα να το ανοίγω και κάνει εκατό ώρες).
Θα το ψάξω εγω

Παω να φαω και θα σου πω μετά αν πέτυχε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edit: Ισιλιέλι, να να να κακό Ισιλιέλι!

Edit 2: Εσείς πως μάθατε αναλυτικά το Photoshop ώστε να γνωρίζετε πως πρέπει να χειριστείτε και το παραμικρό; Εμπειρία ή διάβασμα κάποιου βιβλίου;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Παω να φαω το παστίτσιο μου (ναι ναι μισό ταψί βραδιάτικα) και επιστρέφω!

Subject to change
e-steki.gr Founder

ΠΟΤΕ δεν μπορείς να μάθεις 100% ένα τέτοιο πρόγραμμα!Αρχική Δημοσίευση από Valder:Edit 2: Εσείς πως μάθατε αναλυτικά το Photoshop ώστε να γνωρίζετε πως πρέπει να χειριστείτε και το παραμικρό; Εμπειρία ή διάβασμα κάποιου βιβλίου;
Μπορείς απλά να μάθεις να κάνεις εύκολα αυτό που θες.
Και με βιβλίο λίγο δύσκολο το βλέπω. Προσωπικά με εμπειρία και αρκετά tutorials (βοηθάνε πολύ οφείλω να ομολογήσω!)
Προσωπικά βιβλίο με βοηθάει μόνο σε γλώσσες προγραμματισμού. Για πρόγραμμα ποτέ.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ιιου εγω προσπαθησα να διαβασω απο το βιβλιο του dreamweaver ... αλλα αυτο σε μπερδευει περισσοτερο. Δλδ εξηγει τα παντα με βασει το προγραμμα ... ασε που ολα οσα λεει μπορεις να τα μαθεις και απο καποια εισαγωγη της htmlΑρχική Δημοσίευση από Valder:Expy πλάκα στην πλάκα τα περισσότερα προγράμματα έτσι λογικά πρέπει να μαθαίνονται. Και για το Dreamweaver είχα πάρει βιβλίο και κάθεται!

edit: θα συμφωνησω οτι τα tutorial βοηθανε ... ειδικα για καποιον που ξερει τα βασικα ... του μαθαινουν ακριβως αυτο που χρειαζετε χωρις να το γεμιζουν με αχριστα που συνηθως τον μπερδευουν
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Εγω παντως εμαθα τα βασικα του photoshop μεσα απο τα βιβλια σειρα γνωστου περιοδικου.
Βρε, έχετε παρεξηγήσει την έννοια της διαφήμισης. Δεν είμαστε υπερβολικοί! Αν έλεγες "του RAM" ουδεν πρόβλημα. Το πρόβλημα θα ήταν αν έλεγες "του RAM, το οποίο είναι φοβερό περιοδικό, έχει τα πάντα και αυτό το μήνα σε περιορισμένα αντίτυπα με το Χ δώρο! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!"

Lol... Ακόμα τα έχω και κάθονται στο ράφι. Photoshop αν δεν παίξεις μόνος σου, δε μαθαίνεις.Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Εγω παντως εμαθα τα βασικα του photoshop μεσα απο τα βιβλια σειρα γνωστου περιοδικου. Και μεσα απο τα tutorial που ειχε το dvd, καθως και απο μηνιαια παραδειγματα επεξεργασιας φωτογραφιας που ειχε αλλο ενθετοΤρεις μηνες μου πηρε, γιατι εψαχνα και στοι internet tutorial.Το ζορι μου ηταν να καταλαβω τα Layer και τα Channel(αυτα ακομη δεν τα καταλαβα
) Ποτε δεν θα φαναταζονουν οτι με το liquify μπορεις να κανεις φλογες....
Πάντως, κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τα channels,παρόλο που ασχολούμαι αρκετά με το ρημάδι

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμενα με βοηθησαν αρκεταΑρχική Δημοσίευση από slem:Lol... Ακόμα τα έχω και κάθονται στο ράφι. Photoshop αν δεν παίξεις μόνος σου, δε μαθαίνεις.
Πάντως, κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τα channels,παρόλο που ασχολούμαι αρκετά με το ρημάδι![]()

Fire απο το liquify...Flaming guitar
Isiliel
Επιφανές μέλος

Red Eye Correction:Διόρθωση κόκκινων ματιών
- Ανοίγουμε μια φωτογραφία στην οποία το πρόσωπο έχει κόκκινα μάτια.
- Κάνουμε copy το backround σαν layer
- Πηγαίνουμε στο Channel's Tab
- Επιλέγουμε το Green Channel και το κάνουμε paste στο Red Channel
- Έπειτα πηγαίνουμε από το menu bar: Select Layer>Add Layer Mask>Hide All
- Με επιλεγμένο το copy layer (του βήματος 2) χρησιμοποιούμε λευκό για να "βάψουμε" πάνω στα μάτια.
Ta-Daaaa!!!!!
Για βοήθεια, PM me!
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω επειδη ακομη δεν τα παω καλα με τα "καναλια" απλως με το βουρτσακι τα κανω τα ματια και την επιλογη "colour" ωστε να πετυχαινω σωστες αποχρωσεις και οχι ενα ενιαιο χρωμα για φυσικα αποτελεσματα. μπακαλιστικη δουλεια απο ερασιτεχνη δηλαδη αλλα με καλο χεριΑρχική Δημοσίευση από Isiliel:Μια καλή χρήση των channels:
Red Eye Correction:Διόρθωση κόκκινων ματιών
- Ανοίγουμε μια φωτογραφία στην οποία το πρόσωπο έχει κόκκινα μάτια.
- Κάνουμε copy το backround σαν layer
- Πηγαίνουμε στο Channel's Tab
- Επιλέγουμε το Green Channel και το κάνουμε paste στο Red Channel
- Έπειτα πηγαίνουμε από το menu bar: Select Layer>Add Layer Mask>Hide All
- Με επιλεγμένο το copy layer (του βήματος 2) χρησιμοποιούμε λευκό για να "βάψουμε" πάνω στα μάτια.
Ta-Daaaa!!!!!
Για βοήθεια, PM me!

ΥΓ Ετσι μπορω να κανω οτι χρωμα θελω τα ματια :Ρ
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:ΠΟΤΕ δεν μπορείς να μάθεις 100% ένα τέτοιο πρόγραμμα!
Μπορείς απλά να μάθεις να κάνεις εύκολα αυτό που θες.
Και με βιβλίο λίγο δύσκολο το βλέπω. Προσωπικά με εμπειρία και αρκετά tutorials (βοηθάνε πολύ οφείλω να ομολογήσω!)
Προσωπικά βιβλίο με βοηθάει μόνο σε γλώσσες προγραμματισμού. Για πρόγραμμα ποτέ.
τι ειναι tutorials?

Giovanna
Επιφανές μέλος

και ναι, τα βασικα που λεγαμε περιοριζονται τοσο πολυ, που ακομα δε ξερω πρακτικα τι ειναι layers.
μαλλον το χρειαζομαι το βιβλιοtutorial whatever, hm?
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σου Giovanna!Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:τι ειναι tutorials?![]()
![]()
![]()

Αυτη η σελιδα εχει μερικα καλα https://www.absolutecross.com/tutorials/photoshop/
https://www.planetphotoshop.com/tutorials.html
https://www.photoshoproadmap.com/Photoshop-tutorials
Ειναι βηματα για να κανεις σωστη χρηση των εργαλειων και να ξετιληξεις τις καλλιτεχνικες σου ανησυχιες

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Γεια σου Giovanna!![]()
Αυτη η σελιδα εχει μερικα καλα https://www.absolutecross.com/tutorials/photoshop/
https://www.planetphotoshop.com/tutorials.html
https://www.photoshoproadmap.com/Photoshop-tutorials
Ειναι βηματα για να κανεις σωστη χρηση των εργαλειων και να ξετιληξεις τις καλλιτεχνικες σου ανησυχιες![]()
ευχαριστω πουλι μου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.