Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Noisette έγραψε: #41 27-12-08 15:40 παλι καλα που ειστε και εσεις εδω....δεν μ'αρεσουν ολα αυτα αλλα ηθελα να μαθω τι ειναι τι...γιατι ακουω καποιους να μιλανε για αυτα και δεν καταλαβαινα τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:55 Ο Lorien έγραψε: #42 28-12-08 02:55 Για να μη σου αρεσουν ομως και να εισαι σιγουρη οτι οντως δε σου αρεσουν, καλό ειναι πρωτα να μαθεις τι ειναι, να τα καταλαβεις, να δεις και 5-6 , ωστε να εχεις πιο πληρη αποψη Οτι αποριες εχεις παντως εδω ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:08 Η Noisette έγραψε: #43 28-12-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Για να μη σου αρεσουν ομως και να εισαι σιγουρη οτι οντως δε σου αρεσουν, καλό ειναι πρωτα να μαθεις τι ειναι, να τα καταλαβεις, να δεις και 5-6 , ωστε να εχεις πιο πληρη αποψη Οτι αποριες εχεις παντως εδω ειμαστε Click για ανάπτυξη... ναι εχεις απολυτο δικιο σε αυτο....και πραγματικα θέλω να μάθω τι ειναι...απλά ίσως υποσηνειδητα να τα εχω απορριψει λόγω του οτι όλοι μιλούν για αυτα... βασικά όταν ήμουν μικρη εβλεπα ενα γιαπωνεζικο...και δεν θυμαμαι πως το λεγανε...θυμαμαι μονο οτι ο τυπακος ετρωγε χιλιάααδες πιάτα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:59 Ο wagneriandandy: #44 28-12-08 03:59 Τον kabamaru λες, σταθερη αξια με τις μακαροναδες Να προτεινω καποια ανιμε (σειρες) που είδα προσφατα: Ergo Proxy Monster Neon Genesis Evangelion Και τα τρια αριστουργηματα... Παντως Μαρω δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις κατι που να ταιριαζει στα γουστα σου καθως το γιαπωνεζικο animation aka anime εχει απιστευτα μεγαλη ποικιλια θεματων με τα οποια ασχολειται. Απο χαζοχαρουμενα μεχρι βαθια φιλοσοφικου και ψυχολογικου περιεχομενου οπως αυτα που προτεινα σ' αυτο το ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:00 Ο Lorien έγραψε: #45 28-12-08 04:00 Μη το κάνεις απο αντιδραση. Συνηθως οταν ολοι μιλανε καλα για κατι, κατι θα του βρισκουν Αυτο που εβλεπες μικρή ήταν το Igano Kabamaru . Δες μικρη περιγραφη εδω και στα ελληνικά εδω (συμπτωματικά αυτο δε το ειδα ποτέ αν και διασημο στην ελλαδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Noisette έγραψε: #46 28-12-08 13:59 ναι λογικά αυτόν λέω γιατί κάτι μου λέει το όνομα... αυτό το anime μου άρεσε πραγματικά...τότε...τώρα δεν ξέρω...θα δείξει... και όλα αυτά που μπορώ να τα δω?στο youtube? Απάντηση στον Lorien: Δεν θα διαφωνήσω...κάποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τα anime, απλά κάποιοι μπορει να ασχολούνται έτσι απλά λόγω μόδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:02 Ο Lorien έγραψε: #47 28-12-08 22:02 Ε αυτους που το κανουν λογω μοδας, αστους. (αν και δεν εχω συναντησει καποιον, ολο ατομα που πραγματικα τους αρεσουν εχω συναντω). Μπορεις να βρεις anime στο ίντερνετ και youtube και με ολους τους αλλους τροπους που υπαρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Noisette έγραψε: #48 29-12-08 00:44 οκ...θα δω κανένα και αμα εχω καμια απορια...αν ειναι θα στειλω... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:27 Ο Lorien έγραψε: #49 29-12-08 03:27 Επειδη μπορει να τα παρεις και με στραβο ματι αν δεις κατι που δε σου ταιριαζει λογω ενδιαφεροντων, σκεψου τι γενικα σου αρεσει (σαν ειδος) και σιγουρα υπαρχει αντιστοιχη σειρα σε άνιμε (άλλες καλες άλλες κακες). Προτεινω πχ οποιαδηποτε απο τη λιστα που εχα βαλει πιο πριν, αλλά αναλογα με το ειδος που αρεσει στον καθενα, καποιες δεν ειναι για ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Noisette έγραψε: #50 29-12-08 15:54 κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παλι καλα που ειστε και εσεις εδω....δεν μ'αρεσουν ολα αυτα αλλα ηθελα να μαθω τι ειναι τι...γιατι ακουω καποιους να μιλανε για αυτα και δεν καταλαβαινα τιποτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:55 Ο Lorien έγραψε: #42 28-12-08 02:55 Για να μη σου αρεσουν ομως και να εισαι σιγουρη οτι οντως δε σου αρεσουν, καλό ειναι πρωτα να μαθεις τι ειναι, να τα καταλαβεις, να δεις και 5-6 , ωστε να εχεις πιο πληρη αποψη Οτι αποριες εχεις παντως εδω ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:08 Η Noisette έγραψε: #43 28-12-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Για να μη σου αρεσουν ομως και να εισαι σιγουρη οτι οντως δε σου αρεσουν, καλό ειναι πρωτα να μαθεις τι ειναι, να τα καταλαβεις, να δεις και 5-6 , ωστε να εχεις πιο πληρη αποψη Οτι αποριες εχεις παντως εδω ειμαστε Click για ανάπτυξη... ναι εχεις απολυτο δικιο σε αυτο....και πραγματικα θέλω να μάθω τι ειναι...απλά ίσως υποσηνειδητα να τα εχω απορριψει λόγω του οτι όλοι μιλούν για αυτα... βασικά όταν ήμουν μικρη εβλεπα ενα γιαπωνεζικο...και δεν θυμαμαι πως το λεγανε...θυμαμαι μονο οτι ο τυπακος ετρωγε χιλιάααδες πιάτα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:59 Ο wagneriandandy: #44 28-12-08 03:59 Τον kabamaru λες, σταθερη αξια με τις μακαροναδες Να προτεινω καποια ανιμε (σειρες) που είδα προσφατα: Ergo Proxy Monster Neon Genesis Evangelion Και τα τρια αριστουργηματα... Παντως Μαρω δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις κατι που να ταιριαζει στα γουστα σου καθως το γιαπωνεζικο animation aka anime εχει απιστευτα μεγαλη ποικιλια θεματων με τα οποια ασχολειται. Απο χαζοχαρουμενα μεχρι βαθια φιλοσοφικου και ψυχολογικου περιεχομενου οπως αυτα που προτεινα σ' αυτο το ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:00 Ο Lorien έγραψε: #45 28-12-08 04:00 Μη το κάνεις απο αντιδραση. Συνηθως οταν ολοι μιλανε καλα για κατι, κατι θα του βρισκουν Αυτο που εβλεπες μικρή ήταν το Igano Kabamaru . Δες μικρη περιγραφη εδω και στα ελληνικά εδω (συμπτωματικά αυτο δε το ειδα ποτέ αν και διασημο στην ελλαδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Noisette έγραψε: #46 28-12-08 13:59 ναι λογικά αυτόν λέω γιατί κάτι μου λέει το όνομα... αυτό το anime μου άρεσε πραγματικά...τότε...τώρα δεν ξέρω...θα δείξει... και όλα αυτά που μπορώ να τα δω?στο youtube? Απάντηση στον Lorien: Δεν θα διαφωνήσω...κάποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τα anime, απλά κάποιοι μπορει να ασχολούνται έτσι απλά λόγω μόδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:02 Ο Lorien έγραψε: #47 28-12-08 22:02 Ε αυτους που το κανουν λογω μοδας, αστους. (αν και δεν εχω συναντησει καποιον, ολο ατομα που πραγματικα τους αρεσουν εχω συναντω). Μπορεις να βρεις anime στο ίντερνετ και youtube και με ολους τους αλλους τροπους που υπαρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Noisette έγραψε: #48 29-12-08 00:44 οκ...θα δω κανένα και αμα εχω καμια απορια...αν ειναι θα στειλω... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:27 Ο Lorien έγραψε: #49 29-12-08 03:27 Επειδη μπορει να τα παρεις και με στραβο ματι αν δεις κατι που δε σου ταιριαζει λογω ενδιαφεροντων, σκεψου τι γενικα σου αρεσει (σαν ειδος) και σιγουρα υπαρχει αντιστοιχη σειρα σε άνιμε (άλλες καλες άλλες κακες). Προτεινω πχ οποιαδηποτε απο τη λιστα που εχα βαλει πιο πριν, αλλά αναλογα με το ειδος που αρεσει στον καθενα, καποιες δεν ειναι για ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Noisette έγραψε: #50 29-12-08 15:54 κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να μη σου αρεσουν ομως και να εισαι σιγουρη οτι οντως δε σου αρεσουν, καλό ειναι πρωτα να μαθεις τι ειναι, να τα καταλαβεις, να δεις και 5-6 , ωστε να εχεις πιο πληρη αποψη Οτι αποριες εχεις παντως εδω ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:08 Η Noisette έγραψε: #43 28-12-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Για να μη σου αρεσουν ομως και να εισαι σιγουρη οτι οντως δε σου αρεσουν, καλό ειναι πρωτα να μαθεις τι ειναι, να τα καταλαβεις, να δεις και 5-6 , ωστε να εχεις πιο πληρη αποψη Οτι αποριες εχεις παντως εδω ειμαστε Click για ανάπτυξη... ναι εχεις απολυτο δικιο σε αυτο....και πραγματικα θέλω να μάθω τι ειναι...απλά ίσως υποσηνειδητα να τα εχω απορριψει λόγω του οτι όλοι μιλούν για αυτα... βασικά όταν ήμουν μικρη εβλεπα ενα γιαπωνεζικο...και δεν θυμαμαι πως το λεγανε...θυμαμαι μονο οτι ο τυπακος ετρωγε χιλιάααδες πιάτα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:59 Ο wagneriandandy: #44 28-12-08 03:59 Τον kabamaru λες, σταθερη αξια με τις μακαροναδες Να προτεινω καποια ανιμε (σειρες) που είδα προσφατα: Ergo Proxy Monster Neon Genesis Evangelion Και τα τρια αριστουργηματα... Παντως Μαρω δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις κατι που να ταιριαζει στα γουστα σου καθως το γιαπωνεζικο animation aka anime εχει απιστευτα μεγαλη ποικιλια θεματων με τα οποια ασχολειται. Απο χαζοχαρουμενα μεχρι βαθια φιλοσοφικου και ψυχολογικου περιεχομενου οπως αυτα που προτεινα σ' αυτο το ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:00 Ο Lorien έγραψε: #45 28-12-08 04:00 Μη το κάνεις απο αντιδραση. Συνηθως οταν ολοι μιλανε καλα για κατι, κατι θα του βρισκουν Αυτο που εβλεπες μικρή ήταν το Igano Kabamaru . Δες μικρη περιγραφη εδω και στα ελληνικά εδω (συμπτωματικά αυτο δε το ειδα ποτέ αν και διασημο στην ελλαδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Noisette έγραψε: #46 28-12-08 13:59 ναι λογικά αυτόν λέω γιατί κάτι μου λέει το όνομα... αυτό το anime μου άρεσε πραγματικά...τότε...τώρα δεν ξέρω...θα δείξει... και όλα αυτά που μπορώ να τα δω?στο youtube? Απάντηση στον Lorien: Δεν θα διαφωνήσω...κάποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τα anime, απλά κάποιοι μπορει να ασχολούνται έτσι απλά λόγω μόδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:02 Ο Lorien έγραψε: #47 28-12-08 22:02 Ε αυτους που το κανουν λογω μοδας, αστους. (αν και δεν εχω συναντησει καποιον, ολο ατομα που πραγματικα τους αρεσουν εχω συναντω). Μπορεις να βρεις anime στο ίντερνετ και youtube και με ολους τους αλλους τροπους που υπαρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Noisette έγραψε: #48 29-12-08 00:44 οκ...θα δω κανένα και αμα εχω καμια απορια...αν ειναι θα στειλω... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:27 Ο Lorien έγραψε: #49 29-12-08 03:27 Επειδη μπορει να τα παρεις και με στραβο ματι αν δεις κατι που δε σου ταιριαζει λογω ενδιαφεροντων, σκεψου τι γενικα σου αρεσει (σαν ειδος) και σιγουρα υπαρχει αντιστοιχη σειρα σε άνιμε (άλλες καλες άλλες κακες). Προτεινω πχ οποιαδηποτε απο τη λιστα που εχα βαλει πιο πριν, αλλά αναλογα με το ειδος που αρεσει στον καθενα, καποιες δεν ειναι για ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Noisette έγραψε: #50 29-12-08 15:54 κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Για να μη σου αρεσουν ομως και να εισαι σιγουρη οτι οντως δε σου αρεσουν, καλό ειναι πρωτα να μαθεις τι ειναι, να τα καταλαβεις, να δεις και 5-6 , ωστε να εχεις πιο πληρη αποψη Οτι αποριες εχεις παντως εδω ειμαστε Click για ανάπτυξη... ναι εχεις απολυτο δικιο σε αυτο....και πραγματικα θέλω να μάθω τι ειναι...απλά ίσως υποσηνειδητα να τα εχω απορριψει λόγω του οτι όλοι μιλούν για αυτα... βασικά όταν ήμουν μικρη εβλεπα ενα γιαπωνεζικο...και δεν θυμαμαι πως το λεγανε...θυμαμαι μονο οτι ο τυπακος ετρωγε χιλιάααδες πιάτα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:59 Ο wagneriandandy: #44 28-12-08 03:59 Τον kabamaru λες, σταθερη αξια με τις μακαροναδες Να προτεινω καποια ανιμε (σειρες) που είδα προσφατα: Ergo Proxy Monster Neon Genesis Evangelion Και τα τρια αριστουργηματα... Παντως Μαρω δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις κατι που να ταιριαζει στα γουστα σου καθως το γιαπωνεζικο animation aka anime εχει απιστευτα μεγαλη ποικιλια θεματων με τα οποια ασχολειται. Απο χαζοχαρουμενα μεχρι βαθια φιλοσοφικου και ψυχολογικου περιεχομενου οπως αυτα που προτεινα σ' αυτο το ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:00 Ο Lorien έγραψε: #45 28-12-08 04:00 Μη το κάνεις απο αντιδραση. Συνηθως οταν ολοι μιλανε καλα για κατι, κατι θα του βρισκουν Αυτο που εβλεπες μικρή ήταν το Igano Kabamaru . Δες μικρη περιγραφη εδω και στα ελληνικά εδω (συμπτωματικά αυτο δε το ειδα ποτέ αν και διασημο στην ελλαδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Noisette έγραψε: #46 28-12-08 13:59 ναι λογικά αυτόν λέω γιατί κάτι μου λέει το όνομα... αυτό το anime μου άρεσε πραγματικά...τότε...τώρα δεν ξέρω...θα δείξει... και όλα αυτά που μπορώ να τα δω?στο youtube? Απάντηση στον Lorien: Δεν θα διαφωνήσω...κάποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τα anime, απλά κάποιοι μπορει να ασχολούνται έτσι απλά λόγω μόδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:02 Ο Lorien έγραψε: #47 28-12-08 22:02 Ε αυτους που το κανουν λογω μοδας, αστους. (αν και δεν εχω συναντησει καποιον, ολο ατομα που πραγματικα τους αρεσουν εχω συναντω). Μπορεις να βρεις anime στο ίντερνετ και youtube και με ολους τους αλλους τροπους που υπαρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Noisette έγραψε: #48 29-12-08 00:44 οκ...θα δω κανένα και αμα εχω καμια απορια...αν ειναι θα στειλω... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:27 Ο Lorien έγραψε: #49 29-12-08 03:27 Επειδη μπορει να τα παρεις και με στραβο ματι αν δεις κατι που δε σου ταιριαζει λογω ενδιαφεροντων, σκεψου τι γενικα σου αρεσει (σαν ειδος) και σιγουρα υπαρχει αντιστοιχη σειρα σε άνιμε (άλλες καλες άλλες κακες). Προτεινω πχ οποιαδηποτε απο τη λιστα που εχα βαλει πιο πριν, αλλά αναλογα με το ειδος που αρεσει στον καθενα, καποιες δεν ειναι για ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Noisette έγραψε: #50 29-12-08 15:54 κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον kabamaru λες, σταθερη αξια με τις μακαροναδες Να προτεινω καποια ανιμε (σειρες) που είδα προσφατα: Ergo Proxy Monster Neon Genesis Evangelion Και τα τρια αριστουργηματα... Παντως Μαρω δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις κατι που να ταιριαζει στα γουστα σου καθως το γιαπωνεζικο animation aka anime εχει απιστευτα μεγαλη ποικιλια θεματων με τα οποια ασχολειται. Απο χαζοχαρουμενα μεχρι βαθια φιλοσοφικου και ψυχολογικου περιεχομενου οπως αυτα που προτεινα σ' αυτο το ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:00 Ο Lorien έγραψε: #45 28-12-08 04:00 Μη το κάνεις απο αντιδραση. Συνηθως οταν ολοι μιλανε καλα για κατι, κατι θα του βρισκουν Αυτο που εβλεπες μικρή ήταν το Igano Kabamaru . Δες μικρη περιγραφη εδω και στα ελληνικά εδω (συμπτωματικά αυτο δε το ειδα ποτέ αν και διασημο στην ελλαδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Noisette έγραψε: #46 28-12-08 13:59 ναι λογικά αυτόν λέω γιατί κάτι μου λέει το όνομα... αυτό το anime μου άρεσε πραγματικά...τότε...τώρα δεν ξέρω...θα δείξει... και όλα αυτά που μπορώ να τα δω?στο youtube? Απάντηση στον Lorien: Δεν θα διαφωνήσω...κάποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τα anime, απλά κάποιοι μπορει να ασχολούνται έτσι απλά λόγω μόδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:02 Ο Lorien έγραψε: #47 28-12-08 22:02 Ε αυτους που το κανουν λογω μοδας, αστους. (αν και δεν εχω συναντησει καποιον, ολο ατομα που πραγματικα τους αρεσουν εχω συναντω). Μπορεις να βρεις anime στο ίντερνετ και youtube και με ολους τους αλλους τροπους που υπαρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Noisette έγραψε: #48 29-12-08 00:44 οκ...θα δω κανένα και αμα εχω καμια απορια...αν ειναι θα στειλω... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:27 Ο Lorien έγραψε: #49 29-12-08 03:27 Επειδη μπορει να τα παρεις και με στραβο ματι αν δεις κατι που δε σου ταιριαζει λογω ενδιαφεροντων, σκεψου τι γενικα σου αρεσει (σαν ειδος) και σιγουρα υπαρχει αντιστοιχη σειρα σε άνιμε (άλλες καλες άλλες κακες). Προτεινω πχ οποιαδηποτε απο τη λιστα που εχα βαλει πιο πριν, αλλά αναλογα με το ειδος που αρεσει στον καθενα, καποιες δεν ειναι για ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Noisette έγραψε: #50 29-12-08 15:54 κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη το κάνεις απο αντιδραση. Συνηθως οταν ολοι μιλανε καλα για κατι, κατι θα του βρισκουν Αυτο που εβλεπες μικρή ήταν το Igano Kabamaru . Δες μικρη περιγραφη εδω και στα ελληνικά εδω (συμπτωματικά αυτο δε το ειδα ποτέ αν και διασημο στην ελλαδα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Noisette έγραψε: #46 28-12-08 13:59 ναι λογικά αυτόν λέω γιατί κάτι μου λέει το όνομα... αυτό το anime μου άρεσε πραγματικά...τότε...τώρα δεν ξέρω...θα δείξει... και όλα αυτά που μπορώ να τα δω?στο youtube? Απάντηση στον Lorien: Δεν θα διαφωνήσω...κάποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τα anime, απλά κάποιοι μπορει να ασχολούνται έτσι απλά λόγω μόδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:02 Ο Lorien έγραψε: #47 28-12-08 22:02 Ε αυτους που το κανουν λογω μοδας, αστους. (αν και δεν εχω συναντησει καποιον, ολο ατομα που πραγματικα τους αρεσουν εχω συναντω). Μπορεις να βρεις anime στο ίντερνετ και youtube και με ολους τους αλλους τροπους που υπαρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Noisette έγραψε: #48 29-12-08 00:44 οκ...θα δω κανένα και αμα εχω καμια απορια...αν ειναι θα στειλω... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:27 Ο Lorien έγραψε: #49 29-12-08 03:27 Επειδη μπορει να τα παρεις και με στραβο ματι αν δεις κατι που δε σου ταιριαζει λογω ενδιαφεροντων, σκεψου τι γενικα σου αρεσει (σαν ειδος) και σιγουρα υπαρχει αντιστοιχη σειρα σε άνιμε (άλλες καλες άλλες κακες). Προτεινω πχ οποιαδηποτε απο τη λιστα που εχα βαλει πιο πριν, αλλά αναλογα με το ειδος που αρεσει στον καθενα, καποιες δεν ειναι για ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Noisette έγραψε: #50 29-12-08 15:54 κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι λογικά αυτόν λέω γιατί κάτι μου λέει το όνομα... αυτό το anime μου άρεσε πραγματικά...τότε...τώρα δεν ξέρω...θα δείξει... και όλα αυτά που μπορώ να τα δω?στο youtube? Απάντηση στον Lorien: Δεν θα διαφωνήσω...κάποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τα anime, απλά κάποιοι μπορει να ασχολούνται έτσι απλά λόγω μόδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:02 Ο Lorien έγραψε: #47 28-12-08 22:02 Ε αυτους που το κανουν λογω μοδας, αστους. (αν και δεν εχω συναντησει καποιον, ολο ατομα που πραγματικα τους αρεσουν εχω συναντω). Μπορεις να βρεις anime στο ίντερνετ και youtube και με ολους τους αλλους τροπους που υπαρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Noisette έγραψε: #48 29-12-08 00:44 οκ...θα δω κανένα και αμα εχω καμια απορια...αν ειναι θα στειλω... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:27 Ο Lorien έγραψε: #49 29-12-08 03:27 Επειδη μπορει να τα παρεις και με στραβο ματι αν δεις κατι που δε σου ταιριαζει λογω ενδιαφεροντων, σκεψου τι γενικα σου αρεσει (σαν ειδος) και σιγουρα υπαρχει αντιστοιχη σειρα σε άνιμε (άλλες καλες άλλες κακες). Προτεινω πχ οποιαδηποτε απο τη λιστα που εχα βαλει πιο πριν, αλλά αναλογα με το ειδος που αρεσει στον καθενα, καποιες δεν ειναι για ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Noisette έγραψε: #50 29-12-08 15:54 κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε αυτους που το κανουν λογω μοδας, αστους. (αν και δεν εχω συναντησει καποιον, ολο ατομα που πραγματικα τους αρεσουν εχω συναντω). Μπορεις να βρεις anime στο ίντερνετ και youtube και με ολους τους αλλους τροπους που υπαρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Noisette έγραψε: #48 29-12-08 00:44 οκ...θα δω κανένα και αμα εχω καμια απορια...αν ειναι θα στειλω... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:27 Ο Lorien έγραψε: #49 29-12-08 03:27 Επειδη μπορει να τα παρεις και με στραβο ματι αν δεις κατι που δε σου ταιριαζει λογω ενδιαφεροντων, σκεψου τι γενικα σου αρεσει (σαν ειδος) και σιγουρα υπαρχει αντιστοιχη σειρα σε άνιμε (άλλες καλες άλλες κακες). Προτεινω πχ οποιαδηποτε απο τη λιστα που εχα βαλει πιο πριν, αλλά αναλογα με το ειδος που αρεσει στον καθενα, καποιες δεν ειναι για ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Noisette έγραψε: #50 29-12-08 15:54 κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οκ...θα δω κανένα και αμα εχω καμια απορια...αν ειναι θα στειλω... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:27 Ο Lorien έγραψε: #49 29-12-08 03:27 Επειδη μπορει να τα παρεις και με στραβο ματι αν δεις κατι που δε σου ταιριαζει λογω ενδιαφεροντων, σκεψου τι γενικα σου αρεσει (σαν ειδος) και σιγουρα υπαρχει αντιστοιχη σειρα σε άνιμε (άλλες καλες άλλες κακες). Προτεινω πχ οποιαδηποτε απο τη λιστα που εχα βαλει πιο πριν, αλλά αναλογα με το ειδος που αρεσει στον καθενα, καποιες δεν ειναι για ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Noisette έγραψε: #50 29-12-08 15:54 κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδη μπορει να τα παρεις και με στραβο ματι αν δεις κατι που δε σου ταιριαζει λογω ενδιαφεροντων, σκεψου τι γενικα σου αρεσει (σαν ειδος) και σιγουρα υπαρχει αντιστοιχη σειρα σε άνιμε (άλλες καλες άλλες κακες). Προτεινω πχ οποιαδηποτε απο τη λιστα που εχα βαλει πιο πριν, αλλά αναλογα με το ειδος που αρεσει στον καθενα, καποιες δεν ειναι για ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Noisette έγραψε: #50 29-12-08 15:54 κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Lorien έγραψε: #51 29-12-08 16:53 Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα προτιμουσες δλδ κατι οχι φαντασιας ; Συμπεριλαμβανεις και την επιστημονικη φαντασια ; (μελλον, μηχανες,ρομποτ, διαστημα , κλπ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:29 Ο QsLv έγραψε: #52 01-01-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: κοιτα...δεν μου αρεσουν τα εξωπραγματικά, που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...αν και μπορει καποια εξωπραγματικα να εχουν φτιαχτει ομορφα και να εχουν καλο σεναριο και να μου αρεσουν... αλλιως δεν μου αρεσουν τα τερατα και τετοιες βλακειουλες... τι εχετε να μου προτεινετε? Click για ανάπτυξη... Genshiken, που να πάρει και να σηκώσει! Είναι ένα anime-series (έχει γίνει μεταφορά του ομώνυμου manga στην τηλεόραση) που περιγράφει τη ζωή κάποιων φοιτητών που τυχαίνει να είναι και otaku (anime & manga fans). Είναι ό,τι πρέπει για να εισαχθεί κανείς στη φιλοσοφία του anime.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:46 Η Noisette έγραψε: #53 01-01-09 22:46 εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εεε αφου θα παρει και θα το σηκώσει τοτε ναι!!! ευχαριστω για την ενημερωση!!!καλη χρονια ευχομαι με πολλες δημιουργιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 00:30 Ο Tsipouro έγραψε: #54 14-05-09 00:30 Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μια απίστευτη ταινία anime μικρού μήκους που ανακάλυψα, και βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το cat soup. Μέσα από μια σουρρεαλιστική ιστορία με συνεχείς συμβολισμούς, αναδεικνύει την κατάρρευση, τον ανθρώπινο αμοραλισμό που σημαδεύει μια ακραία κατάσταση επιβίωσης, αλλά και την ελπίδα της αναδημιουργίας και της αποκατάστασης των φθορών. Το συγκεκριμένο anime μπορείτε να το δείτε στο youtube, χωρίζεται σε 3 μέρη, διάρκειας ~10 λεπτών το καθένα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.