rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.836 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2024 στις 21:36 Η rafaela11: #61 12-01-24 21:36 Δύο επίσης πολύ ωραίες anime ταινιες που είναι και προσφατα, με φοβερες εικόνες που βασίζονται σε μέρη που όντως υπάρχουν. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Ο Valder έγραψε: #62 12-01-24 23:24 Τίποτα και ποτέ δε θα ξεπεράσει τον αγαπημένο μου Lelouche. Τέρμα dark triad sadist: Αλλος ενας ευφυής που γουστάρω - Inaho απο Aldnoah Zero Και για το τέλος το καλύτερο - Knights of Sidonia Μουσικάρες - τσεκ Mechas - τσεκ Εξωγήινοι - τσεκ Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δύο επίσης πολύ ωραίες anime ταινιες που είναι και προσφατα, με φοβερες εικόνες που βασίζονται σε μέρη που όντως υπάρχουν.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Ο Valder έγραψε: #62 12-01-24 23:24 Τίποτα και ποτέ δε θα ξεπεράσει τον αγαπημένο μου Lelouche. Τέρμα dark triad sadist: Αλλος ενας ευφυής που γουστάρω - Inaho απο Aldnoah Zero Και για το τέλος το καλύτερο - Knights of Sidonia Μουσικάρες - τσεκ Mechas - τσεκ Εξωγήινοι - τσεκ
Τίποτα και ποτέ δε θα ξεπεράσει τον αγαπημένο μου Lelouche. Τέρμα dark triad sadist: Αλλος ενας ευφυής που γουστάρω - Inaho απο Aldnoah Zero Και για το τέλος το καλύτερο - Knights of Sidonia Μουσικάρες - τσεκ Mechas - τσεκ Εξωγήινοι - τσεκ