Guest 647452
Επισκέπτης

Διαφωνώ.Καλό είναι αλλά όχι τόσο καλό.Κορυφη ειναι το one piece
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Jojo: σειρα δρασης, αξιζει να δεις τουλαχιστον το stardust crusaders
Kill la kill / Gurren Lagann : over the top δραση
Panty & Stocking : απο τους δημιουργους του gurenn lagann, το ποσο θα το απολαυσεις εξαρταται απο το ποσο σου αρεσει το over the top χιουμορ
Konosuba : φοβερη κομωδια
Shinsekai yori : underrated
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Ergo Proxy
Kaiji/Akagi
Psycho pass
Attack on Titan
HxH 2011
Garden of Sinners
Και πολλές ταινίες καθώς είναι καλύτερες συνήθως. Το code geass και το deathnote είναι παιδικά/εφηβικά για μένα.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Legend of the Galactic Heroes - Die Neue These (γιατί υπάρχει και παλιό) (Πόλεμος αυταρχικού και δημοκρατικού καθεστώτος στο διάστημα, που θυμίζει Άξονα εναντίον Συμμάχων)
Black Bullet (με κάτι...γιγάντια έντομα)
Aldnoah Zero (πόλεμος Γης και Άρη)
Σα το code geass ομως κανένα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Guest 451212
Επισκέπτης

Guest 451212
Επισκέπτης

jj!
Τιμώμενο Μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τσαντίστικα με το netflix που βεβήλωσε τους τίτλους τέλους!!Ίσως το καλύτερο opening όλων των εποχών σε anime!
![]()
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω ότι το Netflix δεν ήθελε να αγοράσει τα δικαιώματα για το fly me to the moon, γιατί οι περισσότεροι παραλείπουν το ending. Πάντως συμφωνώ με όσα λέγονται στο internet, ότι το Netflix πληρώνει δικαιώματα για το friends και τσιγκουνευεται να δώσει λεφτά για το ending του NGEΔεν μπορείς να φανταστείς πόσο τσαντίστικα με το netflix που βεβήλωσε τους τίτλους τέλους!!

Όταν είδα πρόσφατα το NGE στο Netflix, μου έκανε εντύπωση που δεν παρέλειπε αυτόματα το opening, ενώ στις υπόλοιπες σειρές το κάνει. Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό ή ήταν γενικό. Η αλήθεια να λέγεται, όμως, δεν κάνεις skip έτσι απλά τέτοιο opening

Guest 451212
Επισκέπτης

Εντάξει το τερμάτισε... Δεν μπορώ να συλλάβω το βάιμπ μιας τέτοιας συναυλίας.Those are rookie numbers, my friend...
Ίσως το καλύτερο opening όλων των εποχών σε anime!
![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Desu Noto/ Death Note
Attack on Titan
Το καλύτερο short "range" anime ως τώρα που έχω δει είναι με τεράστια διαφορά το Erased. Τα περισσότερα anime μικρής διάρκειας είναι πιο πολύ για παιδιά ( π.χ. No Game No Life ). Ένα άλλο καλό μικρό anime που πέτυχα είναι το Violet Evergarden, στην αρχή σχετικά είμαι ακόμα αλλά είναι αρκετά καλό, βέβαια το Erased δεν το αγγίζει με τίποτα.
Guest 875331
Επισκέπτης

Εγώ το 2021 είδα αρκετά και σκοπεύω να δω και τουλάχιστον αλλά 3-4 από αυτή την χρονία, καθώς ήτανε μάλλον η GOAT. Τώρα βλέπω το demon slayer και είναι καλούτσικο, αλλά δεν θα το πρότεινα, έχοντας δει πολλές καλύτερες εναλλακτικές στη περσινή χρονιά. Υστερεί πάρα πολύ σε character building, η ατμόσφαιρα του γενικά είναι λίγο generic shounen και οι μάχες που είανι το ατού του δεν είναι και οι καλύτερες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.