iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

- Πως μπορω να κανω προσωρινες λιστες; Δλδ ειναι σπαστικο να ειμαι στην library λιγο πριν τελειωσει το κομματι ωστε να επιλεγω το επομενο. Ομως δεν θελω να κανω playlist.
- Επισης πως μπορω να του πω οτι τραγουδια εχει αυτος ο χ φακελος που δεν υπαρχει στην library να το προσθετει στην library ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Το καλύτερο media library και 10 φορές πιο γρήγορη διασύνδεση με το ipod
(συν του ότι είναι ούτως ή άλλως ο καλύτερος music player εδώ και χρόνια)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

τεσπα ... ειμαστε πολυ οfftopic
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Hunter
Περιβόητο μέλος

βρηκα την λυση.....λεγεται group policy και εξω τα ακατανομαστα προγραμματα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το ίδιο συνέβαινε και με το visualizer αλλά όταν από τις ρυθμίσεις έβγαλα την επιλογή του directx, δλδ να μην χρησιμοποιεί στο visualizer το directw φτιάχτηκε ...
Δεν νομίζω να είναι φταίει ο υπολογιστής μου επειδή σαν επεξεργαστή έχω AMD 4200+ x2, 2GB RAM @ 400mhz , ATI X1300Pro DDR2 256ΜΒ
Καλά ΤΟΣΟ βαρύ είναι το itunes;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ophelia
Διάσημο μέλος

Αν και δεν θυμάμαι να υπάρχει όριο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Έχω περίπου 40GB, αλλά τι με αυτό; Δεν και τόσοοοο μεγάλη βιβλιοθήκη!Μήπως έχεις μπουκώσει υπερβολικά την βιβλιοθήκη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Χμμ...Αν κατάλαβα καλά τα tags είναι η πληροφορία "πίσω" από τα τραγούδια (όπως τίτλος, τραγουδιστής κτλ). Τι γίνεται όμως αν δεν υπάρχουν tags?Και το πρόβλημα -της έλλειψης tags- δημιουργείται μόνο στα windows ή και στα mac?

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Νομίζω ότι οι περισσότεροι player (media player, winamp κτλ) δεν έχουν πρόβλημα, ειδικότερα δε αν χρησιμοποιείς το "Library" αλλά απλά ανοίγεις τον σχετικό φάκελο και "περνάς" σε κάποια πρόχειρη playlist.
Το iTunes έχει μια ιδιομορφία, είναι πιο "υποχρεωτικό" να χρησιμοποιείς την Library, εκτός ότι πιάνει ένα τεράστιο τμήμα της οθόνης, κάθε φορά που "απλά" ανοίγεις ένα τραγούδι, το περνάει στην Library. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αν δεν διατηρείς τα tags σωστά, η Library να γεμίζει με εγγραφές του τύπου "Track #1" και "Track #12". Προσωπικά επειδή έχω ψύχωση με τα tags και όλα τα mp3s έχουν συμπληρωμένα ακόμη και το πεδίο Genre, το iTunes με βολεύει απίστευτα.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Θέτεις μια ωραία ερώτηση.
Νομίζω ότι οι περισσότεροι player (media player, winamp κτλ) δεν έχουν πρόβλημα, ειδικότερα δε αν χρησιμοποιείς το "Library" αλλά απλά ανοίγεις τον σχετικό φάκελο και "περνάς" σε κάποια πρόχειρη playlist.
Το iTunes έχει μια ιδιομορφία, είναι πιο "υποχρεωτικό" να χρησιμοποιείς την Library, εκτός ότι πιάνει ένα τεράστιο τμήμα της οθόνης, κάθε φορά που "απλά" ανοίγεις ένα τραγούδι, το περνάει στην Library. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αν δεν διατηρείς τα tags σωστά, η Library να γεμίζει με εγγραφές του τύπου "Track #1" και "Track #12". Προσωπικά επειδή έχω ψύχωση με τα tags και όλα τα mp3s έχουν συμπληρωμένα ακόμη και το πεδίο Genre, το iTunes με βολεύει απίστευτα.
Δυστυχώς, δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω σε σταθερή βάση την βιβλιοθήκη σε τέτοιου είδους προγράμματα γιατί εκτός των άλλων μου φαίνεται κάπως δύσχρηστη. Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο την λογική;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.