Apple

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.317 μηνύματα.
Είναι καλό το 16;

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.317 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Έχει κανένα σοβαρό τεχνικό θέμα;

User2350

Δραστήριο μέλος

Ο Άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Εγώ που έκανα ήταν μια χαρά. Ίσα ίσα, που από τότε που έκανα την αναβάθμιση το iPhone «τρέχει» πιο γρήγορα!!!😃
Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ! Θα την κατεβάσω κι εγώ αν είναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

*Περίπου 6 ώρες ακόμη...* :)

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Καλά σε 10 μέρες και αν. Έλεος άκου εκεί 6 ώρες 😑😑.

Joji

Επιφανές μέλος

Εμένα γιατί έχει πάθει 5 εγκεφαλικά; Περιμένω τόση ώρα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Σας είπα μην τρέξετε πρώτη μέρα καθώς κάνετε αναβάθμιση ταυτόχρονα με άλλους 700 εκατομμύρια χρήστες ios 🤪🤪.

Poirot

Περιβόητο μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Joji

Επιφανές μέλος

Τζότζι μου θέλω πολύ να μου περιγράψεις πως παθαίνει ένα τηλέφωνο εγκεφαλικό επεισόδιο :lol:
Πάντως το έσωσα :lol: Νομίζω… Τώρα βρίσκεται προς το τέλος η μπλε γραμμή:

CA1C8254-91A4-46F3-ABF5-EC5B272A693E.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια