41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο 41% αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 250 μηνύματα.

04-10-23

23:17
ηχεία μια χαρά λογικά καμιά παρτίδα θα είχε πρόβλημα και θα αντικατασταθούν.Ηχεία, μπαταρία, ψύξη, αντοχή και build quality.
Μπαταρία καλύτερη από ποτέ (
Ψύξη (
Αντοχή είναι curve και γυαλί μηχανικός δεν είσαι;
Για το τελευταίο θα έπρεπε να πλένεις το στόμα σου πριν το πιάσεις.
Ε από εδώ και πέρα τι να ασχοληθώ, με αυτά τα επιχειρήματα.Χίλιες φορές το 14 παρά αυτό.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

04-10-23

23:20
H σειρά iPhone 15 ξεπέρασε τα 17 εκατομμύρια πωλήσεις σε λιγότερο από δυο εβδομάδες. Προσωπικά δεν ξέρω αν αναβαθμισω με όλα αυτά που ακούγονται, θέλω να είμαι σίγουρος πρώτα.
https://www.investors.com/news/technology/apple-stock-rises-on-iphone-15-sales-updates/
https://www.investors.com/news/technology/apple-stock-rises-on-iphone-15-sales-updates/
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

05-10-23

00:27
ναι μηχανικος ειμαι, οχι παντογνωστηςηχεία μια χαρά λογικά καμιά παρτίδα θα είχε πρόβλημα και θα αντικατασταθούν.
Μπαταρία καλύτερη από ποτέ ()
Ψύξη ()
Αντοχή είναι curve και γυαλί μηχανικός δεν είσαι;
Για το τελευταίο θα έπρεπε να πλένεις το στόμα σου πριν το πιάσεις.
Ε από εδώ και πέρα τι να ασχοληθώ, με αυτά τα επιχειρήματα.
μηχανικοι ξερεις ειναι ειδων και ειδων
Εγω σε αντοχη βλεπω το τιτανιο πως ειναι διαφημιστικο τρικ δε λεει και κατι. Το γυαλι πισω πολυ πιο ευαλωτο απο το 14. Προσπαθησε να πεισεις τον εαυτο σου οτι εκανες καλη αγορα για να δικαιολογησεις τα χαμενα λεφτα που εδωσες. Λιγο ακομα και θα τον πεισεις. Σε build quality φετος υστερει κατά πολύ σε σχέση με το 14 παρά το τιτάνιο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν ειναι μονο οι πωλησεις που μετρανε, καλυτερα να περιμενεις 2-3 μηνες να βγουν ο,τι προβληματα ειναι και να δουμε αν διορθωνονται μονο με software update, να δεις long time reviews. Κριμα ειναι να δωσεις τοσα για ελαττωματικο μοντελο, πολλά προβληματα ακουγονται,H σειρά iPhone 15 ξεπέρασε τα 17 εκατομμύρια πωλήσεις σε λιγότερο από δυο εβδομάδες. Προσωπικά δεν ξέρω αν αναβαθμισω με όλα αυτά που ακούγονται, θέλω να είμαι σίγουρος πρώτα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

05-10-23

03:05

iPhone 15 users complain about crackling sound
iPhone 15 was launched less than two weeks ago, and there are already some users complaining about overheating issues –...

chester20080
Επιφανές μέλος

05-10-23

09:17

iOS 17.0.3 – Μόλις κυκλοφόρησε το «έκτακτο» update των iPhone
Τηρώντας την υπόσχεσή της, Apple μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση λογισμικού για όλα τα συμβατά iPhone και iPad, η οποία ενδιαφέρει ιδιαίτερα του κατόχους τω...
Moment of truth
chester20080
Επιφανές μέλος
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο 41% αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 250 μηνύματα.

07-10-23

19:29
Ένα ενδιαφέρον άρθρο για όσους έχουν iphone
support.apple.com
Τα περισσότερα λογικά τα ξέρετε αλλά εδώ είναι κάπως μαζεμένα
About Charge Limit and Optimized Battery Charging on iPhone - Apple Support
To improve the lifespan of your battery, your iPhone learns from your daily charging habits.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
chester20080
Επιφανές μέλος

12-10-23

00:01

Έκλεισε το iPhone σας ξαφνικά μέσα στη νύχτα; Δεν είστε οι μόνοι
Έτυχε να είστε ένας κάτοχος iPhone που ξύπνησε ανοίγοντας το κινητό του για να τον καλωσορίσει η οθόνη του passcode, όπως γίνεται κάθε φορά όταν εκκινεί ή γίνετ...
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

14-10-23

23:56

New Apple Maps experience comes to Denmark and Greece - 9to5Mac
The new Apple Maps experience – which include more detail, better navigation, and Look Around – has today launched in...

H Αpple αναβάθμισε τους Apple Maps στην Ελλάδα. Πολύ ανώτερο και το streetview. Σβήσιμο οι google maps.
41%
Εκκολαπτόμενο μέλος

15-10-23

00:02
Τέλος και η παρακολούθηση. Αυτοί που κλαίγονται για το open source, η google ξέρει όλες τις προσωπικές στιγμές τους.![]()
The new Apple Maps experience – which include more detail, better navigation, and Look Around – has today launched in...9to5mac.com
![]()
H Αpple αναβάθμισε τους Apple Maps στην Ελλάδα. Πολύ ανώτερο και το streetview. Σβήσιμο οι google maps.
American Economist
Επιφανές μέλος

15-10-23

07:50
Δεν έχω Google maps προσωπικά, μόνο Apple Maps χρησιμοποιώ.![]()
The new Apple Maps experience – which include more detail, better navigation, and Look Around – has today launched in...9to5mac.com
![]()
chester20080
Επιφανές μέλος

26-10-23

02:57

iPhone 15 Pro: Το χειρότερο σε αξιολογήσεις premium smartphone της Apple - Techmaniacs
iPhone 15 Pro: Το χειρότερο σε αξιολογήσεις premium smartphone της Apple - Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει έρευνα της PerfectRec

American Economist
Επιφανές μέλος

16-11-23

09:19
Apple’s update.
Πριν λίγες ημέρες έκανα μετάβαση από το iPhone 13 σε iPhone 14 midnight 256GB. Ο λόγος είναι επειδή μου το έκαναν δώρο οι γονείς μου καθώς όπως ξερετε πριν λίγες ημέρες έγινε η ορκομωσία στο πανεπιστήμιο μου. Το συγκεκριμένο μοντέλο το αγόρασε ο πατέρας μου πριν τρεις μήνες από Apple Store του Tokyo καθώς είχε βρεθεί στην Ιαπωνία για επαγγελματικό ταξίδι, έτσι το αγόρασε από εκεί. Δεν υπήρξε θέμα με την μεταφορά δεδομένων ούτε με την υποστήριξη του δικτύου, λειτουργεί κανονικά παρολο που αγοράστηκε από την Ιαπωνία. Ίσα ίσα η Apple έχει βελτιώσει αισθητά τον τρόπο μεταφοράς δεδομένων από apple device σε apple device με αποτέλεσμα η διαδικασία να μην παίρνει πάνω από 20 λεπτά.
Τώρα όσο αφορά το κινητό δεν έχει τρελές διάφορες ως προς το 13 που είχα με εξαίρεση τον τομέα των καμερών που είναι ένα κλικ πάνω, ειδικά στο video μπορείς να διακρίνεις μερικές βελτιώσεις. Το iOS 17.1.1 είναι πολύ οκ σαν έκδοση και προσωπικά δεν βρήκα κάποιο issue. Το αρνητικό της υποθεσης για άλλη μια φορά είναι η μπαταρία η οποία βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το 13 με αποτέλεσμα να μην κρατάει μια ημέρα αν θέλεις να κανείς βαριά χρήση. Εμένα μου κρατάει μια ημέρα ομως δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό όμως και πάλι στο τέλος της ημέρας είμαι γύρω στο 25%. Προφανώς το iPhone 13 βγήκε ήδη για πώληση
.
iPhone’s 14 box.

Πριν λίγες ημέρες έκανα μετάβαση από το iPhone 13 σε iPhone 14 midnight 256GB. Ο λόγος είναι επειδή μου το έκαναν δώρο οι γονείς μου καθώς όπως ξερετε πριν λίγες ημέρες έγινε η ορκομωσία στο πανεπιστήμιο μου. Το συγκεκριμένο μοντέλο το αγόρασε ο πατέρας μου πριν τρεις μήνες από Apple Store του Tokyo καθώς είχε βρεθεί στην Ιαπωνία για επαγγελματικό ταξίδι, έτσι το αγόρασε από εκεί. Δεν υπήρξε θέμα με την μεταφορά δεδομένων ούτε με την υποστήριξη του δικτύου, λειτουργεί κανονικά παρολο που αγοράστηκε από την Ιαπωνία. Ίσα ίσα η Apple έχει βελτιώσει αισθητά τον τρόπο μεταφοράς δεδομένων από apple device σε apple device με αποτέλεσμα η διαδικασία να μην παίρνει πάνω από 20 λεπτά.
Τώρα όσο αφορά το κινητό δεν έχει τρελές διάφορες ως προς το 13 που είχα με εξαίρεση τον τομέα των καμερών που είναι ένα κλικ πάνω, ειδικά στο video μπορείς να διακρίνεις μερικές βελτιώσεις. Το iOS 17.1.1 είναι πολύ οκ σαν έκδοση και προσωπικά δεν βρήκα κάποιο issue. Το αρνητικό της υποθεσης για άλλη μια φορά είναι η μπαταρία η οποία βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το 13 με αποτέλεσμα να μην κρατάει μια ημέρα αν θέλεις να κανείς βαριά χρήση. Εμένα μου κρατάει μια ημέρα ομως δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό όμως και πάλι στο τέλος της ημέρας είμαι γύρω στο 25%. Προφανώς το iPhone 13 βγήκε ήδη για πώληση

iPhone’s 14 box.

chester20080
Επιφανές μέλος

16-11-23

14:11
Ωω με γεια με γεια!!Apple’s update.
Τώρα όσο αφορά το κινητό δεν έχει τρελές διάφορες ως προς το 13 που είχα με εξαίρεση τον τομέα των καμερών που είναι ένα κλικ πάνω, ειδικά στο video μπορείς να διακρίνεις μερικές βελτιώσεις. Το iOS 17.1.1 είναι πολύ οκ σαν έκδοση και προσωπικά δεν βρήκα κάποιο issue. Το αρνητικό της υποθεσης για άλλη μια φορά είναι η μπαταρία η οποία βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το 13 με αποτέλεσμα να μην κρατάει μια ημέρα αν θέλεις να κανείς βαριά χρήση. Εμένα μου κρατάει μια ημέρα ομως δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό όμως και πάλι στο τέλος της ημέρας είμαι γύρω στο 25%. Προφανώς το iPhone 13 βγήκε ήδη για πώληση.
iPhone’s 14 box.
View attachment 125512
Με δεδομένα ανοιχτά (4G/5G) πόσο σου κρατάει η μπαταρία;
American Economist
Επιφανές μέλος

16-11-23

14:30
Ωω με γεια με γεια!!
Με δεδομένα ανοιχτά (4G/5G) πόσο σου κρατάει η μπαταρία;
Ευχαριστώ πολύ

Κοιτά εγώ το φορτιζω έως το 90-95% συνήθως κάθε βράδυ. Με δεδομένα 5G ανοιχτά και με μέτρια χρήση επιστρέφω σπίτι με μπαταρία γύρω στο 25%. Είναι μέτρια προς καλή αυτονομία όμως θα ήθελα κάτι παραπάνω δεδομένου ότι το κινητό κοστίζει 1.000$, το 14/15 plus έχουν με διαφορά την καλύτερη αυτονομία όμως η τεράστια οθόνη είναι απαγορευτική για εμένα που έχω το κινητό στην τσέπη μου. Πρέπει και τα μικρότερα μοντέλα να έχουν εξίσου δυνατές μπαταρίες με τα plus/ pro max.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

16-11-23

15:39
Μέγεια, να ρωτήσω, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την εγγύηση στη Ελλάδα; Εφόσον ο πατέρας σου το αγόρασε εκτός Ευρώπης.Apple’s update.
Τώρα όσο αφορά το κινητό δεν έχει τρελές διάφορες ως προς το 13 που είχα με εξαίρεση τον τομέα των καμερών που είναι ένα κλικ πάνω, ειδικά στο video μπορείς να διακρίνεις μερικές βελτιώσεις. Το iOS 17.1.1 είναι πολύ οκ σαν έκδοση και προσωπικά δεν βρήκα κάποιο issue. Το αρνητικό της υποθεσης για άλλη μια φορά είναι η μπαταρία η οποία βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το 13 με αποτέλεσμα να μην κρατάει μια ημέρα αν θέλεις να κανείς βαριά χρήση. Εμένα μου κρατάει μια ημέρα ομως δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό όμως και πάλι στο τέλος της ημέρας είμαι γύρω στο 25%. Προφανώς το iPhone 13 βγήκε ήδη για πώληση.
iPhone’s 14 box.
View attachment 125512
American Economist
Επιφανές μέλος

16-11-23

18:48
Ευχαριστώ πολύ. Όσο αφορά την εγγύηση ναι δεν ισχύει στην Ευρώπη εφόσον το προϊόν αγοράστηκε από την Ιαπωνία.Μέγεια, να ρωτήσω, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την εγγύηση στη Ελλάδα; Εφόσον ο πατέρας σου το αγόρασε εκτός Ευρώπης.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

16-11-23

19:26
Έχεις 1 χρόνο παγκόσμια εγγυηση. Δεν θα έχεις πρόβλημα σε εξουσιοδοτημένο.Ευχαριστώ πολύ. Όσο αφορά την εγγύηση ναι δεν ισχύει στην Ευρώπη εφόσον το προϊόν αγοράστηκε από την Ιαπωνία.
American Economist
Επιφανές μέλος

16-11-23

19:27
Δεν το ήξερα αυτό, ευχαριστώ πολύ.Έχεις 1 χρόνο παγκόσμια εγγυηση. Δεν θα έχεις πρόβλημα σε εξουσιοδοτημένο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 226 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vera
- Memetchi
- Paragontas7000
- American Economist
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- taketrance
- Wonderkid
- globglogabgalab
- Unboxholics
- fockos
- Scandal
- Debugging_Demon
- Δροσουλίτης
- A350
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- bibliofagos
- gademis
- bbb
- Fernando_A
- AggelikiGr
- back2967
- fourkaki
- Reader
- despoina13
- Kate1914
- Dmzk
- Maria23667
- Luludaki
- justanerd
- phleidhs
- Viedo
- Indiana Jones
- hirasawayui
- charmander
- Rene2004
- Giorgkalo
- Panagiotis849
- Στεφανος56
- xristarac
- Maria_Xagorari
- arko
- Natsuko
- Helen06
- PinkButterfly
- Kostas_Athens
- tsiobieman
- User2350
- ΘανάσοςG4
- Roulaki
- J.Cameron
- SlimShady
- Ilma
- Meow
- jj!
- oups
- ougka pougka
- Citylights
- tfghp
- Stelios725
- augustine
- parrot/παπαγάλος
- nicks1999
- louminis
- Sherlockina
- ggl
- Dimitris2001
- giannhs2001
- Nikoleta93
- Mexicanos
- i11i1i1i1ii1i1i
- Satan Claus
- camil
- Chrysak25
- tslef8
- 1011
- ioannam
- Mt73
- xrisamikol
- physicscrazy
- VasoGrimes
- melitseli
- Ada ada
- Αλκης Κ.
- Anna Glamorous
- snowy
- Uncle Curtis
- Thundergirl
- Le Champignon
- Theodora03
- skyway
- Johnny15
- anastasis06
- sunsetpp
- harry akritas
- παιδι για κλαματα
- panagiotis econ
- Griff
- Slytherin
- dimospap
- kastoras
- grtt
- Vold
- Κλημεντίνη
- Snoopy Doo
- Μάρκος Βασίλης
- Μί–Κά-Ἔλ
- Unseen skygge
- BeauJayce
- pratyekmeal6
- T C
- Athens2002
- notis_19
- Serotonin
- JohnGreek
- eukleidhs1821
- kiyoshi
- Γατόπαρδος.
- tymvorixos
- NightOwl
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.