Apple

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.133 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.643 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.133 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.037 μηνύματα.
Ξέρει κάποιος αν κυκλοφορεί ακόμα στην αγορά το Iphone 13 pro; Γιατί δεν το βρήκα κάπου.

Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο iphone (το είχα μόνο για επαγγελματική χρήση και χθες έπεσε από ύψος και διαλύθηκε 🥲)

Δεν θέλω μεταχειρισμένο.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.273 μηνύματα.
Ξέρει κάποιος αν κυκλοφορεί ακόμα στην αγορά το Iphone 13 pro; Γιατί δεν το βρήκα κάπου.

Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο iphone (το είχα μόνο για επαγγελματική χρήση και χθες έπεσε από ύψος και διαλύθηκε 🥲)

Δεν θέλω μεταχειρισμένο.

Έχει καταργηθεί από την αγορά.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.037 μηνύματα.
Τι διαφέρει το 13 από το 13 mini;

Γιατί βρήκα ένα σφραγισμένο ολοκαίνουργιο iPhone 13 mini

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.273 μηνύματα.
Τι διαφέρει το 13 από το 13 mini;

Γιατί βρήκα ένα σφραγισμένο ολοκαίνουργιο iPhone 13 mini

Το 13 mini έχει μικρότερη οθόνη από το απλό 13 (5.4 inch vs 6.1 inch) και αρκετά χειρότερη μπαταρία. Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή, ειδικά όταν μιλάμε για ένα smartphone που κυκλοφόρησε πριν 4 χρόνια.​

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εγώ θέλω το 13 pro γιατί όντως είναι από τα καλύτερα, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά καινούργιο

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.643 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Επιτέλους βρήκα ολοκαίνουργιο iPhone 13 🥳

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ποιον φορτιστή να πάρω για iPhone 13; (Και πρίζα και καλώδιο)

globglogabgalab

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αποστολία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 182 μηνύματα.

Το 13 mini έχει μικρότερη οθόνη από το απλό 13 (5.4 inch vs 6.1 inch) και αρκετά χειρότερη μπαταρία. Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή, ειδικά όταν μιλάμε για ένα smartphone που κυκλοφόρησε πριν 4 χρόνια.​

Μακρια απο mini
I second that πραγματικά η μπαταρία είναι τρισχειρότερη, και στο χέρι γενικότερα είναι σαν 7/6s με καινούριο λογισμικό
Ίσως να μοιάζουν κομψότερα λόγω μεγέθους, όμως το base model από όσα έχω πιάσει στα χέρια μου είναι εξίσου κομψό, δίχως να υστερεί στην μπαταρία

Εγώ και η κολλητή μου έχουμε αντίστοιχα 12 και 12 μινι (θεωρούνται πλέον αρχαία για πολλούς)
Όταν βγαίνουμε αυτή κυκλοφορεί με το καλώδιο στο χέρι στις καφετέριες και εγώ γυρνάω σπίτι άνετη με 30%++ ενώ η υγεία μπαταρίας μου είναι στο 75 και αυτηνής στο 100 :P

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.408 μηνύματα.
@American Economist ποιό iPad θεωρείς καλύτερο; Όχι πολύ μεγάλο, και όχι πάνω από 500 ευρώ.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15.472 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

@American Economist ποιό iPad θεωρείς καλύτερο; Όχι πολύ μεγάλο, και όχι πάνω από 500 ευρώ.

Οχι πάνω από €500 λίγο δύσκολο, εκτός αν θέλεις μοντέλο του 2022 και του 2023.

Αν θέλεις νέο μοντέλο τότε σου προτείνω το iPad Mini 2024.

IMG_2960.png

Αν θέλεις πιο παλιό μοντέλο πες μου ώστε να σου προτείνω μερικά.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.408 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.124 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

και καλά κάνει, δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για ταμπλετ αν δεν ειναι βασικο μερος της δουλειάς σου

Ναι βασικά αυτό ήθελα να το πω και εγώ. Δεν θα έδινα €600+ για tablet καθώς δεν είναι χρήσιμο όπως ο υπολογιστής. Αν ήταν να δώσω τόσα χρήματα καλύτερα να έδινα €700-800 ώστε να πάρω ένα καλό laptop (βλέπε Dell) παρά iPad το οποίο προσωπικά δεν με βολεύει πουθενά.

Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός.

Joji

Επιφανές μέλος

και καλά κάνει, δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για ταμπλετ αν δεν ειναι βασικο μερος της δουλειάς σου
Το θέλω για δουλειά technically. Ζωγραφίζω και θέλω να αρχίσω digital για commissions. Το οποίο μπορώ να το κάνω μόνο στο ProCreate διότι είναι η καλύτερη εφαρμογή για αυτή τη δουλειά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια