American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.

Αξίζουν full καθώς είναι ποιοτικά ενώ σου προσφέρουν 6 χρόνια iOS updates, κάτι που στο android είναι απλά όνειρο. Αρα αξίζει να δώσεις τώρα €900-1,000 για μια συσκευή που θα σου λύσει τα χέρια.Ναι οκ, για απλή καθημερινή χρήση. Έχω βαρεθεί να παίρνω κινητά των 150-200 ευρώ γιατί μετά απο 2 χρόνια πρέπει να πάρω καινούρια. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερα μακροπρόθεσμα τα iPhone (γνωρίζω άτομα που έχουν το ίδιο κινητό εδώ και 5 χρόνια και εγώ μεσα στα 5 αυτά χρόνια έχω αλλάξει 4 android γαμωτοσπιτιτους)
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.319 μηνύματα.

Ναι οκ, νομίζω θα κάνω το άλμα. Έχω το xiaomi redmi note 13 pro, το αγόρασα πέρσυ για 300 ευρώ στον κωτσόβολο και κατέβασα όλες και όλες 5 εφαρμογές (Instagram, Facebook, Discord, Reddit, Viber) και είναι πιο αργό απ' όταν το πήρα και πέρα απο αυτό έχει διαφημίσεις στις γαμημένες τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Διάβασα κάπου οτι τα android εχουν υποστήριξη 2-4 χρόνια. Α καλά.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.158 μηνύματα.

@nearos για απλή καθημερινή χρήση είσαι μια χαρά με το standard μοντέλο. Εγώ έχω το iPhone 12 από τον Μάιο του 2021 και από άποψη ταχύτητας δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με όταν το αγόρασα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.728 μηνύματα.

Απο μπαταρια πως εισαι. Εγώ έχω το iPhone 12 από τον Μάιο του 2021 και από άποψη ταχύτητας δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με όταν το αγόρασα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.158 μηνύματα.

Στο 80% είναι η υγεία μπαταρίας. Παραπάνω από 1 μέρα δεν μου κρατάει πλέον.Απο μπαταρια πως εισαι
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.728 μηνύματα.

2 φορτισεις θελεις?Στο 80% είναι η υγεία μπαταρίας. Παραπάνω από 1 μέρα δεν μου κρατάει πλέον.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.336 μηνύματα.

@nearos πάρε το 16 θα σε βγάλει σίγουρα 4-5 χρονάκια. Αλλάζεις και μια μπαταρία ενδιάμεσα αν χρειαστείς και θα έχεις πραγματικά ένα καινούριο κινητό πάλι
εγώ με το 16 είμαι αρκετά ευχαριστημένη πάντως που του πίνω το αίμα γενικά, κι το έχω συνδεμένο με Apple Watch και AirPods
Το έχω από Σεπτέμβριο έχω 97% υγείας τώρα με βγάζει μια μέρα
αν δεν το χρησιμοποιήσω και κάτι παραπάνω
εγώ με το 16 είμαι αρκετά ευχαριστημένη πάντως που του πίνω το αίμα γενικά, κι το έχω συνδεμένο με Apple Watch και AirPods
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.319 μηνύματα.

Αυτό που λένε με τις μπαταρίες που διαρκούν πολύ λίγο και τους ενοχλεί δε το καταλαβαίνω... Δε μου έχει κρατήσει ποτέ κανένα κινητό πάνω απο μια μέρα χωρίς να το φορτίζω, και δε με νοιάζει ούτως η άλλως...Το έχω από Σεπτέμβριο έχω 97% υγείας τώρα με βγάζει μια μέρα
Απλά θέλω εγγύηση ποιότητας και το γαματο UI των iOS
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.336 μηνύματα.

Όχι όχι πάρε 16 δαγκωτό. Δεν νομίζω καν ότι χρειάζεσαι το plusΑυτό που λένε με τις μπαταρίες που διαρκούν πολύ λίγο και τους ενοχλεί δε το καταλαβαίνω... Δε μου έχει κρατήσει ποτέ κανένα κινητό πάνω απο μια μέρα χωρίς να το φορτίζω, και δε με νοιάζει ούτως η άλλως...
εγώ με το απλό και είμαι καλυμμένη που δεν έχω καν λάπτοπ όλα τα κάνω από εδώ
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Εγω κλεινω σε 10-15 μερες 1 χρονο με το iphone 15 και εχω 91% υγεια...@nearos πάρε το 16 θα σε βγάλει σίγουρα 4-5 χρονάκια. Αλλάζεις και μια μπαταρία ενδιάμεσα αν χρειαστείς και θα έχεις πραγματικά ένα καινούριο κινητό πάλι
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.

Αυτό που λένε με τις μπαταρίες που διαρκούν πολύ λίγο και τους ενοχλεί δε το καταλαβαίνω... Δε μου έχει κρατήσει ποτέ κανένα κινητό πάνω απο μια μέρα χωρίς να το φορτίζω, και δε με νοιάζει ούτως η άλλως...
Αν πάρεις το iPhone 16 Plus τότε η μπαταρία θα σου φτάνει έως και 2 ημέρες. Έχει με διαφορά την καλύτερη αυτονομία από την φετινή σειρά iPhone.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

Ε και εγώ μέχρι τον Σεπτέμβρη μπορεί να πάω τόσοΕγω κλεινω σε 10-15 μερες 1 χρονο με το iphone 15 και εχω 91% υγεια...

American Economist
Επιφανές μέλος

Το πρώτο τρίμηνο του 2025 (January-March) η Apple πούλησε 57.9 εκατομμύρια iPhone, καταγράφοντας ισχυρή αύξηση της τάξης του 10% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.574 μηνύματα.

Νταξει τωρα τι συγκρίνεις, το σιαομι των 300 ευρώ με το iphone 16? Δεν υπάρχει καν σύγκριση στις 2 εταιρείες, πάντα samsung vs apple ηταν. Από τη στιγμή που σου αρέσει το ios πάρτο ειναι αρκετα καλό κινητό. Το καλό με τα iPhone είναι οτι κρατάνε ψηλά την αξία τους ακομη και οταν περασουν κάποια χρόνια. Για την υποστήριξη των android, παλι εξαρτάται σε ποια εταιρεία θα πας.Ναι οκ, νομίζω θα κάνω το άλμα. Έχω το xiaomi redmi note 13 pro, το αγόρασα πέρσυ για 300 ευρώ στον κωτσόβολο και κατέβασα όλες και όλες 5 εφαρμογές (Instagram, Facebook, Discord, Reddit, Viber) και είναι πιο αργό απ' όταν το πήρα και πέρα απο αυτό έχει διαφημίσεις στις γαμημένες τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Διάβασα κάπου οτι τα android εχουν υποστήριξη 2-4 χρόνια. Α καλά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 237 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- bibliofagos
- Paragontas7000
- Unboxholics
- nearos
- American Economist
- rafaela11
- taketrance
- charmander
- Wonderkid
- fockos
- Joji
- Entropy24
- Εριφύλη
- hihat1
- globglogabgalab
- back2967
- A350
- Reader
- Varus
- Pyotr_Krasnov
- Jack of Spades
- chester20080
- touvlo
- KaterinaL
- gademis
- Giorgiogiaourtas
- ck_chrysiis
- Kate1914
- Scandal
- Vera
- Memetchi
- Debugging_Demon
- Δροσουλίτης
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- bbb
- Fernando_A
- fourkaki
- Dmzk
- Maria23667
- Luludaki
- justanerd
- phleidhs
- Viedo
- Indiana Jones
- hirasawayui
- Rene2004
- Giorgkalo
- Panagiotis849
- Στεφανος56
- xristarac
- Maria_Xagorari
- arko
- Natsuko
- Helen06
- PinkButterfly
- Kostas_Athens
- tsiobieman
- User2350
- ΘανάσοςG4
- Roulaki
- J.Cameron
- SlimShady
- Ilma
- Meow
- jj!
- oups
- ougka pougka
- Citylights
- tfghp
- Stelios725
- augustine
- parrot/παπαγάλος
- nicks1999
- louminis
- Sherlockina
- ggl
- Dimitris2001
- giannhs2001
- Nikoleta93
- Mexicanos
- i11i1i1i1ii1i1i
- Satan Claus
- camil
- Chrysak25
- tslef8
- 1011
- ioannam
- Mt73
- xrisamikol
- physicscrazy
- VasoGrimes
- melitseli
- Ada ada
- Αλκης Κ.
- Anna Glamorous
- snowy
- Uncle Curtis
- Thundergirl
- Le Champignon
- Theodora03
- skyway
- Johnny15
- anastasis06
- sunsetpp
- harry akritas
- παιδι για κλαματα
- panagiotis econ
- Griff
- Slytherin
- dimospap
- kastoras
- grtt
- Vold
- Κλημεντίνη
- Snoopy Doo
- Μάρκος Βασίλης
- Μί–Κά-Ἔλ
- Unseen skygge
- BeauJayce
- pratyekmeal6
- T C
- Athens2002
- notis_19
- Serotonin
- JohnGreek
- eukleidhs1821
- kiyoshi
- Γατόπαρδος.
- tymvorixos
- NightOwl
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.